Тука се скъсват от конкретизация и обявяване на десетки марки и модели, та мисля няма смисъл от затъмнение.
... и фирмата е
AEG
Beko
Blomberg
Bosch
Candy
Electrolux
Gorenje
Haier
Hoover
Hotpoint-Ariston
Indesit
Miele
LG
Neo
Panasonic
Samsung
Siemens
Whirpool
Fagor
Еdesa
Bauknecht
Franke
Privileg
Siltal
Други
Тука се скъсват от конкретизация и обявяване на десетки марки и модели, та мисля няма смисъл от затъмнение.
... и фирмата е
Спрях се на тези, модели на BEKO, като мисля да си удължа гаранцията до 5 год.:
1. http://www.technopolis.bg/b2c/detail...BEKO-EV-5100+Y
2.http://www.technopolis.bg/b2c/detail...KO-WMB-61021-M
Вие, какво ще посъветвате има ли смисъл да се взима втория модел заради промяната на градусите.
Този пост е редактиран от avenger; 16-07-14 в 10:34.
Първата харчи повече вода от втората,но пък консумацията й на ел.енергия е по-малка от № 2.Аз лично не харесвам нито 1 от 2,но това си е мое мнение.
Колеги, изглежда се налага да взимам пералня и след доста четене се спрях на следният модел BEKO. Нямам особени изисквания и никакви претенции към функционалност (стига да не накъсва дрехите и да ги изпира), но това което ми направи впечатление, е че BEKO директно дава 5 години гаранция, докато Технополис дават само 2. Нещо грешка ли имат или пак някой се опитва да цака? Отделно тази линия БЕКО има ли известни проблеми,дефекти,кусури?
Колеги някакво мнение за тази машина:
Перални Aqualtis AQS73D 29 EU/A - Hotpoint
Аз бих предпочел Уирпул с 6г. гаранция пред този индезит..
Благодаря на отзовалите се.
Този пост е редактиран от soon; 21-07-14 в 07:56.
Те такава реклама не бях чел,хахах.Честита да ти е и дано не се възползваш от гаранцията.
Взехме още една, която също препоръчвам на чудещите се (до преди седмица) като мен:
Перална машина свободностояща W6443/S - Gorenje
Здравейте! Предстои ми покупка на перална машина.Бюджетът ми е с таван 600 лв.Спрял съм се на марките SAMSUNG, ELECTROLUX I GORENIE.Какво бихте ми препоръчали в този ценови диапазон?
Този пост е редактиран от avenger; 27-07-14 в 16:39.
Третата марка,каквото и да означава![]()
Препоръчаите пералня със сушилня,..че сега пускам по 2 центрофуги, а зимата ги суша под климатика
Здравейте,
Моля за мнение за пералня BOSCH WAQ 28461 BY или AEG L-76485FL :: Перални машини :: Перални машини :: Едра техника :: Technomarket Bulgaria
Гледам също така, че има доста втора употреба бош, подобни на цитираната Пералня Bosch 8кг нов модел 2012, Logixx 8 - 49618173 | Електроника, битова техника - Кухненски и домакински уреди - Перални, сушилни, миялни, Пералня Bosch Was 32470 ex - 47706319 | Електроника, битова техника - Кухненски и домакински уреди - Перални, сушилни, миялни, пералня Bosch logixx 8 ,клас А, 1600 оборота - 54033572 | Електроника, битова техника - Кухненски и домакински уреди - Перални, сушилни, миялни.
Въпросът ми е дали не развалят бързо, при положение, че има такова предлагане на втора употреба и ако това не е така, то май по-добре да си взема два пъти по-евтина, ако има и някаква гаранция разбира се.
Здравейте да се смята ли за произведена в Германия?
BOSCH WAQ-20461BY