Зависи кой модел и как се ползва. Важи за всякаква техника!
AEG
Beko
Blomberg
Bosch
Candy
Electrolux
Gorenje
Haier
Hoover
Hotpoint-Ariston
Indesit
Miele
LG
Neo
Panasonic
Samsung
Siemens
Whirpool
Fagor
Еdesa
Bauknecht
Franke
Privileg
Siltal
Други
Зависи кой модел и как се ползва. Важи за всякаква техника!
Имам нова пералня,на 6 месеца ,от която прокапва вода.Да кажем ,че прави петно колкото капачка за буркан за нормално пране 2 часа.
Въпроса ми опасно ли е това за електрониката? Притеснявам се да викам майстори, или да я транспортирам до сервиз.Тежи около 90 кг.
Ако е гаранционна трябва да дойдат от сервиза до вас и ако не могат да я оправят на място я взимат за тяхна сметка и ви я връщат до месец у вас пак за тяхна сметка. Така е по закон.
Мнения за перални БЕКО. Заслужава ли си покупката. В ценови диапазон 500-600лв/ 6,7кг. Моля за обективни отговори, отворен съм и към други марки (без индезит и самсунг). Ако има пералня която използва повече вода от нормалното и не оставя прах по дрежите след прането ще е супер. Сегашната ми индезит ми писна да я пускаме по два пъти за да ги изпере и от праха. Търся нещо от сорта на старата перла . .
Ами търсете пералня на старо тогава[emoji1]
Ай да ни е честита новата помощница! Купихме Беко-то, с 5г. гаранция. Вече пере първото си пране! Да пере безпроблемно колкото повече, толкова повече. ))
Не си сбъркал с Beko-то според мен. Имам наблюдения върху 4 такива същите с инверторни мотори. Най старата е на 3 години, най-новата на 1 година. Никакви проблеми.
Искам да си купя пералня. На сватбата ми , с част от събраните пари си взехме Fagor - марка. която никъде не срещнах в обсъжданията)
Казвам това с чувство на жал, понеже машинката все още си работи, но вече е твърде стара и не пере като едно време . Обаче цените им започват поне от 800 (и нагоре) лева, а аз толкова няма да дам - ясно ми е, че на повече от 5 годишна служба не мога да се надявам. Та за бюджет 700 лв LG или Gorenije ?!
А, забравих да кажа, че се бракувах преди 17 години...
Преди 17г бяха много различни нещата. https://www.tehnomix.bg/edra-bjala-t...osch-wab-28280 https://www.tehnomix.bg/edra-bjala-t...h-wan-24161-by Категория: Перални, Производител: AEG, Модел: Нова перална машина, 7 кг, - Уреди с транспортни дефекти ПЕРАЛНЯ GORENJE W8544N/I | Перални | Перални | Домакински е
Здравейте!
Има ли добър човек да ми препоръча конкретен модел на перални при следните изисквания:
1. Широчина 50см с нормално зареждане;
2. За вграждане с размери 82х51х59 (мисля допустимо 5мм отгоре, за 10мм е под въпрос);
3. За вграждане със сушилня и с размери 82х51х59 (мисля допустимо 5мм отгоре, за 10мм е под въпрос).
По възможност, уредите да са с 5 години гаранция.
Мисля 3 варианта и не е лесно с тези мои изисквания, а искам да имам силен модел за всеки от вариантите.
Благодаря предварително!
На 50см 3-4кг пералня или с горно зареждане,а за другите условия требва Арабела да викаш.
Gorenje W8544N/I (инвертор)- 5 години гаранция, 549 лв и безплатна доставка. Пералня като пералня, има широк отвор, вратата се отваря на 180, голям казан, тоя инвертор дали го бива- не знам, пералните Горене не са от най- тихите; интересното е, че жена ти може да си направи две програми сама и да си ги запише (моята го направи това и само тях ползва); само не са измислили центрофугата- най- ниските обороти са 800.
пп Браво на Фагора. И аз се бракувах преди 17 години, но от тогава смених 3 перални и нито една съпруга- явно си нямам късмет.
Този пост е редактиран от Dimitrov100; 08-04-17 в 12:40.