Колеги, какво ще кажете за следния модел http://www.technomarket.bg/products/...ussi-zwg-1120m
Жена ми, е ходила до техномаркет и си го е набелязала. От описанието което е дадено на страницата не ми става ясно дали има кратка програма.
AEG
Beko
Blomberg
Bosch
Candy
Electrolux
Gorenje
Haier
Hoover
Hotpoint-Ariston
Indesit
Miele
LG
Neo
Panasonic
Samsung
Siemens
Whirpool
Fagor
Еdesa
Bauknecht
Franke
Privileg
Siltal
Други
Колеги, какво ще кажете за следния модел http://www.technomarket.bg/products/...ussi-zwg-1120m
Жена ми, е ходила до техномаркет и си го е набелязала. От описанието което е дадено на страницата не ми става ясно дали има кратка програма.
slavi_1 Аз имам Зануси 1120 и да има програма за 30 мин ,менюто е опростено една таблица... само въртиш и то си прави програмата и готово.За парите си заслужава...
Моля за компетентно мнение.
Тази пералня добра ли е :
http://www.technomarket.bg/products/...woo-dwd-fd1431
Има инверторен двигател,7 кг. пране,1400 оборота ,енергиен клас А и др.
Всяка пералня е добра, ако те устройва като цена, дизайн и набор от програми. Конкретно за тази, гледам има си всичко необходимо и стандартна 24 месеца гаранция. Щом ти е харесала, вземай я и и се радвай. По принцип нещо конкретно може да ти каже някой, който я притежава от известно време и е успял да разучи. Иначе във форума всеки си хвали каквото има и понякога плюе другите марки. Успех с покупката и да се похвалиш.
Забравих да добавя, че много хубава работа вършат освежаващи или кратки програми 15 или 30 минути.
Много точно написано...Първоначално публикувано от abv
![]()
Нямам си идея за модела.По-старите модели не блестят с качество,но си работят;за парата си-толкова.Поне хубавото е,че им се разглобяват казаните.
Вече на никоя марка не се разглобяват казаните... освен Миле може би.
Затова пък, повечето сервизи са се научили да ги режат и след като сменят лагера ги запояват отново. Явно работи...
И това струва от 10 лева лагери и семеринг - сигурно 100аз на моите перални досега / сменил съм 4 / , лагери не са изкарвали повече от година и то почти до разпадане , добре че живея в къща иначе комшиите няма да ми дават да я пускам
Пералните в днешно време май са направени да си изкарат ако може гаранцията и да взимаш нова и то не е само с пералните а и със другата техника .
Виж
пп Лепят се със силикон и се слагат болтчета/винтчета.
купих днес една пералня AEG-Electrolux EWF 147540 W, доставиха ни я без указание на български,
има доста програми и трудно ще ни е да работим с нея без указание за употреба,някой има ли този модел и какви са ви мненията?
как се пуска програма лесно гладене и къде мога да намеря ръководство на български?
Благодаря предварително![]()
![]()
mod.edit FearMe
озаглавявай темите по-смислено
@chegevara1,
Малко късно питаш за мнение. Май твоето ще е първото тук.
Обади се или отиди на място в магазина, откъдето си купил пералнята и си поискай хартиено копие на упътването на български! Длъжни са да ти го предоставят съгласно ЗЗДП!
[quote=chegevara1 ]
купих днес една пералня AEG-Electrolux EWF 147540 W, доставиха ни я без указание на български,
има доста програми и трудно ще ни е да работим с нея без указание за употреба,някой има ли този модел и какви са ви мненията?
как се пуска програма лесно гладене и къде мога да намеря ръководство на български?
Благодаря предварително![]()
![]()
ръководство ми пратиха на мейла,ако някои има нужда да каже да му го пратя.
питам за мнения ако някой ползва този модел.
в указанието не пише никъде как се пуска програмата лесно гладене,Някой знае ли?
без да гледам,наизуст-към програмата натискаш копче с ютия,ама ква и е идеята...
Остава по-висок процент влажност след последното центруфугиране (на по-ниски оботи) или въобще го пропуска.
Някои пък не изпомпваха водата в края на програмата.
Целта е да не се намачкват дрехите много.