AEG
Beko
Blomberg
Bosch
Candy
Electrolux
Gorenje
Haier
Hoover
Hotpoint-Ariston
Indesit
Miele
LG
Neo
Panasonic
Samsung
Siemens
Whirpool
Fagor
Еdesa
Bauknecht
Franke
Privileg
Siltal
Други
Инструкцията само за този модел ли е?
За този, само различни версии на оборотите.
Обади се в сервиза и ги извикай!
Търси си правата!
Ако трябва да връщат парите от магазина,но искат протокол от сервиза.
- - - - - - - - - -
Нормално е,но незнам дали е активирано фабрично.Вече нищо не ме учудва.
По време на центрофуга,как ще се включи плакнене?
- - - - - - - - - -
Този въпрос трябва да се зададе към сервиза-за иконата.
Този пост е редактиран от Viking72; 15-06-17 в 19:00.
brotzki.Виждам, че още се ядосваш на Сименса.Вземи парче от маркуче за ниворегулатор.Удължи твоето, като го наосаш с другото парче.Така ще увеличиш нивото на водата.Разбира се необходимата дължина на допълнителното парче ще трябва да установиш опитно.Започваш примерно с 50см и намаляваш ако е много.Пробите ще станат най-лесно при празна пералня.Няма да променяш никакъв софтуер или хардуер.Лесно и просто.И дори пяната ще намалее
Ако пералнята е още в гаранция аз лично не бих се правил на майстор и да си късам нервите за нещо което съм набрулил една торба пари, и не ми бих им пуснал фъндък да ми минават с номера ,,ама то това е нормално за тоя модел...,, или че това са му детските болести и нищо не може да се направи...Особенно ако пералнята е на два месеца не бих приел и ремонт,а бих настоявал за замяна с нова или възстановяване на сумата.Все пак си си платил за нова пералня а не за нова-ремонтирана пералня.Много неща съм връщал така и никога не съм имал проблеми с връщане на пари или избор на друг продукт за същата сума.Предполагам че колегите с тоя проблем слагат по малко прах и не прекаляват,на мен за 1/3 барабан който е 7 кг. ми показва че ми трябва 27мл препарат,а преди да се сдобия с пералня с такава екстра на предната слагах по 75мл на същото количество.
Говорих със сервиза. И те нямат обяснение защо не се е включило допълнителното изплакване. Трябвалo ръчно да правя допълнителното плакнене, да , ама не съм с Перла 04. При последващ такъв проблем ще дойдат да й баят. Аман от дефекти за три месеца работа, или пък ги продават с дефекти.
Този пост е редактиран от brotzki; 16-06-17 в 12:53.
Здравейте,
Моля с помощ за избор на вградена пералня със сушилня.
Тъй като избора е доста ограничен съм се спрял на моделите по-долу:
1. https://www.emag.bg/peralnja-sys-sus.../pd/D86NH7BBM/
2. https://www.emag.bg/peralnja-sys-sus.../pd/DXG502BBM/
3. https://www.jarcomputers.com/AEG-L-6....html?ref=prod
Приоритет ми беше пералня номер 1, но се оказва, че е с неопределен срок на доставка и не се знае дали изобщо ще могат да ми я доставят.
Остават 2 и 3.
Бекото на хартия всички параметри са му по-добри и изглежда по-ново като година на производство и инверторен мотор.
АЕГ уж нали са добри, но не е произведено в Германия а в Италия мисля в същия завод на ФАГОРА.
Моля за Вашия коментар.
Днес за пръв път зазгледах от близо пералните с горно зареждане,мислех че са отживелица но напротив...много са компактни и удобни и спестяват доста жилищна площ.Имат си всички важни функции и не си товариш кръста постоянно да се навеждаш.Много ме е яд че не си взех такава,мисля следващия ъпгрейд да е задължително такава
Третата в списъка. Какво значение има къде е произведена,?
Аег- то е добро.
- - - - - - - - - -
Тези са актуални за Америка.
В Европа се наложиха челните товарачи(перални с предно зареждане).
Когато зависи от местото се ползват,но не са по-добри от другите.
Този пост е редактиран от Viking72; 17-06-17 в 07:46.
Oтносно офертатa, която ви е на първо място, но е проблемна доставката от Емаг, проверихте ли наличност от FAGOR България - ИНТЕРСЕРВИЗ УЗУНОВИ АД. Внос и дистрибуция на домакински електроуреди FAGOR и Edesa от Испания: уреди за вграждане, аспиратори, хладилници, перални машини, съдомиялни машини, готварски печки, бойлери, дребни електроуреди, тенджери по
Какво имаш предвид -проблемна доставка?
От тези не съм поръчвал нищо.
наличност/доставка Ограничена наличност
А бихте ли препоръчали относително безшумна с горно зареждане?
Може и втора ръка.
Какво толкова им харесвате на перални втора ръка?
Новото си и ново,особено с пет години гаранция.
Моделите на Електролукс са добри-с горно зареждане.