Вижте резултатите от анкетата: Каква марка е пералнята ви ?

Гласували
944. Не можете да гласувате в тази анкета
  • AEG

93 9.85%
  • Beko

44 4.66%
  • Blomberg

4 0.42%
  • Bosch

75 7.94%
  • Candy

42 4.45%
  • Electrolux

70 7.42%
  • Gorenje

102 10.81%
  • Haier

2 0.21%
  • Hoover

6 0.64%
  • Hotpoint-Ariston

88 9.32%
  • Indesit

81 8.58%
  • Miele

44 4.66%
  • LG

39 4.13%
  • Neo

8 0.85%
  • Panasonic

10 1.06%
  • Samsung

40 4.24%
  • Siemens

28 2.97%
  • Whirpool

85 9.00%
  • Fagor

9 0.95%
  • Еdesa

9 0.95%
  • Bauknecht

1 0.11%
  • Franke

0 0%
  • Privileg

3 0.32%
  • Siltal

14 1.48%
  • Други

47 4.98%
Страница 370 от 370 ПърваПърва ... 320360368369370
Резултати от 5,536 до 5,542 от общо 5542
Like Tree1176Одобрявам

Перални / FAQ на първа страница - избор, обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2024

Отговор: Перални / FAQ на първа страница - избор, обсъждане, мнения

Цитат Първоначално публикувано от Gena_bs Виж публикацията
    Тези "майстори" въобще отвориха ли уреда?
    Или направиха диагностиката на око, ухо и с пипане с пръсти за вибрацията?

За шума от клип 1: струва ми се, че има нещо незакрепено в корпуса.
    Определено не е нормален, който и в каквото да се опитва да те убеждава.
    Чува се като удар на неметал в нещо друго. Дали изходящият маркуч в отделението за препаратите, в корпуса на пералнята или в нещо друго, това само след разглобяване и дефектовка.

Мислех си, че моят 6-годишен Electrolux за 800лв. е много зле откъм баланс и вибрации.
    Обаче след показания танц на "великото" Miele за 3-4 пъти повече пари се успокоих!
    Не! Просто послушаха и погледаха 15/20 минути. След като я пуснах първоначално, те дори не знаеха как да я спрат (аз и не очаквах друго от тях, предвид предишния ми опит) и отчаяно питаха дали няма български език в менюто. И аз мисля, че някъде нещо не е закрепено както трябва. Виждал съм как изглеждат подобни перални отвътре. Всичко е нагъчкано едно до друго и шансът нещо да опира/допира до друго е много голям, ако не е позиционирано и закрепено както трябва. Така и рискът нещо да дефектира по-сериозно в бъдеще е по-голям.

П.П. Някой от тях не знаеше, че си имат работа с "неръждавейка", което потвърждава мнението ми, че масово "оторизираните техници" хал хабер си нямат от подобни машини...

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Грешката ти е, че си допуснал същите мизерници у вас. В такива случаи изрично подчертавам, че тези повече не искам да припарват вкъщи. Последно монтирахме една външна ролетна щора и некадърниците забравиха да приберат кабела на мотора вътре в кутията, оставяйки го да виси отвън. A бяха и нагли, обясняваха ми, че то така си било по принцип. В момента, в който си тръгнаха от нас звъннах в камакс и поисках да говоря с някой висшестоящ. Говорих уж с баш шефа (дали е било така не знам, а и не ме интересува), който почна да ми се извинява и да се обяснява, но се съгласи, че мърлявщината е недопустима. Дебело подчертах, че искам да ми се изпратят други хора, а шефчето се опита да се обяснява как трявало да дойдат същите за да си осъзнаели грешката Само му казах, че дойдат ли същите, няма кой да им отвори. И те така За жалост живеем в страшна кочина и става все по-зле. Всичко живо вече си прави преценката на база на това, кой с какво е облечен, какъв телефон има, каква кола кара, къде живее и т.н.
    svetlio1, coverstar, Palev и 1 други харесват това.

4. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Може само да се спекулира какво точно са му пробутали от Мийле България. Вероятно са му пратили върната бройка от някоя евровейска страна. Имаха голям проблем с херметичността на twin dose системата и подменяха наред. Преди около 10 години си поръчах WDA111WCS от софийските говеда и им я върнах обратно. На другия ден си поръчах същата от Варна и дойде за 1 ден до Пловдив, немска, внесена от Гърция. Години по-късно четох разни работи за софийските измекяри. Моделът с туин доуз системата е механично същия, като моята перална и няма нищо общо с електролуксове, бошове и т.н. като стабилност, шум и прочие. Някога и правих ревю, защото и свалих горния капак, за да я вградя в кухня. Само който не е виждал разглобена перална машина и не е ремонтирал нещо по нея може да сравнява гореспоменатото мийле с други модели, като механика. Неслучайно посъветвах човека да си потърси посредник, който да му отстоява правата. Продали са му шкарто.
    Gena_bs и CubanLinx харесват това.

5. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2024

Реших да предява рекламация да тях и при липса на отношение вече ще подам жалба до КЗП

6. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Щом ще продължаваш да си губиш времето с тия, поне ги заплаши с кзп. Ако чакаш на тяхната добра воля, очевидно няма да го бъде. При малко късмет може да се сдухат и да решат да си свършат работата. И това е играно вече. Последния път когато сменяхме дограмата в апартамента, най-големия прозорец пристигна с една резка по цялата ширина. Не знам къде го бяха надрали. Може би при транспортирането и разтоварването. А профила и стъклопакета не бяха никак евтини. Опитаха се да ме моткат няколко пъти точно като в твоя случай и накрая ми писна. След като споменах кзп набързо поръчаха ново стъкло и го смениха за норматив. При смяната хората от екипа бяха категорични, че съм прав, и че стъклото си е било за смяна. Иначе преди това няколко пъти ме разиграваха някакви меринджейчета дето идваха у нас. То не бяха инспекции, то не бяха обяснения. Много офтопик стана и последните постове изобщо не трябваше да ги пускам (даже не пишем и в правилната тема), но тези неща ги написах нарочно, за да те надъхам. Отстоявай си правата и не се оставяй да те правят на парцал. И аз мразя конфликтите и разправиите, но понякога няма как. Стъпи им малко на врата. Ти си в позиция да натискаш, не те. В крайна сметка си купил най-скъпата марка, която се продава в държавата. Съответно и отношението трябва да е друго.
    Този пост е редактиран от CubanLinx; 05-09-25 в 10:49.
    Blago94 одобрява това.

7. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2024

Цитат Първоначално публикувано от CubanLinx Виж публикацията
    Щом ще продължаваш да си губиш времето с тия, поне ги заплаши с кзп. Ако чакаш на тяхната добра воля, очевидно няма да го бъде. При малко късмет може да се сдухат и да решат да си свършат работата. И това е играно вече. Последния път когато сменяхме дограмата в апартамента, най-големия прозорец пристигна с една резка по цялата ширина. Не знам къде го бяха надрали. Може би при транспортирането и разтоварването. А профила и стъклопакета не бяха никак евтини. Опитаха се да ме моткат няколко пъти точно като в твоя случай и накрая ми писна. След като споменах кзп набързо поръчаха ново стъкло и го смениха за норматив. При смяната хората от екипа бяха категорични, че съм прав, и че стъклото си е било за смяна. Иначе преди това няколко пъти ме разиграваха някакви меринджейчета дето идваха у нас. То не бяха инспекции, то не бяха обяснения. Много офтопик стана и последните постове изобщо не трябваше да ги пускам (даже не пишем и в правилната тема), но тези неща ги написах нарочно, за да те надъхам. Отстоявай си правата и не се оставяй да те правят на парцал. И аз мразя конфликтите и разправиите, но понякога няма как. Стъпи им малко на врата. Ти си в позиция да натискаш, не те. В крайна сметка си купил най-скъпата марка, която се продава в държавата. Съответно и отношението трябва да е друго.
    Аз благодаря на теб и на останалите за съветите и насоките!
    Явно вчерашният имейл е дал някакъв резултат, защото днес ме се обади същата дама от Сервиза на Миле. Предлагат следващия петък да изпратят техник от централния им сервиз в София, който да извърши диагностика и да провери какъв е проблемът. Ще ви държа в течение как са се развили нещата
    Още веднъж - благодаря!
    CubanLinx одобрява това.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Само загуба на време!
    CubanLinx одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 370 от 370 ПърваПърва ... 320360368369370

Подобни теми

1. Отговори: 930
    Последно: 13-06-24, 19:11
  2. Отговори: 0
    Последно: 17-12-13, 17:05
  3. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 16:31
  4. Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 1775
    Последно: 08-12-10, 13:43
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 19:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе