Вижте резултатите от анкетата: Каква марка е пералнята ви ?

Гласували
935. Не можете да гласувате в тази анкета
  • AEG

92 9.84%
  • Beko

44 4.71%
  • Blomberg

4 0.43%
  • Bosch

72 7.70%
  • Candy

41 4.39%
  • Electrolux

70 7.49%
  • Gorenje

102 10.91%
  • Haier

2 0.21%
  • Hoover

6 0.64%
  • Hotpoint-Ariston

87 9.30%
  • Indesit

81 8.66%
  • Miele

44 4.71%
  • LG

37 3.96%
  • Neo

8 0.86%
  • Panasonic

10 1.07%
  • Samsung

40 4.28%
  • Siemens

28 2.99%
  • Whirpool

85 9.09%
  • Fagor

9 0.96%
  • Еdesa

9 0.96%
  • Bauknecht

1 0.11%
  • Franke

0 0%
  • Privileg

3 0.32%
  • Siltal

14 1.50%
  • Други

46 4.92%
Страница 47 от 364 ПърваПърва ... 3745464748495797 ... ПоследноПоследно
Резултати от 691 до 705 от общо 5452
Like Tree1146Одобрявам

Перални / FAQ на първа страница - избор, обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Re:Перални / FAQ - избор, обсъждане, мнения

За конкретния модел е твърде рано да се каже каквото и да било. Едва от тази година е на пзара. Мненията за нея, ако въобще има такива, ще са не по различни от моето: изглежда доста добре за парите си. Даже пркалено добре. Но......Времето ще покаже!?

2.  

3. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Цитат Първоначално публикувано от agk
    Здравейте!
    Честита Пролет!
    Ще се радвам да ми отговорите на следния въпрос - При програма с подпрограма "Предпране" се удължава САМО времето за изпълнение на програмата ИЛИ след подпрограма "Предпране" водата се източва и се поема ново количество вода в пералнята.?
    Ако е втория вариант тогава кога ще поставям отново контейнерчето с перилната течност?
    Благодаря за вниманието!
    Поздрави!
    Варианта е втория.
    А и как ще е възможно предпране без смяна на водата.В този случай прането е едно.
    При предпране количеството на водата е като при изплакнене т.е. по-високо от това на основното пране.
    В потребителската инструкция е посочено в кое отделение се слага праха за предпране.

4. Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от diterh
    За конкретния модел е твърде рано да се каже каквото и да било. Едва от тази година е на пзара. Мненията за нея, ако въобще има такива, ще са не по различни от моето: изглежда доста добре за парите си. Даже пркалено добре. Но......Времето ще покаже!?
    Благодаря за отговора! Видях, че е нов модел, както и добро съотношение на функции и цена и това е едно от нещата които ме карат да се замисля за покупката и. Най вероятно ще я поръчам и дано се окаже добър избор. Все пак ако някой друг също има какво да ме посъветва съм насреща

5. agk
    agk е офлайн

Тук е от
    Nov 2007

Нещо не ми е ясно!
    Badr, или не четете това,което Ви питам след като съм прочел подробно инструкцията на пералнята или според мен няма смисъл да пишете становище. Говоря за течен препарат, който се поставя при дрехите преди началото на перилния процес. За това става въпрос.
    До сега няма отговор.
    Благодаря за вниманието!

6. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Течните перилни препарати не могат да се използват с предпране или с отложен старт - пише го на тях или в инструкциите на пералните.Може течен за предпрането и прахообразен за основното/защото течният ще изтече с предпрането в канала/

7. abv
    abv е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2002

Не можах да разбера защо течните препарати не могат да се използват с отложен старт. Жена ми налива препарата и той изтича в казана. До сега не е имало проблем с прането. Омекотителя той си стои докато дойде последното изплакване.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от abv
    Не можах да разбера защо течните препарати не могат да се използват с отложен старт. Жена ми налива препарата и той изтича в казана. До сега не е имало проблем с прането. Омекотителя той си стои докато дойде последното изплакване.
    Жена ти да го слага с мерителната чашка при прането и да пуска пералнята.След N на брой пранета чашката ще се деформира,но и тубата ще свърши-взимаш нова туба с чашка и тн.

10. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Нещо не ми е ясно!
    Badr, или не четете това,което Ви питам след като съм прочел подробно инструкцията на пералнята или според мен няма смисъл да пишете становище. Говоря за течен препарат, който се поставя при дрехите преди началото на перилния процес. За това става въпрос.
    До сега няма отговор.
    Благодаря за вниманието!
    Уважаеми(а) освен че чета написаното се случва дори да го обмисля, а тъй като това/онова поназнайвам за пералничките, съм ви посочил какво става с водата при предпране използвайки вашите думи "втория вариант."
    Посочил съм и отликите в нивата на предпране и осн.пране.Виждал съм хора да перат с предпране използвайки прах, а за основното да ползват гел като след предпрането спират пералнята за да го поставят.
    Позволявам си да давам становища по тия въпроси, като се опитвам да направя отговорите си по-изчерпателни и обхващащи повече случаи.И тъй като темата не е ваша, простете, но ще пиша становища макар вие да не виждате смисъл.
    Ако пък мненията ми са безполезни - не се сърдете.Както се казва: - "Не бийте пианиста, той толкова може.

11. agk
    agk е офлайн

Тук е от
    Nov 2007

Здравейте!
    Може ли да ми дадете Вашето мнение за пералня "Горение"?
    Технически характеристики:

Енергиен клас А+++;Обороти: 1000;Капацитет: 1-7 кг.; Електронен програматор с 23 програми;
    Памук, Синтетика, Вълна, Деликатно/Ръчно, Програма Микс, Пране със студена вода 15 оC
    Програма Еко;Програма UltraWhite;Програма PerfectBlack;Програма QuickWash 17мин.;Use logic
    Стандартен колекторен мотор; Контрол на ниво на водата;Казан от карботех;
    SCS система за контрол на стабилността; Гаранция: 36 месеца

Благодаря предварително !

12. Тук е от
    Jan 2012

Здравейте, мисля да си закупя Miele novotronic w820. Преди това да стане бих Ви помолил за мнение. Предварително благодаря

13. Тук е от
    Mar 2012

Здравейте!
    Може ли да ми дадете Вашето мнение за пералня "Горение"?
    Технически характеристики:

Енергиен клас А+++;Обороти: 1000;Капацитет: 1-7 кг.; Електронен програматор с 23 програми;
    Памук, Синтетика, Вълна, Деликатно/Ръчно, Програма Микс, Пране със студена вода 15 оC
    Програма Еко;Програма UltraWhite;Програма PerfectBlack;Програма QuickWash 17мин.;Use logic
    Стандартен колекторен мотор; Контрол на ниво на водата;Казан от карботех;
    SCS система за контрол на стабилността; Гаранция: 36 месеца

Благодаря предварително !
    И аз се чудих за тази и за един Whirpool Ходих първо във тех*маркет Whirpool-a който бях харесал(според бюджета) беше по-евтин) препоръчаха ми него.Мой приятел ми се обади и ми каза,че във Зора има промоция 6г.гранция на Whirpool.И във крайна сметка на моето "бебе" взех Whirpool-a.......модела е AWO/C 61000 ...........За една седмица ползване е доволна казва,че пере доста добре и дори на 600 оборота центрафуга дрехите били прилично изцедени.........Давам ти предложение.......Вярно за другите 4г гаранция,за труд и ако се наложи превоз ще си плащаш,но поне частите ти идват без пари...........Доколкото разбрах това Горение и Върпола са със стандартни мотори и останалите параметри са доста сходни........Разликата е ,че Горението което си избрал е със 7кг пране а въпросния Върпъл е със 6..........Също и програмите са по-малко на брой но за тези 539лв си върши чудесна работа.

14.  

15. Тук е от
    Sep 2007

Здравейте,
    Намерих въпрос за GORENJE WA-50109, за съжаление не намерих отговора. Моля, ако някой има мнение и време да го сподели или друг модел да предбожи - спрял съм се на GORENJE, като някакво съчетание на надежности и добра цена, екстри не ме интересуват цената да се върти край http://www.technomarket.bg/products/...renje-wa-50109
    и още един въпрос, който може би се повтаря -имате ли наблюдения от доставката по домовете - дали, веригите не пробутват върнати ел-уреди след ремонт или нещо такова, да си чистят боклуците??? Предварително благодаря!

16. agk
    agk е офлайн

Тук е от
    Nov 2007

за roki999
    Опитай се да видиш този модел в Техно-микс
    http://www.techno-mix.com/product/6747/gorenje-w-7403
    Аз ти препоръчвам тази фирма. Много т.н. консултанти са по-коректни от тези в ТМ и ТП. Там е събрана една група от хора които хем не разбират, хем са надменни.....да ги пита човек-Защо?!!
    Съветвам те да си я вземеш от магазина "Техно-микс". Мои приятели са взенали от този магазин разни модели бяла техника и до сега не съм чул опракване!
    Успех!

17. Тук е от
    Apr 2012

Здравейте и от мен.Само не ми се смейте,но спешно трябва да си закупя пералня - и заради ниският бюджет, няма как, това : BEKO WMB 50811 F , на промоция /разбира се/. Въпросът ми е - има ли някой лични впечатления от туй чудо?Не съм претенциозна, само не искам да блъска като локомотив и, евентуално, да не се разхожда сама из помещението.Съвети и предложения приемам всякакви.Благодаря!

18. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

379 лв
    капацитет: 5.0 KG
    обороти: 800 PMI
    енергиен клас: А+
    консумация на вода: 49 L
    Като за тия пари и ако изкара 5 години си е направо екстра
    Макар че като чуя само тая марка беко ......

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 47 от 364 ПърваПърва ... 3745464748495797 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 930
    Последно: 13-06-24, 20:11
  2. Отговори: 0
    Последно: 17-12-13, 18:05
  3. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  4. Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 1775
    Последно: 08-12-10, 14:43
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе