MIELE W963.
Втора употреба наистина крие риск, но Миеле има не 1/3, а три пъти по-голям ресурс от нови индезити аристони и прочее сандъци.
Потърси си обаче други оферти, посочените цени в тези обяви са доста завишени.
AEG
Beko
Blomberg
Bosch
Candy
Electrolux
Gorenje
Haier
Hoover
Hotpoint-Ariston
Indesit
Miele
LG
Neo
Panasonic
Samsung
Siemens
Whirpool
Fagor
Еdesa
Bauknecht
Franke
Privileg
Siltal
Други
MIELE W963.
Втора употреба наистина крие риск, но Миеле има не 1/3, а три пъти по-голям ресурс от нови индезити аристони и прочее сандъци.
Потърси си обаче други оферти, посочените цени в тези обяви са доста завишени.
ако ми изпратиш координати и на други фирми ще ти бъда благодарен.
Здравейте бих желал да получа на лична информация за вносители на перални втора ръка за софия и за Пазарджик.
Мнение за Gorenje WA 50109 ?
Ще бъде в Пазарджик, но обмислям и за транспорт от София.
Добър вечер на всички. От известно време разглеждам и черпя информация от различните секции на форума, за което благодаря.
Та, минавам директно на въпроса. За първи път ще купувам перална машина. Досега вкъщи сме имали само две за последните ~25 години - Перла 05 и през последните 8-9 Indesit, закупена навремето втора ръка. Прочетох доста информация, но все още не мога да направя категоричен избор.
Обръщам се към форума за предложения. Бюджетът ми опира до 700 лева.
Също така откъде бихте препоръчали да се направи покупката. В темата за магазини "Технохит" се споменава, че продуктите в популярните вериги са с по-ниско качество, различаващо се от това в други части на Европа. До колко това е достоверно?
Благодаря за отделеното внимание![]()
http://bosch.expo2000.bg/index.php?r...product_id=802 - моят личен фаворит в този ценови клас.
Какво да избера:
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...KO-WMB-71241-S
или
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-WF1602WQU/YLE
или друго в този ценови диапазон.
Единственото условие е пералнята да е сива.
По-скоро са по-нисък клас модели, с по-малко опции, за да са по-евтини (което дори не винаги е така). Качеството е същото. Всички се правят за да изкарат 7-8 години и след това да се взима нова...Първоначално публикувано от Totti
Nikolay7,
Виждам, че си доста навътре с нещата, може ли да ми кажеш дали си заслужава Gorenje WA50089 или да ми препоръчаш нещо подобно в същия ценови клас /400-500/. Нямам претенции за обороти, кг, нито за електроники само да е здраво и да има отложен старт.
Благодаря предварително
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1330510314[/time]_________________________________________________
Пропуснах и следното което ми поподна ARISTON- AR 83- мнение
Благодаря на diterh и Nikolay7 за предложението и разясненията.
Между другото какво е мнението ви за моделите на AEG в този диапазон?
За тези пари си е ок. Действително в този ценови клас е почти все едно какво ще вземеш така че гледай следните неща:Първоначално публикувано от komp12
- Страна на производство - има си значение.. В тази връзка Горенйето е ок.
- Продължителност на гаранцията - имайки предвид какъв е заложения ресурс на всички, ако попаднеш на нещо с 5 или 6 год. гаранция, на практика си решаваш въпроса за 70% от живота на пералнята.
- Value for the money - Имайки предвид, че са почти еднакви, по-добре си вземи повече опции за парите си.
Конкретно този Аристон е за хора които нямат пари да си купят истински Аристон, но искат да имат тази марка в къщата си (защото това е все пак висока марка). 800 оборота, 5 кг, лед управление.
И да не продължавам твърде много - за тези пари може и да си намериш някой електролукс (не зануси, че е китайско) или Уърпул.
А ако ти се чака може и Индезит IWDC 6105 - 6г, малък дисплей, 1000 оборота. след 1 седмица ще е на промоция с 5 години гаранция и на цената на Горенйето.
Nikolay7 относно Indesit
На жена ми първото решение /цена/гаранция/ беше това http://www.technomarket.bg/pdfpromo - INDESIT iwc5125 / 449лв / 5години гаранция, но след всичко което прочетох за тази марка започнахме да се разубеждаваме и затова се насочих към другите.
Заслужава ли човек да скача на този модел (INDESIT iwc5125)?