Бих искал да помогна на тези ,дето им е зор да се ориентират в марки и модели!....Виждам много въпроси-Бош,Сименс,Полша Испания,Германия!......Миле/въпроси от време на време,то е ясно,цената не е по джоба на всеки/.....Нека е ясно едно,официален и упълномощен вносител на Миле в БГ няма!Това първо.Който и каталог на Миле да отворите вътре БГ липсва!Техномикс внасят уреди от Гърция,и надписите на кашоните са на гръцки...В това няма нищо лошо,лошото е ,че я няма 10 годишната гаранция на Миле,така както е в нормалните държави след КПП Хорогош!..../Сърбия-Унгария/....От скоро Миле пуснаха и завод в Чехия за перални,снижиха цените/в Словакия може да се намери Миле на промоция за 750-790 евро/....И веднага идва въпроса ,чешкото Миле дали е като немското!?...Аз лично незнам!Колкото до Бош и Сименс-нека клиентите го разглеждат като едно цяло!НЯМА РАЗЛИКА!И да не се притесняват ,ако нещо с името на тези две марки е правено в Турция!Определено завода им там е най-модерния в Европа!Аз лично бих се попритеснил,ако "нещото"с марката Бош -Сименс е правено в Полша или Испания.....Но засега си е всила ,според мен....1.Миле....2Сименс-Бош.......3Франке......4АЕГ........и нататъкТази подредба не съм я измислил аз,така е според информациите на потребители-търговци в Средна Европа/Чехия,Унгария,Австрия,Словакия/.....А относно т.нар.бюджетни марки ....БЕКО правят в момента страшна офанзива,всичко тук с тази марка е с 5 или 7 години гаранция,а цените са трепач за обикновенния човек!!!...Не знам обаче,дали това ,което се предлага тук е идентично по качество с това ,което е на БГ пазара!!.....Дано да съм полезен на дву ,три и...много умящите се!.....