Страница 12 от 25 ПърваПърва ... 2101112131422 ... ПоследноПоследно
Резултати от 166 до 180 от общо 363

Перални,Препоръки 2007г

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2006

Перални,Препоръки 2007г

Цитат Първоначално публикувано от Stanley
    Аз мога да ти препоръчам това http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09013080. Имам добри отзиви за него и дори в един момент обмислях да я закупя
    Сигурно си се отказал заради това че е произведена в китай.

zhoro и аз си мислех да взема нея, но както разбра аз съм за твърдо НЕ на китайските сглобки и си избрах корейското и съм много доволен.

2.  

3. Тук е от
    Aug 2007

Перални,Препоръки 2007г

Цитат Първоначално публикувано от Lupus
    Кондензатора е 16мФ/400v. Тогава, когато го казах на техника, когото повиках и той потвърди още по телефона, че това е най-вероятната причина, дойде, смени го и пералнята от тогава си работи безпроблемно.
    малко със закъснение БЛАГОДАРЯ!
    оправих цъфналият се кондензатор (4,50 от Младост вместо 45 за ремонт и 15 диагностициране) и вчера като се върнахме от морето падна едно пране, пране, пране

Цитат Първоначално публикувано от Lider
    Благодаря за отговора. Имам още един въпрос. Имам пералня Силтал на 12 г. До сега абсолютно нищо не й е пипано. 2 години след като я купихме започна понякога да вие при центрофуга. Извикахме техник, но той каза, че нищо не можело да се направи, защото това било някакво феродо (?!?!) и това да не ни притеснява. Повярвахме му и тя си работи още 10 г. От известно време обаче много трудно прави първото превъртане след пускане. Изглежда е подобно на проблема, за който пишат по-горе. Може 10-15 мин. само да разклаща прането и да се мъчи да обърне, но когато успее и превърти нататък няма никакъв проблем. Какъв е вашият съвет - да се опитаме да я поправим или е стигнала предела на силите си и е за смяна? Поздрави ва всички!
    Проблема ти е като моя...отзад където влиза захранващият кабел в пералнята има един голям кондензатор - сменяш и всичко ще е ОК

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Перални,Препоръки 2007г

Въпрос към имащите опит и познание за днешните модели перални.
    Ако днес трябва да си купите добра пералня до 650 лв. коя марка и кой модел ще бъде тя от целия този хаос в нашите магазини?
    Предварително благодаря за Вашите КОМПЕТЕНТНИ МНЕНИЯ!!!

5. Тук е от
    Jul 2006

Перални,Препоръки 2007г

Благодаря на всички за отговорите! Сигурно ще оправим Siltal-а, защото явно ще има още живот в нея. А относно предишен мой въпрос за пералня с малки габарити и следвайки ваши препоръки се ориентирам към Електролукс с горно зареждане. За съжаление ги има (според нета) само в Технополис и Техномаркет, а не ми се иска да я взема от там. Прочетох доста лоши изказвания за обслужването им и особено за сервизната им база. Бихте ли ми препоръчали друг магазин (освен Денси - там ги няма), който има добра сервизна репутация, където мога да ги намеря. Още веднъж - благодаря! Добре, че го има нета, защото като сме вързани по цял ден на работа не остава време за обикаляне и гледане...

6. va
    va е офлайн

Тук е от
    Aug 2007

Перални,Препоръки 2007г

Здравейте! Прочетох всички мнения по темата и определено ми помогнаха. Сега вече съм доста по-ориентиран какво ми трябва. Искам пералня до 500 лв и засега съм се ориентирал към Gorenje и Whirlpool. За първите обаче, чета, че били много шумни при работа. Това определено ме притеснява. И Whirlpool ли са така?
    Преди няколко дни ходих до Техномаркет и там ми допаднаха следните модели:

1. GORENJE WA-61061 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09011173
    2. GORENJE WA-62081 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09011175
    3. WHIRLPOOL AWO/D-41115 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09022408

Кой от трите модела бихте ми препоръчали?

Някъде по-горе срещнах едно мнение на badr, че моделите на Whirlpool: FL 5083, FL 5085 и FL 5105, били сполучливи. Обаче онзи ден ги нямаше в наличност. Дали някой от тях е по-добър вариант от тези трите, които написах по-горе?

Ще ви бъда благодарен, ако получа коректен отговор.
    Поздрави!

7. Тук е от
    Aug 2007

Перални,Препоръки 2007г

Здравейте,вчера си купих пералня Electrolux EWF 1005 и естествено нямаше упътване на български език.Ако някой може да ми помогне ще бъда много благодарна.Предварително Ви благодаря.

8.  

9. PVV
    PVV е офлайн

Тук е от
    Jul 2006

Перални,Препоръки 2007г

Lider , провери в Интермаркет - там имат Fagor с горно зареждане и автоматична теглилка. В момента е на промоция 509 лв + подарък ютия.

10. Тук е от
    Jul 2006

Перални,Препоръки 2007г

11. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Перални,Препоръки 2007г

Моля за мнението на някой, който познава този модел на GORENJE WS 42101:
    http://www.electron.bg/product_info....om=600&pto=700
    Спирам се заради размера в дълбочината - 44 см.
    Благодаря за мненията!!!

12. Member
    Тук е от
    Jul 2007

Перални,Препоръки 2007г

Цитат Първоначално публикувано от freeborn

Сигурно си се отказал заради това че е произведена в китай.

zhoro и аз си мислех да взема нея, но както разбра аз съм за твърдо НЕ на китайските сглобки и си избрах корейското и съм много доволен.
    Не се отказах за това и наистина сериозно мислех да я купя, но дадох повече пари и си купих по-скъпа пералня. А относно китайската техника - има и добри, има и лоши неща. Въпрос на късмет. Но ако някога ми се наложи да избирам между китайска и турска техника бих избрал китайската, лична преценка и опит.

Цитат Първоначално публикувано от soon
    Въпрос към имащите опит и познание за днешните модели перални.
    Ако днес трябва да си купите добра пералня до 650 лв. коя марка и кой модел ще бъде тя от целия този хаос в нашите магазини?
    Предварително благодаря за Вашите КОМПЕТЕНТНИ МНЕНИЯ!!!
    Пералня до 650 лв по мое лично мнение класацията е тази:

1.Ariston
    2.Indesit
    3.Whirlpool
    4.Electrolux

Някои казват, че и Candy са добри, но за тях нямам лична информация и не мога да потвърдя, но за горните 4 го казвам от личен опит(мой и на познати и приятели)

13. Тук е от
    Jan 2006

Перални,Препоръки 2007г

Сложи по-добре Electrolux преди Merloni(Ariston и Indesit) ,дори и Whirlpool също.Е, пак зависи от различните модели,естествено

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jul 2007

Перални,Препоръки 2007г

Цитат Първоначално публикувано от gino
    Сложи по-добре Electrolux преди Merloni(Ariston и Indesit) ,дори и Whirlpool също.Е, пак зависи от различните модели,естествено
    Все пак казах, че говоря от личен опит, така че това, което съм казал е точно така, както съм го казал, друг може да има коренно различно мнение, но с техниката е така, понякога е просто въпрос на късмет, а не на марка или фирма

16. Member
    Тук е от
    Nov 2003

Перални,Препоръки 2007г

Аз бих пропуснал италианската техника или бих я наредил в края!

17. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Перални,Препоръки 2007г

Редът в класацията според мен е точно обратен!
    Започни от Electrolux, като между него и Whirpool сложи Zanussi (също марка на Electrolux). Много важен е и конкретния модел, не само марката.
    Лично на мен преди 6 месеца като дизайн най-много ми хареса Candy, но нямам преки впечатления от сегашните им модели. Преди 10 години бяха доста добри на цени малко над средните. Аз си имам Zerowatt (Candy Group) от 1996, която си работи перфектно.
    Относно ценовия диапазон - до 600лв. (даже мисля, че Electrolux 1040 имаше за 579лв) можеш да си вземеш перфектна пералня. Няма смисъл да се дават повече пари. Всичко е направено да се скапе ако не в последния ден на гаранцията, то веднага след изтичането й.
    Имай предвид, че продукцията на фирмите е специално насочена за пазара ако не само в България, то към този на бившите соц. страни! ***** е отделна работа. За там се разработват ако не специални модели, то такива, които са леко модифицирани.

18. va
    va е офлайн

Тук е от
    Aug 2007

Перални,Препоръки 2007г

Цитат Първоначално публикувано от va
    Здравейте! Прочетох всички мнения по темата и определено ми помогнаха. Сега вече съм доста по-ориентиран какво ми трябва. Искам пералня до 500 лв и засега съм се ориентирал към Gorenje и Whirlpool. За първите обаче, чета, че били много шумни при работа. Това определено ме притеснява. И Whirlpool ли са така?
    Преди няколко дни ходих до Техномаркет и там ми допаднаха следните модели:

1. GORENJE WA-61061 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09011173
    2. GORENJE WA-62081 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09011175
    3. WHIRLPOOL AWO/D-41115 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09022408

Кой от трите модела бихте ми препоръчали?

Някъде по-горе срещнах едно мнение на badr, че моделите на Whirlpool: FL 5083, FL 5085 и FL 5105, били сполучливи. Обаче онзи ден ги нямаше в наличност. Дали някой от тях е по-добър вариант от тези трите, които написах по-горе?

Ще ви бъда благодарен, ако получа коректен отговор.
    Поздрави!
    Още веднъж моля за препоръка. Ако някой от потребителите е собственик на някой посочените по-горе модели, ще му бъда благодарен да сподели впечатленията си.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 12 от 25 ПърваПърва ... 2101112131422 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Перални,Препоръки-2010
    От Danri във форум Бяла техника
    Отговори: 267
    Последно: 23-11-16, 17:51
  2. Перални,Препоръки 2010г
    От gpp във форум Бяла техника
    Отговори: 152
    Последно: 14-12-10, 22:56
  3. Перални,Препоръки 2009г
    От vermouth във форум Бяла техника
    Отговори: 297
    Последно: 31-12-09, 12:04
  4. Газов котел - мнения и препоръки 2005-2007г
    От lsabg във форум Отопление
    Отговори: 151
    Последно: 16-12-07, 18:04
  5. Перални,Препоръки 2006г
    От XaMaB във форум Бяла техника
    Отговори: 532
    Последно: 27-12-06, 19:45

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе