Чета и чета и чета и още се чудя каква пералня да си взема. Спрял съмс е на горене, но гледам че нямат гъвкавост от към прграмите. Не съм притенциозен тъй като в момента имам 16 годишно АЕГ вкъщи което още работи, но му дойде времето вече. Та колкото ид а гледам не разбрах горене струват ли си или не...тия 36 месеца гаранция ме блазнят 1во , но пък ме дразни това че има точно орпеделени програми, неможеш да си избираш температура, няма бърза програма и т.н. Приготвил съм към 800лв. Искам пералня с 1000 оброта центруфуга, до 6кг макс, без значение шумна или не, да мога да си избирам темепратура и евентуално при по малко пране да ползва по-малко ток и вода какт Уърпул например. Затова и към тях съмс е насочил и към бош и АЕГ тук таме чувам хубави тук таме лоши неща...Това че мойто АЕГ е на 16 години незначи че сега ги правят така както преди 16 години предполагам....та въпроса ми е най-общо е към каква марка ада се спра...вече за функциите и точния модел ще гледам като избера марка
Другото нещо което ме възпря за горене за момента е че днес бях в технополис и маркет...казаха ми че имали малко бройки тъй като нямали заявкиз а горене тъй като не се купували....учуди ме това нещо, не че вярвам на друг освен на нормалния потребител ровещ из форумите, но все пак