Страница 7 от 25 ПърваПърва ... 5678917 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 363

Перални,Препоръки 2007г

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. pan
    pan е офлайн

Тук е от
    May 2007

Перални,Препоръки 2007г

Jorka, май няма да ни отговори никой от "специалистите"...
    Проблеми си имат всички марки, стига да си "късметлия".
    Дори и "мерцедесите" при пералните дават дефекти и който си е "късметлия", ще си купи точно проблемната 1 на 1000 перални
    Аз си купих тази, за която питах по-горе, изкефих се първо заради това, че се забавих един ден, в който този модел влезе в промоция, цената падна с почти 12%, а пералнята пере не по-зле във всяко едно отнощение от прехвалената ми Gorenje, два пъти по-скъпа...
    Ние да сме здрави, перланите - майната им...

2.  

3. Тук е от
    Sep 2005

Перални,Препоръки 2007г

За реклами си има начин и тарифи!

4. Тук е от
    May 2007

Перални,Препоръки 2007г

Здравейте, имам нужда от съвет за сушилня BOSCH WTA4000 - тип изпарителна.
    http://www.vergelijk.nl/wasdroger/bo...00/specs.rhtml
    http://www.nedorogo.com.ua/product_i...ducts_id/82963
    Къде е най-добре да се отвежда парата - към отдушник или към друго място (приметно остъклена тераса)?
    Тази сушилня мога да я взема за ~ 600 лв.(модел 2003 г.), докато подобен модел на BOSCH , но тип кондензационен е около 900 лв (все пак и доста по-нов модел).
    Какво мислите за тази разлика в цените?
    ако ще взема кондензационен тип, то мисля да се спра на ELECTROLUX EDC 46130W
    http://rtvshop.pl/pr-6669-Suszarka_E...ux_EDC_46130W/
    защото мога да отделя към 600 лв., а аналогичния модел на BOSCH е ~900 лв.

5. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Перални,Препоръки 2007г

Ето съвет:
    Не купувайте италянски перални мшини, с много лоши материали се правят и често дефектират. Добри марки от по-евтините варианти са Whirpool и Electrolux, от китайските LG, SAMSUNG. От турските BEKO e с пъти по-добре от НЕО. За корейските DAEWOO нищо не мога да кажа!

Между другото, ако прочетете предните страници(по-скоро първите на тази тема), ще се изненадате колко отговори ще намерите!!

6. Moderator Аватара на avenger
    Тук е от
    Mar 2007
    Живее в
    Пловдив

Перални,Препоръки 2007г

Ако приема съвета за чиста монета и се абстрахирам от това,че не е аргументиран да попитам,а пералните,правени в Полша,Чехия,Словакия,Холандия,какви са?

7. Тук е от
    May 2007

Перални,Препоръки 2007г

Благодаря на всички които ще си направят труда да пишат отговори .Ако съм разбрал правилно модела който искам да закупя ще е Бош като надеждност или такъв с механичен програматор на Горение wa 984 wa 1084 за тези модели нямам информация за програматора . Търся надеждна и здрава машина готов съм да слагам праха в казана при дрехите искам по малко да се занимавам с техници и да няма много шум.

8.  

9. Moderator Аватара на avenger
    Тук е от
    Mar 2007
    Живее в
    Пловдив

Перални,Препоръки 2007г

Имаме пералня Ханса РСТ 4580А412,нова на 2 мес.При първоначалното изпомпване на водата проблем няма,след това обаче по време на центрофугирането,помпата продължава да работи и изхвърля съвсем малко вода.Докато изпомпва,стърже силно при това. Да попитам,това проблем ли е?Благодаря предварително!
    От сервиза дойдоха,отвориха я,прегледаха я,пуснаха я на 1 програма,чуха стърженето и отсякоха-звука е нормален. angel

10. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Перални,Препоръки 2007г

Цитат Първоначално публикувано от avenger
    Имаме пералня Ханса РСТ 4580А412,нова на 2 мес.При първоначалното изпомпване на водата проблем няма,след това обаче по време на центрофугирането,помпата продължава да работи и изхвърля съвсем малко вода.Докато изпомпва,стърже силно при това. Да попитам,това проблем ли е?Благодаря предварително!
    Ако стърже е проблем.

11. Тук е от
    May 2007

Перални,Препоръки 2007г

Здравейте! На фона на всички въпроси за перални от ново поколение имам един ретровъпрос: моята е Перла 05 и напоследък към шумната центрофуга се прибавиха и подозрителни мазни петна по прането. Пердполагам, че трябва да сменя лагери (заради невъобразимото центофугиране), но какво ще кажат експертите за мазните петна (понякога виждам такива и около пералнята??) Явно е време да я сменя но първо искам да я ремонтирам. Та искам да питам и следното:
    1. Препоръчайте ми моля коректен сервиз в София.
    2. Какво бихте ми препоръчали между Gorenje WA 62101, Korting и Bosch и дали Candy "Grand O" не е за предпочитане пред тях. Благодаря!

12. Тук е от
    May 2007

Перални,Препоръки 2007г

Здравейте, искам да попитам какво ви е мнението за пералните "втора рька" и по-точно за предлаганите от тази фирма www.mieleservis.com .

13. Тук е от
    Jul 2004

Перални,Препоръки 2007г

Моля за съвет.
    В Техномаркета на промоция продават Whirlpool AWO/D 9361 (http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09028228), трябва да е нещо подобно на http://www.whirlpool.bg/index.asp?ac...=&type=2&typ=2.
    В момента имаме Gorenje PS201 на 26+ години, за която на майка ми 3-ма майстори са казвали, че е добре да я държи докато не се скапе тотално. Правен й е основен ремонт (пренавиване на бобината на двигателя), а освен това е с на два пъти чупен и лепен механичен програматор.
    Моля за съвет дали наистина да я държим или да купим Whirlpool-a преди да се е скапала.
    Благодаря предварително.

14.  

15. Тук е от
    Jun 2007

Перални,Препоръки 2007г

купихме си пералня Фагор, днеска ни я докараха, и още на първото пускане установихме че издава през цялото време странен шум като беше на празен ход беше виене,на второто пускане сложих дрехите и виенето се превърна в доста дразнещо като че ли стържене. Интересното е че е по- силно в едната посока, по време на центрафугата също вие дори и на 1200 оборота. Надявах се като е първото пране да се намести по време на центрафугата и на второто да не вие обаче е даже по лошо. Утре се връщаме в магазина, мамака му....
    някой има ли идея какво може да е това все пак.... тук чета в темата че било нормално ама ... може би по лек шум е нормален ама това виене.... не ми се вярва да е нормално, и шума ми напомня ..на, може и да е смешно но едно време имаше едни колички дето ги дърпаш назад пружината им се навива и след това се движат сами точно този шум издава пералнята...

16. Banned
    Тук е от
    Sep 2004

Перални,Препоръки 2007г

Цитат Първоначално публикувано от bilyanaz
    купихме си пералня Фагор, днеска ни я докараха, и още на първото пускане установихме че издава през цялото време странен шум като беше на празен ход беше виене,на второто пускане сложих дрехите и виенето се превърна в доста дразнещо като че ли стържене. Интересното е че е по- силно в едната посока, по време на центрафугата също вие дори и на 1200 оборота. Надявах се като е първото пране да се намести по време на центрафугата и на второто да не вие обаче е даже по лошо. Утре се връщаме в магазина, мамака му....
    някой има ли идея какво може да е това все пак....
    преди да харчиш пари за транспорт ..(до магазина и обратно до в къщи..) ....

- първо пробвай да я нивелираш - по принцип предните крачета би трябвало да имат едни "врътки" .. - врътките служат за нивелация ...

успех във всички начинания !

17. Тук е от
    Jun 2007

Перални,Препоръки 2007г

нивелирана е , данес се занимавах цял следобяд с нея преди да я пусна...

18. Banned
    Тук е от
    Sep 2004

Перални,Препоръки 2007г

Цитат Първоначално публикувано от bilyanaz
    нивелирана е , данес се занимавах цял следобяд с нея преди да я пусна...
    опитай пак !

нали не искаш все пак - утре някъв техник(с основно образование) да я барне тук-там ... и с тържествуващ поглед да ти каже ... :

"- ми то в упътването си пише, ама някой трябва да чете.." "

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 25 ПърваПърва ... 5678917 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Перални,Препоръки-2010
    От Danri във форум Бяла техника
    Отговори: 267
    Последно: 23-11-16, 18:51
  2. Перални,Препоръки 2010г
    От gpp във форум Бяла техника
    Отговори: 152
    Последно: 14-12-10, 23:56
  3. Перални,Препоръки 2009г
    От vermouth във форум Бяла техника
    Отговори: 297
    Последно: 31-12-09, 13:04
  4. Газов котел - мнения и препоръки 2005-2007г
    От lsabg във форум Отопление
    Отговори: 151
    Последно: 16-12-07, 19:04
  5. Перални,Препоръки 2006г
    От XaMaB във форум Бяла техника
    Отговори: 532
    Последно: 27-12-06, 20:45

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе