AEG
Beko
Blomberg
Bosch
Candy
Electrolux
Gorenje
Haier
Hoover
Hotpoint-Ariston
Indesit
Miele
LG
Neo
Panasonic
Samsung
Siemens
Whirpool
Fagor
Еdesa
Bauknecht
Franke
Privileg
Siltal
Други
Наистина добра машина , с добра цена , ама защо не се вижда къде е дефекта ? Нарочно ли няма такава снимка ?
Знаеш ли каква "нова" пералня без дефект можеш да си купиш за тази цена? Кой ще ти снима дефект за реклама на продукт?
Ами точно тези , които продават стоки с дефекти . Да не е тайна ?
Моята я взех от там и дефект нямаше,както и такава пералня за вграждане на такава цена в БГ
Тази и аз я бях загледал, но след посещение на подобен магазин, установих, че има единици, които изглеждат като употребявани, не само с надраскани ламарини. Замислих се за Горение "немско" от "дефектните" за 560 лв или ново 8544N/I за 600. Взех "немското" макар да беше само с 2 години гаранция, но от магазина след щателен оглед, а не онлайн.
Не бих купил подобна стока, ако не съм я огледал.
То за това си има физически магазин.Отиваш и гледаш.
Две думи за Gorenje WA7439SAT- дала е грешка, изписана с премигване на ЛЕДовете на бутони Предпране + Доп. вода + Самопочистване и Старт/Пауза (не знам интервала). Смених Аквастоп маркуча с обикновен и извадих стотинка от филтъра- фиксира се.
Със здраве да я ползваш!!!
Добра вечер на всички! Предстои ми закупуване на нова пералня и имам нужда от съвет. Старата Whirlpool изкара почти 13 години, с една смяна на мотор още в първите месеци(гаранционно) и миналата година врътката на програматора(малкия палавник се намеси). Сега мотора взе да сдава багажа и не ми се дават 200лв за нов, по-добре да подменя цялата. Бюджетът е ограничен до около 500лв и затова съм в чуденка кое да избера:
https://zora.bg/whirlpool/awoc-7540/26049
ПЕРАЛНЯ BEKO WMY 71283 LMB2 | Перални | Перални | Домакински 
W6543/S | Gorenje | Свободностоящи с предно зареждане | Електроуреди от Technoarena.bg 0
Първата ми е фаворит, но приемам всякакви мнения.
Това е най-правилния съвет в момента при почти всички битови уреди с малки изключения за най-скъпите модели.
Взимай Beko-то. То отговаря на всички условия.
Няколко приятели сменяха лагери на Беко след 3г, така че ако не е с 5г гаранция по-добре пропусни.