Вероятно се шегувате с мокрене на одеяло преди да го сложа в пералнята. Досега не съм слагал повече от 4-5 кг дрехи. Вероятно с 8 кг въобще няма да тръгне центрофугата, което е недопустимо.
AEG
Beko
Blomberg
Bosch
Candy
Electrolux
Gorenje
Haier
Hoover
Hotpoint-Ariston
Indesit
Miele
LG
Neo
Panasonic
Samsung
Siemens
Whirpool
Fagor
Еdesa
Bauknecht
Franke
Privileg
Siltal
Други
Вероятно се шегувате с мокрене на одеяло преди да го сложа в пералнята. Досега не съм слагал повече от 4-5 кг дрехи. Вероятно с 8 кг въобще няма да тръгне центрофугата, което е недопустимо.
Brotzki, още ли не си се отървал от този Сименс.Чудя ти се на здравите нерви.Хвърляйго не се мъчи, вземи си една капалъ чарши техника и си гледай кефа.
Този пост е редактиран от brotzki; 25-08-20 в 13:11.
Сега ги премерих. Сухи са едва 2 кг. Мокри ли да премеря, или половин одеяло да пусна в пералнята?
Прочети внимателно инструкцията.Инструкциите са за да се спазват, а не ти да определяш кое е допустимо и кое не.Одеяла Пух.Пригодные для стирки в стиральной машине текстильные изделия с синтетическим наполнением, подушки, стёганые одеяла или покрывала; а также вещи с пуховым наполнителем
Указание: . Большие изделия стирать отдельно. При использовании средства для стирки деликатного белья учитывать указания по уходу.
Чак смешно ми става като чета и се сетих нещо. Преди повече от15 години по морето експлоатирахме еднa пералня NEO. Основно переше чаршафи и одеала. Работеше само лятото, по два три месеца но всеки ден по три-четири пранета. На два сезона сменях ремък, късаше го. Изкара около 7-8 години, нещо протече и я изхвърлих но до последно си работеше. Голям дзвер беше, не е пропускала центрофуга
Родопските одеяла на каква програма да ги пусна? Имам и тепавица наблизо
Няма ли програма за вълнени тъкани?
Този пост е редактиран от ccankov73; 26-08-20 в 12:25.
Сложих три одеяла едновременно за пране. Като стигне на центрофуга, вадя двете одеяла и остава едно. После пак слагам по едно за центрофуга. Така се пести време, вместо да правя три отделни пранета. За процедурата трябва голям леген за ваденето на мокрите одеяла. Победихме скапаната немска машина.
Преди много години един бивш колега на работа казваше така: "Като не може, както трябва, трябва, както може" .
Днес добре изпра губерите. Пуснахме ги на същата програма,без да се налага вадене на одеяла. Центрофугира ги наведнъж.
Момчета, ако някой се интересува от пералнята на Миле и има подходящ транспорт за района на Варна - предлагам една на малко по-ниска цена с гаранция. Пишете ми на лични за повече информация.