+1 за Амика. Ако има къде да сместиш още 4см, виж Candy-тата са на 54.
+1 за Амика. Ако има къде да сместиш още 4см, виж Candy-тата са на 54.
Благодаря за отговорите. Проблема всъщност е следния: старата вярна перла 05 стои в банята на доизживяване. В кухнята, където ще стои новата плота е с 50см дълбочина и не върви да слагам по-дълбока пералня. Така искаше жена ми, мивката и е с 50см и от там нататък започнаха да ми се връзват ръцете, тъй като нямам възможност за пералня с горно зареждане. Като се откажа от марките на Мерлони груп, LG и Samsung и избора ми става доста ограничен и затова донякъде се спрях на Beko. От Fagor не видях тясна, а Amica в малък град е трудно да се намери, а в Техномаркетите са останали единични бройки из страната и пак мин 54см дълбочина видях от тази марка в сайта на Техномаркет. В полския сайт има с 50см, но тук не видях. Толкова ли лош избор е Beko? За дисплея действително имах притеснения след толкова ровене из форумите, но явно колкото повече чете човек повече се обърква
Здравейте!
Има в момента на промоция ELECTROLUX EWF 10479 W, която няма електроника и дисплей (ако това означава по-малко бъдещи неприятнсти)
Бихте ли дали някакви отзиви за нея? 549 лв не е ли ниска цена за Electrolux?
Благодаря много на George и Prince за съветите.Свързах се спредставителите на Горене и сега чакам отговор от тях,ако ви интересува ще ви уведомя.Благодаря още веднъж.
здр.Първоначално публикувано от dolma
този модел който си показал/а ИМА дисплей и електроника
парите са си нормални.. електролукс не са чак толкова скъпи
Ще се радвам да сме помогнали!Първоначално публикувано от margoto
Успех!
hricava Защо си се отказал от LG и Samsung аз имам Самсунг и съм много доволен засега.LG имат Direct drive мотор,който има 10 години гаранция.Е все пак зависи от цената на пералнята-по-евтините нямат.
Здравейте!
След много четене тук не можах да намеря отговор .
Моля за съвет!
Трябва да се вземе нова пералня за баща ми. Бюджета е ограничен -450 лв. Ще се ползва 1път седмично.
Загледах се в Самсунг. ?
Да се пазя ли от електронен програматор?
Надявам се да предложите модел!
Извинявам се ако малко отмествам темата от нейната същност, но имам нужда от малък съвет.
Взех си пералня и днес ми се иска да я монтирам
Когато ми правиха апартамента, са ми оставили тръба за мръсната вода, която е на ниво около 25-30 см от пода.
В инструкцията на пералнята обаче пише че нивото на маркуча за мръсната вода трябва да е поне 60 см.
Ще ми свърши ли работа да повдигна примерно маркуча по средата на 60-70 см и после да го спусна в тръбата за мръсна вода?
Или трябва краят му да бъде на тази височина?
Благодаря
Имам SAMSUNG от лятото(в подписа). Проблема е само, че е много шумна, в сравнение с AEG-то(5г.) също от подписа(на него пише made in GERMANY). SAMSUNG-а се ползва 2-3 пъти всеки ден. Има възможност за избор на температура, обороти, брой изплаквания. Това са неща, които не само, че не пречат, ами е много добре като екстра. Електронният дисплей е много удобен и не ми е създавал проблем(на жената де). Преди него имахме WHIRLPOOL с горно зареждане(10г.). Жената свикна много бързо и лесно с управлението на SAMSUNG-a. Сравнявайки я обаче с AEG-то обаче проблема е шум и вибрации, сега бих си взел AEG. Разликата е и в парите.Първоначално публикувано от nobody_
Пералня Whirlpool 5085 . Помпата не работи, купих нова. Смених симистора и резистора, тъй като бяха изгърмели, но отново помпата не работи. По нататък какво да правя?
По-нататък ----> http://www.tehcomservis.com/forum/forums.php?forum=1Първоначално публикувано от rado68
Здравейте!След 15год. безаварийна експлоатация на моята Candy започна да ми прави номера.Решихме да не се занимаваме с ремонти и да я заменим с нова.След дълго четене тук във форума си избрах 2 модела, които в момента се предлагат в ТМ.
http://www.technomarket.bg/product_d...t_id=09025742- ELECTROLUX EWF 8040W
http://www.technomarket.bg/product_d...t_id=09054786- ZANUSSI ZWF 3105
Моля за вашето мнение или отзиви за тях!
аз съм за занусито защото има отделен термурег. .. а и 1, 2 съфорумци имат такава и казват, че са доволни ;-)Първоначално публикувано от Gateva