Колеги, какво ще кажете за следния модел http://www.technomarket.bg/products/...ussi-zwg-1120m
Жена ми, е ходила до техномаркет и си го е набелязала. От описанието което е дадено на страницата не ми става ясно дали има кратка програма.
AEG
Beko
Blomberg
Bosch
Candy
Electrolux
Gorenje
Haier
Hoover
Hotpoint-Ariston
Indesit
Miele
LG
Neo
Panasonic
Samsung
Siemens
Whirpool
Fagor
Еdesa
Bauknecht
Franke
Privileg
Siltal
Други
Колеги, какво ще кажете за следния модел http://www.technomarket.bg/products/...ussi-zwg-1120m
Жена ми, е ходила до техномаркет и си го е набелязала. От описанието което е дадено на страницата не ми става ясно дали има кратка програма.
slavi_1 Аз имам Зануси 1120 и да има програма за 30 мин ,менюто е опростено една таблица... само въртиш и то си прави програмата и готово.За парите си заслужава...
Моля за компетентно мнение.
Тази пералня добра ли е :
http://www.technomarket.bg/products/...woo-dwd-fd1431
Има инверторен двигател,7 кг. пране,1400 оборота ,енергиен клас А и др.
Всяка пералня е добра, ако те устройва като цена, дизайн и набор от програми. Конкретно за тази, гледам има си всичко необходимо и стандартна 24 месеца гаранция. Щом ти е харесала, вземай я и и се радвай. По принцип нещо конкретно може да ти каже някой, който я притежава от известно време и е успял да разучи. Иначе във форума всеки си хвали каквото има и понякога плюе другите марки. Успех с покупката и да се похвалиш.
Забравих да добавя, че много хубава работа вършат освежаващи или кратки програми 15 или 30 минути.
Много точно написано...Първоначално публикувано от abv
Нямам си идея за модела.По-старите модели не блестят с качество,но си работят;за парата си-толкова.Поне хубавото е,че им се разглобяват казаните.
Вече на никоя марка не се разглобяват казаните... освен Миле може би.
Затова пък, повечето сервизи са се научили да ги режат и след като сменят лагера ги запояват отново. Явно работи...
И това струва от 10 лева лагери и семеринг - сигурно 100 аз на моите перални досега / сменил съм 4 / , лагери не са изкарвали повече от година и то почти до разпадане , добре че живея в къща иначе комшиите няма да ми дават да я пускам
Пералните в днешно време май са направени да си изкарат ако може гаранцията и да взимаш нова и то не е само с пералните а и със другата техника .
Виж
пп Лепят се със силикон и се слагат болтчета/винтчета.
купих днес една пералня AEG-Electrolux EWF 147540 W, доставиха ни я без указание на български,
има доста програми и трудно ще ни е да работим с нея без указание за употреба,някой има ли този модел и какви са ви мненията?
как се пуска програма лесно гладене и къде мога да намеря ръководство на български?
Благодаря предварително
mod.edit FearMe
озаглавявай темите по-смислено
@chegevara1,
Малко късно питаш за мнение. Май твоето ще е първото тук.
Обади се или отиди на място в магазина, откъдето си купил пералнята и си поискай хартиено копие на упътването на български! Длъжни са да ти го предоставят съгласно ЗЗДП!
[quote=chegevara1 ]
купих днес една пералня AEG-Electrolux EWF 147540 W, доставиха ни я без указание на български,
има доста програми и трудно ще ни е да работим с нея без указание за употреба,някой има ли този модел и какви са ви мненията?
как се пуска програма лесно гладене и къде мога да намеря ръководство на български?
Благодаря предварително
ръководство ми пратиха на мейла,ако някои има нужда да каже да му го пратя.
питам за мнения ако някой ползва този модел.
в указанието не пише никъде как се пуска програмата лесно гладене,Някой знае ли?
без да гледам,наизуст-към програмата натискаш копче с ютия,ама ква и е идеята...
Остава по-висок процент влажност след последното центруфугиране (на по-ниски оботи) или въобще го пропуска.
Някои пък не изпомпваха водата в края на програмата.
Целта е да не се намачкват дрехите много.