Не! Просто послушаха и погледаха 15/20 минути. След като я пуснах първоначално, те дори не знаеха как да я спрат (аз и не очаквах друго от тях, предвид предишния ми опит) и отчаяно питаха дали няма български език в менюто. И аз мисля, че някъде нещо не е закрепено както трябва. Виждал съм как изглеждат подобни перални отвътре. Всичко е нагъчкано едно до друго и шансът нещо да опира/допира до друго е много голям, ако не е позиционирано и закрепено както трябва. Така и рискът нещо да дефектира по-сериозно в бъдеще е по-голям.
П.П. Някой от тях не знаеше, че си имат работа с "неръждавейка", което потвърждава мнението ми, че масово "оторизираните техници" хал хабер си нямат от подобни машини...

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 1187Одобрявам
1187Одобрявам

Първоначално публикувано от Gena_bs
 Първоначално публикувано от Gena_bs 

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 
  Само му казах, че дойдат ли същите, няма кой да им отвори. И те така
 Само му казах, че дойдат ли същите, няма кой да им отвори. И те така  За жалост живеем в страшна кочина и става все по-зле. Всичко живо вече си прави преценката на база на това, кой с какво е облечен, какъв телефон има, каква кола кара, къде живее и т.н.
 За жалост живеем в страшна кочина и става все по-зле. Всичко живо вече си прави преценката на база на това, кой с какво е облечен, какъв телефон има, каква кола кара, къде живее и т.н.