Вижте резултатите от анкетата: Каква марка е пералнята ви ?

Гласували
933. Не можете да гласувате в тази анкета
  • AEG

92 9.86%
  • Beko

44 4.72%
  • Blomberg

4 0.43%
  • Bosch

72 7.72%
  • Candy

41 4.39%
  • Electrolux

69 7.40%
  • Gorenje

102 10.93%
  • Haier

2 0.21%
  • Hoover

6 0.64%
  • Hotpoint-Ariston

87 9.32%
  • Indesit

81 8.68%
  • Miele

44 4.72%
  • LG

37 3.97%
  • Neo

8 0.86%
  • Panasonic

10 1.07%
  • Samsung

40 4.29%
  • Siemens

28 3.00%
  • Whirpool

84 9.00%
  • Fagor

9 0.96%
  • Еdesa

9 0.96%
  • Bauknecht

1 0.11%
  • Franke

0 0%
  • Privileg

3 0.32%
  • Siltal

14 1.50%
  • Други

46 4.93%
Страница 16 от 362 ПърваПърва ... 614151617182666 ... ПоследноПоследно
Резултати от 226 до 240 от общо 5418
Like Tree1132Одобрявам

Перални / FAQ на първа страница - избор, обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2007

Re:Перални / FAQ - избор, обсъждане, мнения

Колега,цялата рода сме с Аристони.Изключително сме доволни!Тихи,перат и безпроблемни.Сега искам да си купя сушилня-но не знам как са там....?

2.  

3. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

Ще слагам в кухнята под плота стояща пералня,а не за вграждане.Модела е WIDLXL126.Понеже крана за водата е отзад зад самата пералня,няма как да спирам крана за водата след като я позиционирам веднъж преалнята.Чудя се това дали ще представлява проблем и изобщо всеки път ли спирате карана за водата,след като пералнята изпере?Гледам,че тези,които са за вграждане имата система Overflow,която е май е точно за това.На миялната ми машина на захранващия маркуч има един такъв клапан и си мисля,че и пералнята трябва да има такъв клапан.Прав ли съм?

Единственото,което намерих в нета по въпроса е тука в темата на първа страница и е от FAQ,които hristoslav2 се е постарал да обобщи.

Трябва ли да се спира крана с водата към пералнята?
    В инструкцията пише всеки път след ползване да се вади щепсела и спира крана.
    Виждал съм няколко случая на наводняване, поради неплътно затворил вентил. Това обикновено се получава, когато вентила се стопи и изкриви (това е повреда естетствено или при попадане на песъчинка в него. Това се случва, когато пералнята е спряна след поредното пране, а вентила остава малко отворен и пропуска вода съвсем леко - на сутринта (например) следва изненада...

4. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Намери някакъв начин да затваряш крана след всяко ползване на пералнята!
    Примерно с Г коляно го изведи някъде, където имаш достъп! Особено, ако има чести спирания на водоснабдяването и си във висок блок.
    В противен случай си направи застраховка домашно имущество и агитирай съседите под вас да направят същото!
    Пиша от горчив опит, защото малоумниците над нас ни наводняват всеки път, когато имат повреда на уред, ползващ вода.

5. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

Аз застраховка си имам...имам и гражданска,тоест ако ги наводня примерно.Интересуваше ме по-скоро технически тоя клапан в стоящите перални дали се поврежда,ако стои постоянно под налягане и водата не се спира.И с какво тези за вграждане са по-различни от обикновенните преални,освен с габаритите си?

6. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Пералнята вкъщи - стояща, 6-то чувство Уърпул вече повече от 2г. е с постоянно налягане на водата към нея и е нямало проблеми досега от течове. Крана за водата обаче е зад пералнята, а тя е под кухненския плот с 2 вратички отпред, не върви да се пуска/спира всеки път, когато ще се пере.

7. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Ако става въпрос, родителите ми ползват един Zerowatt вече 14 години под постоянно налягане, но това не означава нищо! Никой не ме слуша като кажа да се затваря кранът...

8.  

9. Тук е от
    Apr 2008

Здравейте,
    трябва ми пералня с горно зареждане (моля не ми предлагайте модели с предно-няма място).
    Гледам тези два ELECTROLUX-а макар че не виждам някаква разлика освен в цената.

http://www.technopolis.bg/b2c/detail...337/P11100101/Пералня-ELECTROLUX-EWB-105405-W
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...310/P11100101/Пералня-ELECTROLUX-EWTS-10420-W

По принцип мога да дам и малко повече пари до 800лв така че дайте съвет - струва ли някой тези два ELECTROLUX-а или предложете нещо по-добро!

10. Тук е от
    Jan 2007

Моля, помогнете с избора:
    AEG L 86950 A3 - http://www.technocenterbg.com/p4916_...-86950-a3.html
    WHIRLPOOL AWO/E 8758 - http://www.technocenterbg.com/p3539_...oe-8758-s.html

или нещо друго от този клас - около 1000 лв.

11. Тук е от
    Nov 2009

Здравейте , старата пералнюха се смарангяса - появи се теч само при центрофугиране , а отскоро в средата на "основно пране" окъсява жестоко и хвърчат бушони ( но само на тази програма ) .... Понеже винаги тръгвам със скромни изисквания , а после "ускорявам" до хай енда на марките - МОЛЯ , подскажете ми модели перални произведени в Германия , Япония или в краен случай и друга Страна ( сиреч машини трепачи ) , че както съм тръгнал ша са натреса на Миеле накрая ... И жената ще ме попилее ( демек пари за ракия нема, ти ми купуваш перални )
    Та ако уважаемите спецове помогнат да ме светнат за здрава машинка до 1500к мах и аз ще съм БЛАГОДАРЕН и за жената пукница ще има !

12. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

То както е тръгнало по-добре си купи професионална пералня, колко обществени перални вече има у нас и почти всички ползват уреди втора употреба !

Сега по-сериозно - пари си готов да дадеш , това ясно , взимай Миеле ! Или поне Бош , Сименс , АЕГ !

13. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Бош , Сименс , АЕГ !

14.  

15. Тук е от
    Nov 2009

Е даде даааа , ама не всички от тях са сглобени от руси германчета ) Питам за модели от тия марки дето са 100% немска сглобка . А най-добре японска , ама нанай си информация

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1311001509[/time]_________________________________________________

Май намерих http://bosch.expo2000.bg/uredi-za-do...ushilni&pid=56
    WAS28741BY

Перална машина

Made in Germany
    8 kg капацитет
    Обороти на центрофугата 1400 до 400 rpm
    AquaStop с гаранция
    Специални програми:Memory 1 + 2, Спортни дрехи, Нежни тъкани, PowerWash 60, супер бързо 15,Смесено, Коприна/деликатни, Ръчно пране/вълна
    Възможност за съкращаване на всички програми
    Текстови дисплей за оптимизация на програмата и допълнителни функции
    TouchControl-бутони: температура, обороти на центрофугата, меню, смяна
    Скала за тегло и препоръки за дозиране
    Автоматична стабилизация
    32 cm люк, сребърно - сиво с отваряща се на 165° врата
    Dimensions (H x W x D): 84.2 x 60 x 59 cm
    Енергиен клас А/А/В

Промоционална цена: 1299 лв.*
    *ограничени количества

16. Тук е от
    Nov 2009

Е даде даааа , ама не всички от тях са сглобени от руси германчета laugh) Питам за модели от тия марки дето са 100% немска сглобка . А най-добре японска , ама нанай си информация memnon . Дали новите Панасоници са печени ?

17. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Колега , и от Германия да е купиш , пак не е сглобявана от руси германчета !
    Кой ще ти докара пералня от Япония , купи си модел от фирма с традиции в тази област ! Панасоник може и да са хубави , но ако е аудио-визуална техника предимно !

18. Тук е от
    Nov 2009

Ясно ми е това ) обаче нали за това Ви се моля - кажете ми барем един модел дето като я прасна в кухнята и кажа на жената : "е тая пералня ша та пенсионира " и тя да онемее ( то това едва ли е възможно ама айде ) . Капиш ?
    А май намерих - какво ще кажете ?
    http://bosch.expo2000.bg/uredi-za-do...ushilni&pid=56

WAS28741BY

Перална машина

Made in Germany
    8 kg капацитет
    Обороти на центрофугата 1400 до 400 rpm
    AquaStop с гаранция
    Специални програми:Memory 1 + 2, Спортни дрехи, Нежни тъкани, PowerWash 60, супер бързо 15,Смесено, Коприна/деликатни, Ръчно пране/вълна
    Възможност за съкращаване на всички програми
    Текстови дисплей за оптимизация на програмата и допълнителни функции
    TouchControl-бутони: температура, обороти на центрофугата, меню, смяна
    Скала за тегло и препоръки за дозиране
    Автоматична стабилизация
    32 cm люк, сребърно - сиво с отваряща се на 165° врата
    Dimensions (H x W x D): 84.2 x 60 x 59 cm
    Енергиен клас А/А/В

Промоционална цена: 1299 лв.*
    *ограничени количества

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 16 от 362 ПърваПърва ... 614151617182666 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 930
    Последно: 13-06-24, 20:11
  2. Отговори: 0
    Последно: 17-12-13, 18:05
  3. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  4. Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 1775
    Последно: 08-12-10, 14:43
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе