Не. Имаше бройка в склада и ми я докараха. После ходих за друго до магазина и мострата си беше там [emoji4]
Благодаря!
AEG
Beko
Blomberg
Bosch
Candy
Electrolux
Gorenje
Haier
Hoover
Hotpoint-Ariston
Indesit
Miele
LG
Neo
Panasonic
Samsung
Siemens
Whirpool
Fagor
Еdesa
Bauknecht
Franke
Privileg
Siltal
Други
Не. Имаше бройка в склада и ми я докараха. После ходих за друго до магазина и мострата си беше там [emoji4]
Благодаря!
Само дето "разпродажбите" и "промоциите" са им меко казано измислени.
Аз за сега съм си доволен от покупката. Само нещо 3то пране пускаме и все не ни миришат дрехите на прах (без омекотител). Прахът е течен Coral (подарък с пералнята) и го слагаме в барабана директно. Нали така съветвате.
Те всички техномармалади го правят.
Сравнявам понякога цените с западни сайтове.
И чудо-маржа на нашите търговци е Супер.
- - - - - - - - - -
Ползвай прах,а не течен перилен препарат.
Когато отвориш люка,целият барабан трябва да мирише на свежест от праха,който се ползва.
Проба-грешка,докато улучиш подходящия прах.
Ако искаш чиста пералня,от която лъха на пролет-забравяш за омекотителите и течните препарати.
Стоянов,след някой ден специално за теб ще публикувам снимки на пералня производство 1989 година.Машината е прала само с Прах.
Искам да видиш как изглеждат казан,барабан и нагревателите на тази антика.
След това ти си реши какво ще ползваш.
www.canstarblue.com.au
Класация за перални и други електроуреди.
Този пост е редактиран от Viking72; 26-06-17 в 05:26.
Аз лично до преди няколко месеца полазжах само течен и точно поради факта че тогава бях още със старата пералня която не миришеше много на свежо започна да ползвам прах и от тогава започнаха едни сърбежи едни обриви както и близките ми.Силно ме съмнява че от както се наложи като стандарт да се пере на ниски температури дори и качествените прахове се разтварят напълно.Еле пък ако пуснеш накое космато одеяло на 30-40 градуса и се забият тия гранули между космите.Чувал съм че човек може и други здравословни проблеми може да развие от това.Така че за пералнята може и да е по добре прах ама за човека...?Сега временно спрях да ползвам прах за да вида да ли проблема наистина е в него.После мисля да пробвам и Ариел прах но ако почнат обриви и от него минавам на течен за постоянно.А и ако човек пуска поне веднъж в седмицата на 95 градуса без пране за да се отмие и разтвори ако има остатъци от течния и винаги след пране да си оставя вратата на барабана отворена,да си мие редовно там където се слага омекотитела бас държа че първите минимум 6 години няма да има проблеми с неприятни миризми.Тя да ли ще го изкара и пералнята повеяе че те сега повечето така ги прават колкото да си изкарат гаранцията.
Италианец,намери подходящия прах и нямаш ядове.
Благодаряжза съвета! Ще се вслушам с него. Бих приел нандраго сърце предложение за прах за пране. Може и на лично за да не се тълкува като реклама...
Сори,за прах не мога да помогна.
Имам приятели в Германия,които ми изпращат прах.
Нямам представа оттова което се продава в БГ
Стоянов пробвай малки разфасовки,смятам че има добри прахове.
Този пост е редактиран от Viking72; 28-06-17 в 02:42.
Не можах да разбера защо да не се ползва течен перилен препарат. В къщи от 5 години се ползва само такъв и то не от най-скъпите и не сме имали никакви проблеми. Обикновено ползваме 2 в 1 и дрехите си излизат идеално изпрани и ухаещи. Препарата се слага в специална пластмасова чашка при прането.
Да оставя още 5 стинки за пералнята Сиеменс произведена в Германия.:
1.След 3 месеца работа, при затворена врата, пералнята не може да стартира програмата. Проблемът на този етап се решава с по-грубо затваряне на вратата (с трясък). Явно контакторите на врата са подали от времето и не подават сигнал за затворена врата.![]()
2. Оставащото време на програмата вообще не отговаря на действителността. При оставащо 0:01 мин, изведнъж стават 0:07мин.
Има и един въпрос. Как се активара осветлението в барабана да свети постоянно по време на прането?
Мерси!
Този пост е редактиран от brotzki; 05-07-17 в 23:57.
Не, това не може да бъде. Попитайте Викинга, щом е немско е суперздраво и 20 години не се чупи! Аксиома!
Brotzki, от постовете Ви става ясно, че сте попаднали на дефектна бройка, пералня! Защо не я заменихте,/ ако не може да се отремонтира и е в гаранция/? Защо не направите нещо по въпроса а само изтъквате като некачествени продуктите на дадената марка? Всяка марка за техника, случва на проблемна / дефектна/ бройка-ки.
Отправлено с моего LG-H990 через Tapatalk
Ееееее.....Вие да не сте с фамилия Каръков?[emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji482] [emoji482] [emoji482]