Това намирисва на реклама.... Що се отнася до телевизорите им - сглобени са в Полша и Испания.Първоначално публикувано от ELECTED
AEG
Beko
Blomberg
Bosch
Candy
Electrolux
Gorenje
Haier
Hoover
Hotpoint-Ariston
Indesit
Miele
LG
Neo
Panasonic
Samsung
Siemens
Whirpool
Fagor
Еdesa
Bauknecht
Franke
Privileg
Siltal
Други
Това намирисва на реклама.... Що се отнася до телевизорите им - сглобени са в Полша и Испания.Първоначално публикувано от ELECTED
За това че в Полша се сглобяват част от по ниския клас съм съглсен, но че най-важния компонент на телевизор се прави в Япония както и по скъпите варианти. Относно завода в Испания той беше само за CRT и вече от много време не функционира. А относно рекламата може и да е така, но съм работил с почти всички марки и мога да кажа, че Fagor и Sharp са едни от най-добрите масови марки.
P.S. И на мен малко ми заприличаха публикациите ти на реклама на стоките на Техномаркет
Аман от продавачи без знания и опит . Въпросният модел има 12 години гаранция на инверторния директ-драйв мотор . Как така за "недоказана" технология дават такава гаранция ? Другото в пералнята е като при моделите с ремък. Аз като собсвеник от години на тази марка при яка употреба, мога да кажа ,че като цена/качество/дизайн трудно може да се намери конкуренция , а трябва да прибавим и корейската сглобка. Не че няма и други качествени модели , но при еднакви екстри са по-скъпи.Първоначално публикувано от ira121
Вече съм с нова пералня - ARISTON ARXF-109. Тази вечер успешно премина теста, утре ще работи в реални условия. Първите впечатления са отлични, произведена е в Италия, ако има значение. С 3 години гаранция, но се моле да не се налага да я ползвам.
Плагодаря на всички за съветите и напътствията в трудния избор.
Здравейте..изчетох толкова много теми и вече съвсем се обърках!! Търся си пералня до 1000 лв грубо, реших да е с инверторен мотор и още повече се обърках с марки и страна на произход. Моля за съвет Спряла съм се на:
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...083/P11100101/Пералня-AEG-L-74950-A
http://www.technomarket.bg/products/...2/lg-f-1281tdp
и не мога да реша коя от двете... Само малко помощ ако може искам да е тиха, качествена..
Благодаря предварително!
Здравейте,
Аз мога да се похваля с нов помощник: http://www.technomarket.bg/products/...ool-awo-d-7012
Гаранция 6 години натежа в нейна полза.
Аз бих взел AEG L 74950 AПървоначално публикувано от Moarein``
Честито пожелавам дълга и безаварийна работаПървоначално публикувано от ira121
Привет колеги!
Протече ми пералнята(Индезит от абитуриентската на баба). Отворих я отзад да видя от къде е проблема и се оказа, че казана е ръждясал в зоната на датчик с гумено уплътнение и от там изпуска вода. Пералнята е стара, но си работи перфектно. Мога ли по някакъв начин да ремонтирам казана...или да търся друг...или да я засилвам към казаните?
Моля, посъветвайте ме какво да правя !
Хубав масло устойчив силикон ще да е търсеното решение.
Утре рано отивам да търся силикон. Само отвън ли да го намажа?Първоначално публикувано от badr
Отвън, по целия периметър, а долу запълни нацяло фугата покрай уплътнението.
Пъхам джаджата с уплатнението и мажа около тях пък каквото ще да става.Първоначално публикувано от badr
Насочил съм се към пералня Candy. Някой от притежателите на такива марка или добър познавач би ли ми посочил ако има модел с важните за мен лесно гладене, ръчно пране и автоматично регулиране на водата.
Здравейте,
имам пералня Samsung SWF 4003. След пране дрехите не миришат нито на прах, нито на омекотител. Слагам омекотител в най-дясно, по средата слагам праха. Не знам дали бъркам някъде, но излизат все едно само с вода са проплакнати. Идеи и съвети? Извинявам се, ако съм объркал темата.