Ами вече почти няма перални без електроника, както по-нагоре писах. Модели без електроника можеш да намериш само сред евтините марки под 400 лева, а във всички останали модели и марки, които са над 400 лева има различна по брой и вид електроника. А пък за АЕГ, които почват от 700-800 лева е нормално да имат. Както казах, не се залъгвайте по електронните дисплеи. Дори моделите, които нямат електронни дисплеи отпред също имат електроника вътре, в себе си. И в крайна сметка няма какво да се плашите, това е бъдещето и електрониката ще навлиза все повече и повече. А който иска обикновена пералня, както ги правеха едно време, да търси в моделите до 400-450 лева и то на по-евтините(непрестижни) марки като Нео, Пролукс и т.н. За АЕГ мога да кажа, че едни мои роднини си купиха през пролетта от тази марка, не съм сигурен кой точно е модела, но като съм ги разпитвал винаги са казвали, че са доволни(но все пак я ползват само от пролетта на 2007 г.).
В крайна сметка от скъпите модели(с електроника) аз имам лоши отзиви единствено за любимата ми марка Самсунг. Оказва се, че Самсунг като марка са много добри в производството на черна техника(телевизори, ДВД-та, монитори, комп.компоненти и т.н.), но при бялата техника нещата им куцат(перални, хладилници). Все пак моето мнение не е професионално, но аз говоря от личен опит(личен мой и на мои близки и приятели), така че взимай АЕГ ако си избрал тази марка и не се притеснявай, иначе за 100-200 лева по-малко можеш да си избереш модел на друга реномирана марка, който ще ти върши същата работа