Вижте резултатите от анкетата: Каква марка е пералнята ви ?

Гласували
933. Не можете да гласувате в тази анкета
  • AEG

92 9.86%
  • Beko

44 4.72%
  • Blomberg

4 0.43%
  • Bosch

72 7.72%
  • Candy

41 4.39%
  • Electrolux

69 7.40%
  • Gorenje

102 10.93%
  • Haier

2 0.21%
  • Hoover

6 0.64%
  • Hotpoint-Ariston

87 9.32%
  • Indesit

81 8.68%
  • Miele

44 4.72%
  • LG

37 3.97%
  • Neo

8 0.86%
  • Panasonic

10 1.07%
  • Samsung

40 4.29%
  • Siemens

28 3.00%
  • Whirpool

84 9.00%
  • Fagor

9 0.96%
  • Еdesa

9 0.96%
  • Bauknecht

1 0.11%
  • Franke

0 0%
  • Privileg

3 0.32%
  • Siltal

14 1.50%
  • Други

46 4.93%
Страница 93 от 362 ПърваПърва ... 43839192939495103143 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,381 до 1,395 от общо 5418
Like Tree1132Одобрявам

Перални / FAQ на първа страница - избор, обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2014

Отговор: Перални / FAQ на първа страница - избор, обсъждане, мнения

Тогава моля да ме извиниш,явно е станало недоразумение.Благодаря ти за предложението,но предпочитам да е с дисплей защото така съм свикнала,вкусът ми от вчера на сам се по промени малко и мисля да добавя още една пералня към дилемите ми Някой може ли да ми каже мнение за този модел:
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...O-WMB-91242-LC
    Благодаря предварително!

2.  

3. Moderator Аватара на avenger
    Тук е от
    Mar 2007
    Живее в
    Пловдив

За модела не мога,но мога за марката да кажа-бягай далече от Беко.Имам приятел,който ги ремонтира и даже вече обмисля дали да не спре да се занимава с тази марка-електрониката не им е сила-често кабелите даже се стопявали заради спестяване на материали.Сама си прецени,струва ли си риска.
    badr одобрява това.

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Късметлийке,ако си от София прескочи до Марти 76 и си вземи пералня Миле - за около 800лв. ще вземеш хубава пералня с барабан пчелна пита и ще я ползваш дълго и безпроблемно.

5. Тук е от
    Jan 2014

Много ти благодаря в крайна сметка утре тръгваме по магазините и ще гледаме най-вече за Горение(защото в сайта им пише,че ако регистрираш закупения продукт от тази марка ти дават още 1г гаранция,а ако е и с нагревател Duraheat ти дават 10г гаранция на нагревателя) следващата марка е Канди при тях гаранцията е ако регистрираш модела в сайта +3г от това колкото ти дават в магазина,а нали ме посъветва да взема някоя с най-дългата гаранция и на последно място ще е Беко-то усещам как накрая ще хвана първата за "ушите"и ще си я купя Нищо от всички изброени от мен не ми харесва ама ако ще се чупи рано да не ме е яд поне

- - - - - - - - - -

Не,не съм от София,а и да ти кажа вече неискам пералня втора употреба па макар и ролсройса на пералните Миеле.Предлагат ми такава за 600лв уж ползвана много малко време,но след като се напатих от втората ръка за тези машини специално предпочитам чисто нова.Моята в момента е AEG докарана от Германия и е наистина германска ползвах я 6г и вече отказа да пере.Както казахте всичко е на късмет за това мисля да си пробвам късмета с чисто нова пералня и каквото стане,че вече ми писна Много благодаря за препоръките и идеите

6. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2010
    Живее в
    Бургас

7. Тук е от
    Jan 2014

ммм не е никак лоша машинката наистина и отговаря на изискванията,но както вече споменах тъй като и аз съм вече на мнение особенно след като разгледах някой перални на живо и определено не бяха оригиналното производство,а сглобявани в други държави-Китай,Румъния,Турция и пр.решихме да се спрем на по евтин модел,че да не ни е яд като се счупи,но ти благодаря за предложението

8.  

9. Тук е от
    Jan 2014

Много благодаря на всички за съветите,мненията и помоща,но "мача"свърши днес си взехме ето тази пералня:
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...WMY-81283-LMB2 с 5г гаранция с доплащане за 3-те години 60лв
    Сега остава и да пере и да ми издържи на темпото и тормоза повече от гаранциятаПожелайте ми успех
    А на всички които тепърва тръгват да си купуват успех и безпроблемни перални

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Желая ти успех,ще ти е много нужен

11. Moderator Аватара на avenger
    Тук е от
    Mar 2007
    Живее в
    Пловдив

Наистина ще й е нужен,ама така е като не ни чете,а ние се мъчим да помагаме.
    Дават й год.консумация на вода 10650 л т.е.10 тона???
    Евала, ВиК никога няма да фалира!

12. Тук е от
    Jan 2014

avenger За да ти докажа,че чета какво сте ми писали и давали съвети(за което много благодаря)ще ти кажа,че послушах точно твоя съвет цитирам-"Вземай тази с най-голямата гаранция,отдавна марките не са това,което бяха-правят се да изкарат гаранцията и някоя и друга година отгоре и ако случайно поработят повече,си е чист късмет"Е аз ще се надявам на късмета си,ако ли не,здраве да е ще си купим нова.И 10650 означава 10 кубика,а не 10 тона!

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от VLADO 66 Виж публикацията
    Желая ти успех,ще ти е много нужен
    VLADO 66 Благодаря,но смятам,че каквато и пералня да бях избрала все щеше да ми е нужен късмет защото както avenger каза,отдавна марките не са това което бяха и ги правят да издържат до гаранцията и евентуално малко отгоре!

13. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2005

10 кубика са си 10 тона и ако някой се стряска от това че пералнята ще му харчи по 0,8 кубика на месец вода да грабва легените и да ходи на реката. Честито за покупката, добре изглежда машината за парите си. Голям капацитет, инверторен мотор, А+++, дълга гаранция. Със здраве да си я ползваш.
    Лично аз в този ценови диапазон дето си влязла с допълнителната гаранция бих избрал това без допълнителна гаранция, но то всичко е на късмет.

14.  

15. Тук е от
    Jan 2014

Много ти благодаря наистина е до късмет за това,че каквото стане,за сега вчера я инсталирахме и от мерак пуснах вече 3 перални и съм много доволна Пералнята която ми предложи наистина е хубава и с много по добри параметри от моята така де има някой допълнителни функции,но честно казано ако щеше да е Електролукс щях да предпочета да взема AEG имаше много в Технополис за добри пари и без това Електролукс купиха AEG,но е крайна сметка се отказахме защото вече не са немски,а пералнята преди да купим тази Беко си беше АЕГ и то оригинално немско,но беше много старо милото от 96г и вече спря да пере хубаво за съжаление.А що става въпрос до това колко вода харчи вчера говорих с една моя съседка която я има същата но от миналата година и каза,че и харчи 4 кубика на месец(засичала е)и то я пуска всеки ден,а аз моята като гледам няма да в експлоатирам така,защото е по голяма от старата ми въпреки,че има функцията да разпознава какво е количеството на дрехите и сама да си смята колко вода ще трябва за това,така че ще ми излиза по малко на месец,но като го засека и аз ще пиша ако някой го интересува

16. Тук е от
    Dec 2004

Аз пак да питам за LG-тата понеже много оскъдна информацията и мненията... Като цяло съм се насочил към тази марка и гледам да не се разсейвам тъй като ще полудея!
    В Техномаркета гледам пускат редовно на промоция някой модели... за съжаление изтървах поредната за LG F-10B9QDW но в момента тази е на промоция LG F-12B8QD1 . Мислех да изчакам тъй като разликата идваше грубо около 80 лв. и все пак заслужава ли си да дам 639лв. за втората (първата беше на 560 по спомен)? Някой наясно ли е какво е кодирането на моделите?!! Например. първата цифра виждам че отговаря на оборотите на центрофугата ... F-10 за 1000об. , F-12 за 1200 об. , но следващата група B8 или B9 както и последните 3 символа какво значат? Има адски много разновидности! Имам подозрение и че последната цифра/буква е цвета...
    Този пост е редактиран от Delta; 20-09-14 в 11:02. Причина: неработещ линк

17. Junior Member Аватара на vector
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    MainaTown

Предложете пералня до към 650лв. Масово ми препоръчват LG. Незнам като марка за перални как са? Аз мислех за някакво Gorenje ама ме разубеждават. Знам че за тези пари няма да е кой знае какво ама идеята е да е максимално надеждна и лесна за експлоатация. С филтър отпред. Не държа да има дисплей и такива неща. Оборотите до маскимум 1000 са ми предостатъчни,даже рядко ползвам над 800. За Electrolux какво ви е мнението в този ценови диапазон?

18. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

За тази цена има мнооого добри модели на GORENJE.
    Твърдо препоръчвам, точно тази марка!
    Успех!!!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 930
    Последно: 13-06-24, 20:11
  2. Отговори: 0
    Последно: 17-12-13, 18:05
  3. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  4. Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 1775
    Последно: 08-12-10, 14:43
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе