Мнения и съвети за за този модел пералня AEG L89495FL....http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...a-AEG-L89495FL
AEG
Beko
Blomberg
Bosch
Candy
Electrolux
Gorenje
Haier
Hoover
Hotpoint-Ariston
Indesit
Miele
LG
Neo
Panasonic
Samsung
Siemens
Whirpool
Fagor
Еdesa
Bauknecht
Franke
Privileg
Siltal
Други
Мнения и съвети за за този модел пералня AEG L89495FL....http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...a-AEG-L89495FL
Аз като купувах моята разбрах, че разлика между Електролукс и АЕГ има основно в цената почти еднакви са. На мен капацитет 8 кг. ми се виждаше огромен тази е 9 кг. пълни се но после трябват два простира. Оборотите и са намалени на 1400 което е по-реална скорост защото 1600 е малко страшно. Този модел има и още повече настройки, обаче от моя опит да съм пробвал-3-4 неща години ще са нужни да се пробва всичко. Мисля че модела е претрупан и ако не държите на нещо конкретно което притежава е неизползваема и безсмислена до голяма степен.
Добре малко се колебая за въпросното АЕГ макар да съм го харесал основно по екстрите. Все пак какво ви е мнението за тези 2 модела на LG защото напоследък навсякъде много ми ги хвалят, а и отделно не намерих оплаквания в интернет за тях.
Моделите са :
- LG F14A8TDA
- LG F14U2TDN0
Като втората е по новия модел но в крайна сметка по сравнение в сайта на LG намерих доста орязани опции.
Все пак ако някой е ползвал или има наблюдения над LG или конкретно над някой от моделите нека сподели.
Благодаря предварително!
Здравейте,
от доста време искам да си взема пералня със сушилня, сега момента настъпи. Загледах се по офертата на Технополис за този модел Hotpoint Ariston. Ще се радвам на вашето мнение за модела. Приемам и други предложения до 1000 лв.
Благодаря.
Здравейте. Търся нещо надеждно и издръжливо за възможно най-ниска цена. Кое е по-добър вариант според вас HISENSE XQG55-HE1014 :: Перални машини :: Перални машини :: Едра техника :: Technomarket Bulgaria или http://www.technopolis.bg/b2c/detail...BEKO-EV-5100+Y
Взимай нещо, което е с най-голяма гаранция. Няма надеждно, издръжливо за най-малко пари.
Ето ти за най-малко пари с най-дълга гаранция Пералня HANSA AWB510LP
Здравейте, търся пералня около 500 лв. с малък капацитет - с горно зареждане или слим дизайн (до 45 см дълбочина). Според вас има ли такива с иноксов казан или вече са рядкост? Някакви препоръки при избора на марка - колябая се между Samsung, Electrolux, Indesit и Whirpool?
Казана вече не е важен,научиха се да ги правят пък и за този бюджет,виж на Горение имаше няколко модела.
Zravejte,parvo izvinjavam se za bukvite no njamam BG bukvi na komputara mi. Njakoj da ima mnenie za LG F1695RDH7
ПЕРАЛНЯ СЪС СУШИЛНЯ С ЕНЕРГИЕН КЛАС "А". КАПАЦИТЕТ ПРАНЕ 12 КГ./ СУШЕНЕ 8 КГ. ЦЕНТРОФУГА 1600 ОБ./МИН. LCD ДИСПЛЕЙ. ПРАНЕ С ПАРА
Blagodarja vi. Do kolkoto razbrah tja si e koreiska (Korea), ima vsichko koeto tarsja vapreki tce ne iskash da e 2v1 iskah otdelni no se dvuomja mezdu WHIRLPOOL AWIC 10914 peralnja i WHIRLPOOL AHIC 992 sushilnja ili Bosch WAT 28460 BY/ 24460 BY peralnja i WTW 86361 BY/85460 BY sushilnja. MNogo sam obarkana. A tova LG mnogo me vleche vapreki tce e kombinirana. Molja pomognete, blagodarja i izvinete otnovo. ( copy paste mi promeni i tcveta na napisanoto.)
Здравейте, търсим си пералня със сребрист цвят inox. Знаете ли нещо подобно като характеристика но до 700 лева
Перална машина Teka TK2 1070
Здравейте,може ли накой сведущ в материята да каже кога е произвена пералня Сименс WM16S771DN/01 със FD 9102 200701.Също така има разлика между нея и аналогичен модел на Miele оставяйки настрана издържливостта на втората.Имам предвид качеството на изпиране и реализацията на програмите.Друго, което ме интересува е има ли разлика между пералните на 1000 и 1600 оборота и по-специално лагеруването на барабана и мощността на мотора,защото има голяма разлика в цените само от това, че някои са с по-високи обороти при еднакви други характеристики.Благодаря предварително на отзовалите се.
Този пост е редактиран от avenger; 07-03-15 в 11:54.
Привет! Престои ни покупка на нова пералня. Мястото ни е такова, че трябва да е с горно зареждане. Старата ни е Уърлпуул, също с горно зареждане, но издава вече багажа и трябва да я сменяме. Нямам много оплаквания от нея, само дето е много шумна на центрофуга! Чета, че с инвенторен мотор/двигател/, били много по-безшумни и надеждни - вярно ли е това? Марката Уърлпуул надеждна ли е в момента и има ли такива перални с горно зареждане и инвенторен мотор? Кои са най-доби като цена, качество и не на последно място - гаранция и реалното и обслужване в България?
Въобще ще ви бъда много благодарен за всякакви съвети за такава пералня, от всякакви марки и модели!
Поздрави!
На ваше място бих разгледал някое Gorenje.