Вижте резултатите от анкетата: Каква марка е пералнята ви ?

Гласували
933. Не можете да гласувате в тази анкета
  • AEG

92 9.86%
  • Beko

44 4.72%
  • Blomberg

4 0.43%
  • Bosch

72 7.72%
  • Candy

41 4.39%
  • Electrolux

69 7.40%
  • Gorenje

102 10.93%
  • Haier

2 0.21%
  • Hoover

6 0.64%
  • Hotpoint-Ariston

87 9.32%
  • Indesit

81 8.68%
  • Miele

44 4.72%
  • LG

37 3.97%
  • Neo

8 0.86%
  • Panasonic

10 1.07%
  • Samsung

40 4.29%
  • Siemens

28 3.00%
  • Whirpool

84 9.00%
  • Fagor

9 0.96%
  • Еdesa

9 0.96%
  • Bauknecht

1 0.11%
  • Franke

0 0%
  • Privileg

3 0.32%
  • Siltal

14 1.50%
  • Други

46 4.93%
Страница 231 от 362 ПърваПърва ... 181221229230231232233241281 ... ПоследноПоследно
Резултати от 3,451 до 3,465 от общо 5418
Like Tree1132Одобрявам

Перални / FAQ на първа страница - избор, обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Отговор: Перални / FAQ на първа страница - избор, обсъждане, мнения

Без прегради прането ще се плъзга по барабана без въобще да се обръща и все едно не се пере

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

а иначе относно смяната така ли е както предполагам просто се щракват в дупките на барабана стига да намеря точно същите

4. Тук е от
    Aug 2018

Здравейте,
    Ще купуваме пералня със сушилня и се спряхме на AEG като марка. Доста добри отзиви чета, в магазина също ни я похвалиха. Има няколко вида AEG-та в комбинация със сушилня, като се спряхме на модела с термопомпа, за да избегнем намачкването на дрехите. Въпросът ми е, ако я вземем, имайки предвид, че не е кондензационна, къде отива влагата при сушенето? Става въпрос за AEG L9WBC61B. Ще съм благодарен, ако някой има наблюдения върху въпросния модел/серия.
    Този пост е редактиран от Hristian; 27-08-18 в 08:59.

5. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Цитат Първоначално публикувано от tihogr Виж публикацията
    а иначе относно смяната така ли е както предполагам просто се щракват в дупките на барабана стига да намеря точно същите
    Да.Така е.

6. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2011

За AEG L9WBC61B - конденза се събира в контейнер - в горна лява част на пералнята - с квадратното бутонче се отваря и я изливаш в мивката.

7. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от Hristian Виж публикацията
    Здравейте,
    Ще купуваме пералня със сушилня и се спряхме на AEG като марка. Доста добри отзиви чета, в магазина също ни я похвалиха. Има няколко вида AEG-та в комбинация със сушилня, като се спряхме на модела с термопомпа, за да избегнем намачкването на дрехите. Въпросът ми е, ако я вземем, имайки предвид, че не е кондензационна, къде отива влагата при сушенето? Става въпрос за AEG L9WBC61B. Ще съм благодарен, ако някой има наблюдения върху въпросния модел/серия.
    На 0:40 секунди се вижда отделението за влагата.

https://youtu.be/743AHfSPrV8?t=40s

В бг мама има коментари. L9WBC61B https://www.google.com/search?q=L9WB...ient=firefox-b
    Този пост е редактиран от brotzki; 27-08-18 в 11:50.

8.  

9. Тук е от
    Aug 2018

Ахаа, не съм разпитвал много в магазина все още, тъй като сега набелязваме модели, а в спецификациите в сайтовете няма много изчерпателна информация.
    Т.е. за монтажа ще има само маркуч за чиста и маркуч за мръсна вода? Някъде четох, че за някои модели трябвало да има някакъв изход тип комин, през който да излиза конденза.

10. Тук е от
    Apr 2014
    Живее в
    Варна

Ако конденз излиза в помещението (което на 100% няма да е проветримо) според мен е проблем, като цяло конденза е като при климатиците съответно решението е аналогично, решението е просто да се отвежда там където и останалата изходяща вода.

Иначе за в къщи си взех отделно пералня от Зора на Самсунг WW70K44305W имаше някаква промоция и отделно сушилня, като сушилнята ми е доста елементарен тип който обаче не свива дрехите изобщо, нея купих от тук https://magprom.net/iutii/sushilnia-...on-deluxe-300w.

Вярно сега имам 2 уреда които стоят на 2 места, но разликата в парите ги похарчихме в гърция миналото лято, работата е свършена и не поддържам още една хладилна инсталация която във времето не знам колко би струвала.

11. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2015
    Живее в
    София/Русе

icogiev, този Lakeland Dry-Soon електрически простир изглежда доста интересно решение. Като простреш дрехите и го включиш за колко часа изсъхват дрехите през зимата? Гледам 300 вата нагревател има.

12. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Съхнат, ама се вдига влагата в помещението.
    chany одобрява това.

13. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2015
    Живее в
    София/Русе

Прав си, това не го съобразих.

14.  

15. Тук е от
    Apr 2014
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от niordanov Виж публикацията
    icogiev, този Lakeland Dry-Soon електрически простир изглежда доста интересно решение. Като простреш дрехите и го включиш за колко часа изсъхват дрехите през зимата? Гледам 300 вата нагревател има.
    Ами със сигурност има значение пералнята как вади дрехите и от програмата, аз не знам какво става там защото това си е работа на жената. Но през зимата или лятото няма разлика поне осезаема във времето, Дрехите са готови за около 2 часа като не съм засичал с точност.

Уреда цяла зима не го спирам защото стаята е неотопляема и го ползвам и за това колкото и смешно да изглежда.

Относно влагата живея в къща която завърших миналата година и мога да твърдя, че влага няма от уреда, а и като цяло, по начинът по която я разбираме всички (мухъл, подгизнали стени и прочие). Разбира се това може да се дължи и на това, че проветряваме редовно цялата къща, въпреки че живея на 400м от брега на морето и влагата е ужасна особено през лятото.

Ако човека има някакви специфични заболявания които да му пречат не мога да кажа, но аз съм и с малко дете и нямаме оплаквания освен, че лятото използвам таймера за да спре сам уреда друго неудобство няма,това не е неудобство, но мен ме дразни да правя повече от 1 натискане за да стане нещо с модерен електроуред.

Плюсовете са, че когато се подредят дрехите по алуминиевите тръби когато ги събираме вече изсъхнали са почти изгладени, а не като куп на втора употреба от който трябва да си издърпаш парцал който да почнеш да гладиш.

Толкова от мен

16. Тук е от
    Aug 2018

Цитат Първоначално публикувано от brotzki Виж публикацията
    На 0:40 секунди се вижда отделението за влагата.

https://youtu.be/743AHfSPrV8?t=40s

В бг мама има коментари. L9WBC61B https://www.google.com/search?q=L9WB...ient=firefox-b
    Колега, взехме пералнята. Това, което си посочил е филтърът, а под него е отделението за праха. В крайна сметка кондензът си излиза в маркуча за мръсната вода. Малко трябва да я нивелирам, че на 1600 оборота леко вибрира. 2200лв струва, ама според мен е оправдано, много сме доволни

17. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Варна

Здравейте,
    Беше спряла водата в къщи по време на пране и пералнята AEG L-76275 изписа грешка Е10. Освен рестарт нещо друго трябва ли да правя за да се върне към нормална работа?
    Този пост е редактиран от Zygot; 10-09-18 в 15:51.

18. Member Аватара на bagerista9
    Тук е от
    Dec 2014
    Живее в
    София

Пробвай с рестарт,ако не стане- вентила е заминал.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 930
    Последно: 13-06-24, 20:11
  2. Отговори: 0
    Последно: 17-12-13, 18:05
  3. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  4. Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 1775
    Последно: 08-12-10, 14:43
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе