Да свалихме ги още при инсталацията на пералнята. Дори и сега проверих.
Вчера дадените съвети от другите хора ми помогнаха и ми дадоха светлинка. Ще смъкнем пералнята долу, ще я нивелираме отново, ще се поразходя няколко пъти на горе на долу, за да изпера 2-3 перални с различно пране и да видя проблема е само в пода, или само в нея, или комбинирано под и пералня проблем.
Няма смисъл наистина да купувам нова, като не знам дали проблема е само и единствено в пералнята. Второто е да взема нови крачета, да не би и проблема да е в тях да не дават добро сцепление с мокет, плочки (за каминната подложка говоря, на която я бяхме сложили) и сега с балатума на бетона, на който ще я сложим, ако има и там проблем. Ако всичко това направя и не се държи добре, то не ми остава друго освен да я продавам като втора ръка и да купува нова.
Идва ми още нещо като идея - да ѝ конструираме нещо като вид кутия, в която да влезе (с височина около 3-4 см, колкото да мога да обслужвам филтъра), но и да е захваната в пода с дълги видии въпросната кутия. Ако и при това си имаме един подскачащ заек, то надеждите умират от безсилие вече.