На господина,където питаше по-горе за избор-щом има Миле в списъка с възможностите,то мисля,че не би имало и момент колебание!!И ще отговоря на въпроса ,който ми бе зададен,за ФРАНКЕ и "класацията",която предложих....Наистина хладилници и перални не се предлагат на нашия пазар за сега,но това е не защото ги нямат а защото нашите т.нар.дистрибутори гледат или да предлагат само стоки,които ще вървят или са просто прекупчици най вече от гръцките си събратя!Дори и с Миле е така!Наскоро ми попадна официалния им каталог ,като печатан продукт.На гърба са отпечатани всички офиси на представителите за съответните страни.И за мое най-голямо очудване,милата ни Родина хич я няма там,ако не ме лъже паметта заедно с братска Румъния!!!Изводите оставям на всеки един от вас!......Та тази класация е горе долу такава каквато я дават в едни каталози излизащи в Чехия ,по които се обучават и допълват знанията си техните продавачи в големите нагазини!Е и там не са супер любезни но определено са компетентни и знаят какво продават,от къде идва,какъв пазарен дял има дадения производител,каква му е историята най общо и как му функционира сервиза......Такива работи....Но все пак това са неща отнасящи се за пазара в Средна Европа,където е характена определено по висока покупателна способност на клиентите!...Е и там,не всеки дом е с уреди на Меле,но пък е много рядко срещано недуразумения от рода на НЕО,ФИНЛУКС или други подобни измишльотини!