Вижте резултатите от анкетата: Каква марка е пералнята ви ?

Гласували
935. Не можете да гласувате в тази анкета
  • AEG

92 9.84%
  • Beko

44 4.71%
  • Blomberg

4 0.43%
  • Bosch

72 7.70%
  • Candy

41 4.39%
  • Electrolux

70 7.49%
  • Gorenje

102 10.91%
  • Haier

2 0.21%
  • Hoover

6 0.64%
  • Hotpoint-Ariston

87 9.30%
  • Indesit

81 8.66%
  • Miele

44 4.71%
  • LG

37 3.96%
  • Neo

8 0.86%
  • Panasonic

10 1.07%
  • Samsung

40 4.28%
  • Siemens

28 2.99%
  • Whirpool

85 9.09%
  • Fagor

9 0.96%
  • Еdesa

9 0.96%
  • Bauknecht

1 0.11%
  • Franke

0 0%
  • Privileg

3 0.32%
  • Siltal

14 1.50%
  • Други

46 4.92%
Страница 42 от 364 ПърваПърва ... 3240414243445292 ... ПоследноПоследно
Резултати от 616 до 630 от общо 5452
Like Tree1146Одобрявам

Перални / FAQ на първа страница - избор, обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2011

Re:Перални / FAQ - избор, обсъждане, мнения

Цитат Първоначално публикувано от BatGergi
    Съгласен съм за Аристона това ми е другия избор но е клас Б , а Кандито е клас А , а има и нова система за смесване на праха и пере при 20 градуса и цветно и бяло,като пести доста енергия и вода,жалко че няма много информация в нета за него.
    Съветвам те да видиш по-пълни данни. За Аристона е написана консумацията на ел. енергия, докато за кандито не е. Нерядко се оказва, че уред, на който пише клас "Б" всъщност харчи по-малко ток от уред с клас "А".
    Друг е въпроса, че тези класове са условни и много зависят от начина на употреба.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Разглеждах ги в магазина единствено харчи повече вода Кандито но това било при пълно натоварване.

4. Тук е от
    Nov 2011

На мен ми е много интересно как са успяли да направят "А" клас машина... До сега поне за сушене единствения начин за "А" клас беше с термо помпа, което не знам дали е приложимо при комбинираните, защото са на друг принцип. Само Уърлпул бяха пуснали една чиста сушилня "А" клас без термо помпа, но електролукс или пък Бош беше ги осъди, доказвайки, че не е "А" клас и я върнаха в "Б"..

Но на въпроса, както се казва дъ чойс ис йоърс.. двете са съизмерими, така че въпроса е наличното ти предпочитание. Аз ше спра до тук, за да не ме обвини някой в реклама.

5. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Благодаря ти, не вярвам някой да те обвини в това все пак само ти още един съфорумник си направихте труда да пишете по моя въпрос , в магазина казаха ,че само Кандито имат три класа А от комбинираните и ,че лепенките им идват с пералните те не ги разменят и не слагат каквото им хрумне ,но от сушилните имат клас А и ги дават ,че харчат доста прилично. А да попитам какво ще рече инверторен компресор?

6. Тук е от
    Nov 2011

Ще питам колегите от сервиза, да не пиша на изуст, но според мен пише така, защото стикерите се ползват и за хладилници, където са компресори. Тук би трябвало да е мотора. Идеята е, че е трифазен, безчетков мотор, който е доста по-тих и икономичен от стандартния колекторен мотор.

7. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Ще съм благодарен ,че мисля утре да ходя да купя една от двете.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Батьо,ако не се обади някой плзвател или профи,аз бих потърсил сервизното на двете и бих избрал тая,чийто казан се разглобява.

10. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Благодаря това и смятам да направя ,но за Кандито няма много инфо жалко че никой профи не писа ,имам приятел, който се занимава неофициално с перални и той ми каза да купя тази която има най много гаранция ,че новите модели не подлежат на ремонт и мисля че има право ,но въпроса е коя ще си върши по добре работата?

11. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Тва с гаранцията не е баш,ако не е 10 годишна.Те всички изкарват 2-3 години.

12. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Така е той имаше в предвид ,ако има с 5г гаранция ,но както и да е вече купих Аристона сега чакам да ми я донесат до вратата после ще пиша как се е представила.

13. Тук е от
    Oct 2011

Моля колегите които са по-наясно с пералните, да ме насочат към марка и модел .
    Условията са:
    1) до 450лв.
    2) да има кратка програма за пране (максимум до 30 мин.)
    3) предно зареждане
    4) дълбочина не повече от 52-53 см. (не достига мястото )
    5) 5-7 кг. пране
    6) не робувам на марки и предрасъдаци свързани с тях, тоест може да предлагате и някои по-неизвестни и не наложили се марки .

Друго на прима виста не се сещам, засега .

14.  

15. Тук е от
    Nov 2011

Аз ще ти напиша, което знам, предполагам след това ще се включат и други хора с други предложения:

От събота в Зора ще има промоция за разпродаване на всички Indesit от WIN серията. Те са в продажба от 3-4 години и ще се сменят вече с други модели. Така, че ако цената е най-важното в случая, WIN 82 (5кг, 800оборота, А+ клас, 30минутна програма на 30 градуса) ще бъде на 399 лв. Предполагам, че WIN 102 (същата пералня, но на 1000 оборота) ще е около 20 лв. повече. Дълбочината и на двете е 52,5см.

Вече ако вдигнеш бюджета до 499 примерно има и от доста по-висок клас машини.

16. Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от Nikolay7
    Аз ще ти напиша, което знам, предполагам след това ще се включат и други хора с други предложения:

От събота в Зора ще има промоция за разпродаване на всички Indesit от WIN серията. Те са в продажба от 3-4 години и ще се сменят вече с други модели. Така, че ако цената е най-важното в случая, WIN 82 (5кг, 800оборота, А+ клас, 30минутна програма на 30 градуса) ще бъде на 399 лв. Предполагам, че WIN 102 (същата пералня, но на 1000 оборота) ще е около 20 лв. повече. Дълбочината и на двете е 52,5см.

Благодаря за информацията! Сега разглеждам сайта им, но не виждам информация за това намаление от събота. Явно ще трябва да звънна един телефон малко по-късно.

Цитат Първоначално публикувано от Nikolay7

Искам по-висок клас ел. уреди разбира се
    Проблема е, че за бюджет от 1000 лв. ми се налага да съомея да взема пералня и комбиниран хладилник с фризер
    Ако вдигна цената за единия, ще трябва да се намаля на другия уред

17. Тук е от
    Nov 2011

Е те тази информация, най-рано в петък ще я пуснат, защото иначе ще си блокират промото, което им тече в момента...
    Така, че не очаквай да ти кажат тази информация днес...

А за хладилник, ако не си решил, сега видях, че този са го пуснали на 499 лв, което е с повече от 100лв надолу. 175/60/60см. Особеност е, че не е със стъклени рафтчета, а с бели метални решетки, което е от една страна по-здраво, а от друга страна, сякаш една идея по-грозно.
    http://zora.bg/catalog/product_detai...12_w_reshetka/

18. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Та да напиша нещо за Аристона след 2-3 пранета жена ми взе да свиква с пералнята и най вече със сушилнята ,от начало ги изкарваше на хармоника и то определени материи ,после взе да отделя материите и работата се получи ,но най бях доволен ,когато изкара моята шуба и на детето якето за 2 часа изпрани и сухи и мисля ,че това е предимството на уреда ,ако някой има въпроси да пита.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 42 от 364 ПърваПърва ... 3240414243445292 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 930
    Последно: 13-06-24, 20:11
  2. Отговори: 0
    Последно: 17-12-13, 18:05
  3. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  4. Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 1775
    Последно: 08-12-10, 14:43
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе