Страница 13 от 18 ПърваПърва ... 31112131415 ... ПоследноПоследно
Резултати от 181 до 195 от общо 268

Перални,Препоръки-2010

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Re:Перални,Препоръки-2010

Вземи си 1000 обортната 10а162, ако 60-то лева не са проблем. Със сигурност не е произведена в Германия, но това не означава, че е лоша. Уредите SIEMENS, се славят с изключителното си качество. Възможно е да е произведена в Полша. На самата пералня не е пише къде е произведена. Разликата м/у двата Боша е, че 163 е за 6кг. Сглобяват се в Турция, и хората не го крият. На табелката с техн. информация отзад на самата пералня пише Made in Turkey. Aко можеш да се абстрахираш от този надпис, пералните са много добри за цената си. BOSCH/SIEMENS имат собствен завод в Турция-един от най-модерните в Европа. Не става въпрос за производство на ишлеме. За Електролукс нямам лични впечатления. Марката също си е ОК, въпреки, че и тяхното производство е изнесено. Основно в източна Европа. Поне това което се внася в БГ. Всичко е въпрос на личен избор.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Благодаря за полезната информация George!

4. Тук е от
    Mar 2010

Здравейте на всички!
    След доста дълго лутане и четене на мнения по форумите стигнах до заключението да закупя комбинирана пералня със сушилня (причината ви е ясна - липса на място).
    Спрях се на модела ARISTON AQGMD 129:

http://www.kolko.bg/bg/ariston-aqgmd...e-bg/p/1024538

НО... случайно днес открих почти същите характеристики и в модела ARISTON AQM8D 29:

http://www.kolko.bg/en/ariston-aqm8d...e-en/p/1163663

Та, въпроса ми е следния:
    Коя от двете да избера?
    Ако някой от вас ползва едната или другата, моля, нека сподели
    Много ще съм ви благодарна
    Ето и една съпоставка между двата модела (за съжаление недостатъчна за мен...):
    http://www.washer-machine.com/compar...on_aqgmd_129_b
    Благодаря отново на всички, които ще дадат своето мнение

5. Тук е от
    Mar 2010

В крайна сметка със съпруга ми купихме тази пералня http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09025079 разликата с EWF 8040 е само в оборотите.След първото пране мога да кажа, че съм доволна- има отложен старт,ръчно пране,бърза програма,регулират се оборотите, изпира добре и не е много шумна
    Дано да излезе и издръжлива и да не създава проблеми

6. Тук е от
    Mar 2010

Здравейте! Току що се регистрирах. Страхотен форум!
    До преди 13 години се занимавах с ремонт на перални. От тогава до сега нещата са се променили коренно.
    Пералните вече не са с такива конструкции, които позволяваха на всеки механик да ги ремонтира. Новите перални едва ли ще изкарват по 20-30 години, както старите. Но така е с всяка нова техника.
    Предстои ми да купувам нова пералня с горно зареждане, която ще работи в баня. Изискването е да има 1000 оборота центрофуга. Насочил съм се към ELECTROLUX EWT-10115 W
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09054578

и ELECTROLUX EWT-10410 W
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09061082

Предпочитам първата. Втората е с дисплей и цената й е с 60 лв. по-висока.
    Искам да попитам специалистите: Има ли нещо, поради което трябва да предпочета втората пред първата?

Благодаря предварително!

7. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от Gateva
    има отложен старт,ръчно пране,бърза програма,регулират се оборотите, изпира добре и не е много шумна
    Дано да излезе и издръжлива и да не създава проблеми
    Честито! Да я ползваш безпроблемно дълго време!
    Ама в линка пише, че няма отложен старт? Последно има ли или не?
    Всъщност има избор на 2, 4 или 8 часа! на ТМ!
    Цитат Първоначално публикувано от Beduin
    На моята съпруга се налага да пере 2-3 пъти на ден и отложеният старт е огромно предимство! Като се върне от работа - прането готово в определен час! Като стане от сън също! Така че от практична точка, ти препоръчвам тази с дисплея. Като гледам май само това е разликата, разбира се и 60лв.(11%), но практичността на дисплея е голямо предимство!

8.  

9. Тук е от
    Feb 2008

Пералня Bauknecht

Търся барабан или идея как да оправя този?
    Проблема е следния,отзад на барабана има една алуминиева част на която се държи оста за лагерите.
    Тя е силно корозирала и при центрофуга се получава биене
    Пробвах с заварка но няма място къде да се завари понеже алуминия е много изяден.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

10. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Re:Пералня Bauknecht

Фреза, алуминиево блокче... и някой, който знае какво да прави с тях.

11. Member
    Тук е от
    Jun 2008

jasen93,
    Най-добре смени "трилъчка"-та (някои го наричат "мерцедес" ). Търсиш за Bauknecht или WHIRLPOOL.
    Примерно тук

Със заварка няма да стане ! Дори видимо да имаш успех - много скоро ще се скъса или от заварката, или близко до нея. "Натрупването" на материял в зоната на заварката с цел подсилване или ползване на планки ще доведе до допълнителен дисбаланс.

12. Тук е от
    Jul 2009
    Живее в
    Варна

Мнения за перални FINLUX

Здравейте, някой има ли отзиви за перални FINLUX, продавани от ЗОРА. Дават им 3 години гаранция ?! Реално ли е това ?

13. Member
    Тук е от
    Nov 2003

Re:Мнения за перални FINLUX

А колко трябва да е гаранцията? 2-3 месеца ли? Има производители, които дават и 5г гаранция. Марката е нова за пазара и аз бих ти препоръчал да заложиш на нещо друго.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Philippines

Някой може ли да сподели впечетления от тази пералня -Snaige SN 444T

http://www.kolko.bg/bg/snaige-sn-444t-bg/p/1194812

Snaige SN 444T

Капацитет 5 кг. • 400 оборота • Енергиен клас А • Клас на изпиране А • Казан от карборан • Автоматична везна • Терморегулатор • Пране със студена вода • Изключване на центрофугата • Размери: 85 х 60 х 50

Благодаря на отзовалите се

16. Тук е от
    Jul 2007

Re:Някой може ли да сподели впечетления от т&#

Не, не недей я взимай тази същата купихме на майка ми - центрофугата е толкова слаба дрехите като ги изкараш не е да капе вода от тях ,но са доста мокри / за сравнение центрофугата на перла 05 е в пъти по-добра/ . Пълни малко вода предполагам за да може да се ''вкара'' в енергийния клас А , дрехите в средата на барабана оставят сухи при пъро пълнене с прах след това при изплакване чак тогава се намокрят , автоматичната везна е мит .... мисля ,че ти е достатъчно да се откажеш

17. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Re:Някой може ли да сподели впечетления от тази пералня -Snaige SN 444T

Определено е голямо дърво !
    titan_83 доста добре е описал за какво става въпрос !
    По-добре се насочи към нещо друго !

18. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2005

Пералня Indesit WIL 105

Здравейте! Някой би ли ми казал какви номера на лагери и семеринг се използват за Indesit WIL 105, че много ми шуми напоследък.
    Предполагам , че е от лагерите!
    Чувал съм че са с казан поради който не подлежал на ремонт- дали е вярно? Нека някой да сподели!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 13 от 18 ПърваПърва ... 31112131415 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Перални,Препоръки 2010г
    От gpp във форум Бяла техника
    Отговори: 152
    Последно: 14-12-10, 23:56
  2. Перални,Препоръки 2009г
    От vermouth във форум Бяла техника
    Отговори: 297
    Последно: 31-12-09, 13:04
  3. Перални,Препоръки 2007г
    От badr във форум Бяла техника
    Отговори: 362
    Последно: 31-12-07, 14:23
  4. Перални,Препоръки 2006г
    От XaMaB във форум Бяла техника
    Отговори: 532
    Последно: 27-12-06, 20:45
  5. Перални,Препоръки 2005г
    От veszxr във форум Бяла техника
    Отговори: 27
    Последно: 13-12-05, 00:13

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе