AEG
Beko
Blomberg
Bosch
Candy
Electrolux
Gorenje
Haier
Hoover
Hotpoint-Ariston
Indesit
Miele
LG
Neo
Panasonic
Samsung
Siemens
Whirpool
Fagor
Еdesa
Bauknecht
Franke
Privileg
Siltal
Други
Същия модел е и Candy-то при майка ми. Явно са били актуални тогава.
Коковокс, около $ 1000 струват пералните към момента. Имат надпис Мийле или Бош.
Даже на хубавите пише само Miele
В последната година, явно е от възраста, но като си сваля някои от най-новите филми от Замундата и го загледам, задължително заспивам. И го гледам на няколко пъти. Вчера заспах и на M3GAN . Обче това клипче на тоя образ ме задържа от началото до края, цели 40 минути без да превъртам...Още се чудя - въпреки цялото ми уважение към него, имаше ли смисъл от всичкото това което направи . Маняк ! Ако някой не го мързи нека изгледа клипа, заслужава си ( според мен всяка минута) . Много интересно ми беше. Иди после си купи пералня втора ръка !
Този на клипа е факир, от умряло куче прави вълк, насред зима.
Като ви влече има десетки клипове за пълно "възстановяване" (restoration) на много по-зле увредени машини, уреди и предмети.
Често казано аз предпочитам да си викам майстор за ремонтите на техниката.Едно че имам свестен такъв, второ нямам чак такива познания, а и излишно време. Обаче миналия уйкенд ми беше малко скучно и понеже се отказахме засега да сменяме сушилнята, се хванах и я разпарчельосах,
Основно почистване, постягане + смазване на туй-онуй, най-накрая и подвързване към канал и стана като нова.Колкото изкара тоя мохикан - толкова.
Общо взето си уплътних двата дена .
Добър ден на всички.Предложете марка и модел пералня с бюджет около 1000 лв,че бекото което го имаме в нас започва да ме изкарва извън релси.
Втората май е по-добре. 1200об са достатъчни
Напълно достатъчни са, втората по-скоро заради по-големия капацитет.
Забравих само да спомена че малко е ограничено мястото където стой пералнята от към дълбочина ,може да се побере машина с дълбочина до 44-45 см.
За тази какво Ви е мнението
http://,https://www.aeg.bg/laundry/l...ine/l6sna47sm/
Ако те устройва 7кг, значи става.