Вижте резултатите от анкетата: Каква марка е пералнята ви ?

Гласували
944. Не можете да гласувате в тази анкета
  • AEG

93 9.85%
  • Beko

44 4.66%
  • Blomberg

4 0.42%
  • Bosch

75 7.94%
  • Candy

42 4.45%
  • Electrolux

70 7.42%
  • Gorenje

102 10.81%
  • Haier

2 0.21%
  • Hoover

6 0.64%
  • Hotpoint-Ariston

88 9.32%
  • Indesit

81 8.58%
  • Miele

44 4.66%
  • LG

39 4.13%
  • Neo

8 0.85%
  • Panasonic

10 1.06%
  • Samsung

40 4.24%
  • Siemens

28 2.97%
  • Whirpool

85 9.00%
  • Fagor

9 0.95%
  • Еdesa

9 0.95%
  • Bauknecht

1 0.11%
  • Franke

0 0%
  • Privileg

3 0.32%
  • Siltal

14 1.48%
  • Други

47 4.98%
Страница 46 от 371 ПърваПърва ... 3644454647485696 ... ПоследноПоследно
Резултати от 676 до 690 от общо 5551
Like Tree1176Одобрявам

Перални / FAQ на първа страница - избор, обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2011

Re:Перални / FAQ - избор, обсъждане, мнения

Цитат Първоначално публикувано от komp12
    Nikolay7 относно Indesit

На жена ми първото решение /цена/гаранция/ беше това http://www.technomarket.bg/pdfpromo - INDESIT iwc5125 / 449лв / 5години гаранция, но след всичко което прочетох за тази марка започнахме да се разубеждаваме и затова се насочих към другите.

Заслужава ли човек да скача на този модел (INDESIT iwc5125)?
    Виж, тъй като аз работя там и не го крия - заслужава си. Прави се в Италия и си е добра машина.
    Дори и да приемеш за верни всички твърдения тук относно "боклучавостта" на марката, 5-те години гаранция те спасяват от всичко (освен ако не завъдиш хлебарки в пералнята си).
    Но за 20 лв. повече можеш да вземеш 1 кг повече и дисплейче следващата седмица..

2.  

3. Тук е от
    Dec 2011

А някой има ли впечатления от пералните LG?
    Ето тази например http://www.technopolis.bg/b2c/detail...a-LG-F-1292-QD

4. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от penev75
    Какво да избера:
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...KO-WMB-71241-S
    или
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-WF1602WQU/YLE
    или друго в този ценови диапазон.
    Единственото условие е пералнята да е сива.
    penev,само не самсунга.Пък и що е 800,че е с цветомузика?!За тая пара ще си вземеш АЕГ.

5. Member
    Тук е от
    Jul 2010

Какво е мнението ви за HOOVER , нова с транспортен дефект , модела е DYN8144D 1400RPM 8 кг., ААА клас , цена 470лв. и 6 месеца гаранция. Била е за Германия.

6. Тук е от
    May 2010

някой има ли такава?
    ако има и не го мързи да сподели впечатления от експлоатацията И
    благодаря предварително!

7. Тук е от
    Sep 2009

Здравейте.
    Бихте ли ми препоръчали пералня до 600лв. / +-30лв/
    Държа да не е за по-малко от 7кг пране. Спрял съм се на марката Candy и по-точно на този модел: /ако някой може да изкаже мнение за него ще съм му благодарен/
    https://www.technopolis.bg/b2c/detai...ANDY-EVO-1072D

но бих разгледал и други Ваши предложения.

Благодаря Ви много!

П.П. Знае ли някой къде се произвежда в момента Candy, в Технополис ми показаха друг модел, /но не помня точно кой, той беше около 700-770лв+/ и ми казаха, че той бил произведен в Италия и дори на единят стикер пише Italy.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

здравеите, имам пералня уърпул , мисля 6г. Миналата година с менихме уплътнението, и започнаха проблемите. Къса дрехи, чорапи, каквото попадне. Най-интересното което е че уплутнението непрекъснато се износва-след пране по дрехите остават едни сиви миниатюрни гумич.ки. Ако дреха заседне м/у уплътнението и барабана става на сиви резки. Какво може да се направи??? Бих сменил уплутнението но няма гаранция дали проблема със късането на дрехите е от там.

10. Тук е от
    Mar 2012

Предстои ни смяна на пералнята. В момента от 7 години сме с Електролукс. Не сме доволни- на втората година точно след изтичане на гаранцията лагерите се разбиха, какъвто и прах/омекотител да сложа, дрехите не миришат хубаво, даже понякога на спарено. Най-големият проблем е уплътнението на люка. Пълен ужас, толкова ниши има и събира ужасни неща, които по подобие на описания в предходния пост проблем, полепват по дрехите, чистя с гъба, оставям отворена вратата винаги, а да се изпере одеало или олекотена завивка, без да стана всичко в тази слуз е мисия невъзможна. Чекмеджето за препаратите също е адски непрактично- много е дълбоко и не може да се почисти целия ход до влизането на водата в пералнята. Там също се събират ужасни неща, а това е едва входа, не ми се мисли навътре какво е. Това за мен не е пране, а "премачкване" с мухъл на дрехите.
    Изискванията ни са следните- да издържа на интензивно пране (минимум 2 перални на ден, понякога и 3), да се регулират ръчно температурата и оборотите отделно от зададените в програмите, чекмеджето да е плитко, за да се почиства оптимално, гумата да не събра прекомерно слуз,да е за 6-7 кг, да пере успешно както фини тъкани, така и завивки, обороти 1000, макс 1200 (аз ползвам до 800). Знам, че оптималното е Miele, но не можем да си позволим. Заложили сме цена около 700-800 лв. Засега сме се спрели на http://www.technopolis.bg/b2c/detail...RENJE-WA-72125. Предложиха ни и тези два модела на Бош: http://www.technopolis.bg/b2c/detail...CH-WAE-24465BY и http://www.technopolis.bg/b2c/detail...CH-WAE-24445BY. Разликата в цените е голяма, но ако съответства на качеството, бихме размислили. При Бош-а ни притесняват сензорните бутони, инверторния мотор и дисплея. От опит и препоръки знам, че колкото по-малки електроника има, толкова по-добре. Имали сме сблъсък с ЕОН при токови удари и изгорели уреди и не уважиха жалбите ни, така че много чувствителни на промени в напрежението уреди не са за препоръчване май.
    Моля за Вашите мнения, приемам и още предложения по тези изисквания. Предварително благодаря!

11. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

12. Member
    Тук е от
    Feb 2009

С две ръце съм за Сименс, но за съжаление моделите които са с отделен контрол на температурата, драстично надхвърлят бюджета. По евтиното решение е модела на Бош. Офертата на Технополис не е най добрата. Може да се намери и на малко по ниска цена http://www.techno-mix.com/product/47...h-wae-24465-by За мен лично, 24465 е много добър избор. Относно електрониката, няма друг вариант. Всички съвременни перални са с електронно управление. Успех в избора!

13. Тук е от
    Feb 2012

Във връзка с моделите на Bosch, бихте ли изказали мнение за 20465BY модела, който в момента се предлага на промоция в ТМ. Привлече ми вниманието, защото се предлага на изплащане с 0% лихва. Благодаря.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Мнението ми е същото, както за 24465. Разликата е само в оборотите.

16. agk
    agk е офлайн

Тук е от
    Nov 2007

Здравейте!
    Честита Пролет!
    Ще се радвам да ми отговорите на следния въпрос - При програма с подпрограма "Предпране" се удължава САМО времето за изпълнение на програмата ИЛИ след подпрограма "Предпране" водата се източва и се поема ново количество вода в пералнята.?
    Ако е втория вариант тогава кога ще поставям отново контейнерчето с перилната течност?
    Благодаря за вниманието!
    Поздрави!

17. igt
    igt е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jan 2012

Във ваничката на пералнята има отделна секция за прах за предпране. Първо взема от него, след това пере, изплаква и взема от другата секция и т.н. Отделен е въпроса, ако ползваш течен прах - няма как да стане горното упраждение.
    В този случай, според мен по-добре сложи повече препорат и увеличи, ако е възможно градусите и пусни на съотнетната програма без предпране. Ако се касае за много много връсни дрехи на няко от пераните имат функция задържане на изплаквенето.

18. Тук е от
    Mar 2009

Здравейте, моля за мнение за следната пералня ---> http://technomarket.bg/products/0911...orenje-w-7603l
    Спрял съм се на това, дори е в промоция в момента. За Gorenje като марка прочетох хубави неща, но все пак ако може да чуя мнението на хора, които разбират от тази техника, за конкретният ми избор ще ви бъда благодарен.
    Поздрави!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 46 от 371 ПърваПърва ... 3644454647485696 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 930
    Последно: 13-06-24, 19:11
  2. Отговори: 0
    Последно: 17-12-13, 17:05
  3. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 16:31
  4. Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 1775
    Последно: 08-12-10, 13:43
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 19:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе