Страница 16 от 25 ПърваПърва ... 61415161718 ... ПоследноПоследно
Резултати от 226 до 240 от общо 363

Перални,Препоръки 2007г

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Перални,Препоръки 2007г

Моля отново за вашите коментари.
    Очаквам мнение и на някои от спец-админите.
    Отново благодаря за съдействието и мненията Ви!!!

2.  

3. Тук е от
    Oct 2007

Перални,Препоръки 2007г

здравейте,
    моля за отзиви за пералня Кьортинг KWA50140 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09023329
    някой ползвал ли е пералня от тази марка и какви са плюсовете и минусите . ще се радвам ако някой ми отговори скоро, защото мисля да купя такава, но ако не са добри да се откажа докато не е късно

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Перални,Препоръки 2007г

И тъй като отговорите на спецовете се бавят за по горните ми въпроси и поради липса на много време,
    нека да попитам всички ВАС: - Търся по тясна пералня с размер: 600х850х м/у 440 до 550. Трябва да е максимално безшумна и на цена до 720 лв.
    Ще съм много благодарен на предложенията Ви!!!

5. Member
    Тук е от
    Jul 2007

Перални,Препоръки 2007г

LG имат тесни перални(под 50 см ширина), чувал съм, че са и добри.
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09014522
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09013080

модел на Zanussi, за който нямам кой знае каква информация
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09029827

Иначе ако ширина 55 см те устройва също има много модели за избор. Ако искаш пералнята да е по-тиха трябва да си вземеш с казан от полиплекс/карборан, а не неръждавейка, защото неръждавейките са по-шумни. Също перални с горно зареждане по-добре не си взимай, защото са по-шумни и по-трудни за поддръжка ако се развалят. Също така има перални, на които има означение за това, че са по-тихи, но това не е отбелязано в сайтовете и трябва на място в магазините да си видиш. А за пералните на LG, които ти посочих спокойно мога да те уверя, че съм чувал само добри отзиви, макар, че има и някои хора, които ги упрекват без да са ги ползвали, защото били правени в Китай. Все пак на края ти даваш парите и ти си решаваш. Успех.

6. Member
    Тук е от
    Nov 2003

Перални,Препоръки 2007г

Цитат Първоначално публикувано от magi.dim
    здравейте,
    моля за отзиви за пералня Кьортинг KWA50140 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09023329
    някой ползвал ли е пералня от тази марка и какви са плюсовете и минусите . ще се радвам ако някой ми отговори скоро, защото мисля да купя такава, но ако не са добри да се откажа докато не е късно

Аз не бих си я взел, прозорчето (вратичката) и е от пластмаса, а не от стъкло!

7. PVV
    PVV е офлайн

Тук е от
    Jul 2006

Перални,Препоръки 2007г

soon взех си същата пералня + сушилня от интерсервиза. Доволен съм от нея но съм я ползвал само два месеца.Иначе според мен е безшумна и при центрофуга при правилно нивелиране съм слагал чаша с вода отгоре .Водата само беко трепти при 1100 оборота. Сушилнята съм ползвал само два пъти понеже беше лято а дрехите излизат почти сухи от пералнята. Сега през зимата сигурно ще я ползвам по често , така че нямам конкретни впечатления. Дисплея е много добре направен и имаш визуална представа какво става в пералнята. Дразни ме само заключването на вратата след свършване на прането и това че трябва да изчакам една минута преди да бръкна в нея. Пералнята е супер !

8.  

9. Тук е от
    Oct 2007

Перални,Препоръки 2007г

четох гледах четох и аз и накрая си взех

AEG L 50610(Made in Germany) 689 лв , още не съм я пускал, след седмица ще бъде...
    благодаря на всички писали тук и на badr,

нека и аз да бъда полезен – “малко” обобщение:
    критериите ми бяха
    - фронтално зареждане, 5 кг пране
    - обороти центрофуга мах 800 / 1000 – доколкото разбрах над 800 дрехите се мачкат сериозно пък не са съвсем сухи
    - терморегулатор
    - максимално качество съчетано с простота на работа и по малко бутони, липса на елекронни дисплеи и сложни неща "последна дума на техниката"
    - единствената желана екстра - функция Easy Iron - за ризи, като бутон или като отделна програма
    - цена: мин 500 - мах 800 лв

проучвал съм единствено марките Whirlpool, AEG, Electrolux, Bosch – в Техномаркет Дружба/ЦШосе, Технополис Младост, Денси ХИТ Младост + интернет естесвено

накрая “шортлистата” беше AEG L-50610, L-60610, Electrolux EFW-1030/1040 & EWF-8040W/10040W, Whirlpool словакия 43136, 41135. тези последните 2 модела са с 2 + 4 г гаранция, но с уточнението, че за +4г. трябва да се регистрираш в сервиз и веднъж годишно да идва техник за профилактичен преглед, което аз лично нямам намерение да правя. EWF-8040W/10040W си покриват всичките ми изисквания, всичките които видях са от полша и изглежат хубави перални - с издаден регулатор в средата с оранжева ивица; освен това в техномаркета дружба (където са транспортни дефекти) имаше съвсем здрави бройки, без видими дефекти , за по 500 лв! На фона на всякакви други доста изтърбушени, пукнати яко отгоре, ударени...въобще впечатлението ми оттам е че намаленията се слагат на око, и има модели намалени с по 100+ лв за нищо(видимо поне) или трябва да я огледаш пералнята отвсякъде за да откриеш чукнато място.

Та единствено там попаднах на изостанали модели Made in Germany AEG,(заради което и отидох) - 50610 , 60610, дори един 62800 – пренебрежими дефекти – чукнато отстрани 3-4 мм навътре колкото монета, едвам видима пукнатина 5-6 см отгоре най-отзад(това е моята ръбеста но солидна красавица ) ; другото 50610 - неголям но дразнещо ударен ръб ...едно 60610 беше по сериозно – цялата дъска отгоре откачена и се плъзга. Единственото друго място с претенцията AEG Made in Germany видях в Денси ХИТ Младост, но на табелата с цената(800+! лв за някой от горните модели) само – на самата пералня липсваше надписа.

Та в крайна сметка избрах AEG 50610 - най простия модел: заради солидното качество, видимо солиден вид дори на пръв поглед - на всичките AEG модели и чекмеджето и въртящия се регулатор, и особенно затварянато на вратичката са стабилни и плътни...при Електролукс горните модели и повечето Bosch моделите които видях не беше съвсем така, а пък за безбройните други марки хич... освен това и при AEG е пълно с претегляния на водата отвътре, Fuzzy Logic-и, auto balance, foam suppression   но това никъде не го пише, управлението и програмите са прости

остава и да работи като я пусна

Извод – хуквайте към техномаркета дружба, има изгодни модели като прегледате цялата зала...със собствен транспорт обаче - доставките от днес 8.10.2007 са за след 15.Ноември.

10. Тук е от
    Oct 2007

Перални,Препоръки 2007г

11. Тук е от
    Oct 2007

Перални,Препоръки 2007г

Здравейте! Изчетох цялата тема, дота неща ми се изясниха и , мисля 4е се ориентирах към конкретен модел пералня.Идните дни трябва да я купя, така 4е, моля за вашето последно мнение.Става дума за Whirlpool FL 5105.Срещнах я в темата само като една от изброени сполу4ливи модели в мнение на bard.Mоля за по-подробно мнение за конкретния модел . Плюсове и минуси .Притеснява ме казана( от дюрапроб според описанието в сайта на Техномаркет http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09005272).
    Вярвам 4е ще ми помогнете и предварително благодаря :-)

12. Тук е от
    Sep 2007

Перални,Препоръки 2007г

Здравейте.Имах запитване преди време за пералня General Electric,но никой не ми даде информация.Моля Ви помогнете ми поне този път.Харесах си модел W10EFES,но в Технополис няма.Рових из целия нет,но напразно/навсякъде където срещтна тази марка пише ,че се предлага единствено в Технополис/.Проблема е ,че искам да е цвят инокс ,а то има само бяли.Внос не се знае дали ще има .Много Ви моля ако някой може да помогне да пише.

13. Тук е от
    Oct 2007

Перални,Препоръки 2007г

Mоля ви помогнете ми! Днес или утре трябва д акупя пералня.Изчетох темата 2 пъти, но тъй като е запо4ната отдавна, доста от моделите, които коментирате са из4ерпани.Вклю4ително и този на Whirlopool, на който се бях спряла.МОля ви препоръчайте конкретна марка и модел до 550лв.С предно зареждане , 1000 об.

14.  

15. Тук е от
    Oct 2007

Перални,Препоръки 2007г

Благодаря ти за линковете.Аз съм разгледала вси4ки възможни онлайн каталози на магазини за техника,та ка 4е съм запозната с това какви модели се предлагат за тези пари.По-скоро ме интересува препоръка за конкретен модел- с плюсове и минуси.Цитираш една избрана от мен(Whirlopool FL 5105),която ве4е я няма никъде в нали4ност.За Индезит не съм чула нищо добро.LG- то , което си посочил е от плитките, а и не мисля че е удачен избор каот марка именно за пералня.
    Какво ще кажете за някой модел на Whirlopool ?или Electrolux( ако има нещо читаво за тази сума).А за Самсунг какво ви е мнението?

16. Moderator Аватара на avenger
    Тук е от
    Mar 2007
    Живее в
    Пловдив

Перални,Препоръки 2007г

Гледах преди време,че Самсунг имаха 1 функция-самопочистващ се филтър.Като поразпитах,се оказа,че боклуците се събирали в някаква ваничка в самата пералня,а почистването на тази вана,дори за техник било трудно.Това ме отказа да я взимам.Иначе,както при мерцедеса има проблеми,така и при дачията има т.е при пералните- можеш да случиш на здрав модел,но може и да не случиш.Претегли плюсовете за дадена пералня на база прочетеното във форума и давай!

17. Тук е от
    Oct 2007

Перални,Препоръки 2007г

Цитат Първоначално публикувано от avenger
    Иначе,както при мерцедеса има проблеми,така и при дачията има т.е при пералните- можеш да случиш на здрав модел,но може и да не случиш.Претегли плюсовете за дадена пералня на база прочетеното във форума и давай!
    Абе-знам че е така, но все пак ми се искаше да имам конкретни отзиви за някой конкретен модел или модели, между които да избирам...Мъжът ми е оставил избора на тази покупка на мен, та ако е неуспешна, пак на мен ще ми бъде натяквано
    От тези новите модели на Whirlpool има ли все пак някой , който да е по-читав?Например някой от тези:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09025968
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09021992
    ИЛи някой от тези на Електролукс:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09011636
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09026106
    Май до тези ми се свежда избора ...
    Хайде,моля ви, помогнете ми да избера измежду тях

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 16 от 25 ПърваПърва ... 61415161718 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Перални,Препоръки-2010
    От Danri във форум Бяла техника
    Отговори: 267
    Последно: 23-11-16, 18:51
  2. Перални,Препоръки 2010г
    От gpp във форум Бяла техника
    Отговори: 152
    Последно: 14-12-10, 23:56
  3. Перални,Препоръки 2009г
    От vermouth във форум Бяла техника
    Отговори: 297
    Последно: 31-12-09, 13:04
  4. Газов котел - мнения и препоръки 2005-2007г
    От lsabg във форум Отопление
    Отговори: 151
    Последно: 16-12-07, 19:04
  5. Перални,Препоръки 2006г
    От XaMaB във форум Бяла техника
    Отговори: 532
    Последно: 27-12-06, 20:45

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе