Антивибрационен дизайн,дълъг захранващ кабел,аквастоп, инверторно управление,дисплей,регулация на градуси и обороти....
AEG
Beko
Blomberg
Bosch
Candy
Electrolux
Gorenje
Haier
Hoover
Hotpoint-Ariston
Indesit
Miele
LG
Neo
Panasonic
Samsung
Siemens
Whirpool
Fagor
Еdesa
Bauknecht
Franke
Privileg
Siltal
Други
Антивибрационен дизайн,дълъг захранващ кабел,аквастоп, инверторно управление,дисплей,регулация на градуси и обороти....
Тези екстри мисля са налични за масовите перални клас 600 - 700 кинта.
Това с "жените" май не е точно така. Жената въобще не вдява на Електролукса ни, не може (иска) вече 6-та година ръчно да промени някой параметър на програма, ползва само една програма, която не винаги е най-удачната за различни типове дрехи. Смея да твърдя, че се справям по-добре с пералнята от нея.
Няма противоречие. И аз това съм написал-че ползват една програма. Така е защото не се оправят добре с техниката, научават/нагласят/ една програма и ползват само нея. Напълно ти вярвам, че се оправяш по-добре с настройките на пералните. За жените е по-трудно, особено с тези електронни програматори и най-различни видове настройки.
И какво стана сега? Ако искам да ползвам пълният потенциал на моята пералня трябва аз да започна да пера? Е*аси и живота.
Няма такива филми!
Всичко е запаметено.Някои имат екстри за промяна на температура и време,добавяне на вода,за центрофугата е ясно.
И не знам какво толкова е сложно да се работи с един селектор и пет бутона?
А и съвременните пералки имат автоматични или така наречените смесени програми,които са достатъчно добри.Така,че при нормално замърсени дрехи,никакъв проблем да се ползват много често.Разни вълни,пердета и работни/маслянкаджийски/ дрехи са за други програми.
селектор и бутони.jpg
Фиксирана температура.
Бутони-старт/стоп,скорост на центрофуга,повече вода,съкращаване на някои програми.
Какво му е сложното?
Този пост е редактиран от Viking72; 25-06-18 в 17:23.
Защо на предпране не достита 60 градуса загряването на водата?
За Горението от снимката ли питаш??
На дясно до бързата са три програми само цветното е на 40° С.
Виж програмите с червено!
Най-често се използват,маркирани са заради тъпите германки.
Този пост е редактиран от Viking72; 25-06-18 в 18:15.
След търсене на бюджетна пералка до 500лв. и чудене от вчера е закупена Beko WTV 7634 XS0 та вече пере. На пръв поглед дисплея се чете добре, бутончета и врътката цъкат приятно, пълни водата що годе тихо и отвора е прилично голям за 7кг. обем. След няколко дни мога да дам отзиви.
Честито!
Напиши след време,колко вода пълни при различните програми и как се справя с прането.
Много хора се оплакват от малкото вода,която наливат новите пералки.
Ще им кажа да ми снимат евентуално, че е за роднина. А и да е малко водата ...ако изпира добре къде е проблема?
Няма проблем.
Добре е да не се пълни повече от пет кг и центрофуга до 1000 оборота.
При пране на Daily Express докато не върти водата е на нивото на вътрешния ръб на вратичката. Пере добре и е доста тиха сравнена със старото им Candy. Прането излиза достатъчно сухо на 800 оборота. За сега са доволни и то много. Мисля да я засека на програма Памук колко ток/вода консумира някой ден, за да я сравня с моята после, че ми е интересно.
Има 5г. гаранция за целия уред и уж 10г. гаранция на мотора. За тази сума мисля е повече от прекрасна.