Страница 8 от 25 ПърваПърва ... 67891018 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 363

Перални,Препоръки 2007г

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2007

Перални,Препоръки 2007г

мерси ама съм сигурен че не е от нивелацията, този звук... а и знам че съм я нивелирал добре

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Sep 2004

Перални,Препоръки 2007г

Цитат Първоначално публикувано от bilyanaz
    мерси ама съм сигурен че не е от нивелацията, този звук... а и знам че съм я нивелирал добре
    на моята стара "Siltal"(conegliano) - отзад имаше едни железни пръти(прътове) - сложени с цел да не се прее**/цака барабана при транспортиране ...

- ти, сигурен ли си, че си извършил всички операции, дето ги пише в "user manual" .. - за привеждането на машинката в експлоатация .. и т.н., и т.н. ?

4. Тук е от
    Jun 2007

Перални,Препоръки 2007г

дааа имаше 3 големи болта, всичко съм прочел от упътването по няколко пъти, щом се притеснявам значи има за какво

5. Тук е от
    Aug 2006

Перални,Препоръки 2007г

Искрено моля за съвет по въпроса ми по-горе в същата страница.

6. Moderator Аватара на avenger
    Тук е от
    Mar 2007
    Живее в
    Пловдив

Перални,Препоръки 2007г

Това стържене да не би да е от водната помпа-в такъв случай проблем няма- просто такива били новите модели помпи\вибрационни май бяха\.И нашата при 1 пускане и след това е шумна,но...не било проблем.

7. Тук е от
    Jun 2007

Перални,Препоръки 2007г

днес ходих до сервиза, като им казах какъв е проблема маисторите се спогледнаха многозначително....., и казаха че утре ще доидат...
    Иначе като изпомпва наистина е малко шумна но стърженето е като се върти барабана. Даже и като го въртя сам с ръка пак се чува лек шум...
    добре че поне се оказа че сервиза е много близо до нас буквално на следващата пряка

8.  

9. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

Перални,Препоръки 2007г

Цитат Първоначално публикувано от Sir Humphrey
    Искрено моля за съвет по въпроса ми по-горе в същата страница.
    Сър, дълбоко моля да бъда извинен за дръзновението да Ви противореча, но мисля, че на Вашия въпрос бе отговорено най-изчерпателно и то преди около година - ето тук: http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg201972
    Оттогава нямате зададен въпрос във форума - нито на последната, нито на предпоследната страница - така показва статистиката.

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Перални,Препоръки 2007г

Цитат Първоначално публикувано от bilyanaz
    днес ходих до сервиза, като им казах какъв е проблема маисторите се спогледнаха многозначително....., и казаха че утре ще доидат...
    Иначе като изпомпва наистина е малко шумна но стърженето е като се върти барабана. Даже и като го въртя сам с ръка пак се чува лек шум...
    Честито на печалившите - в случая си ти колега. Сложили са ти от най-хубавите лагери или са били с миниатюрна смазка и са изсъхнали.
    Наскоро сменях лагери на моята пералня. Бяха доста разбити и то от теч от семерингата.Последната се е поизпекла от сушенето и е пуснала водица към лагерите. Бяха ръждивички. При въртене на барабана на ръка имаше стържене, а на центрофуга шум от излитащ самолет.
    Щом е гаранционна торнози сервиза .

11. Тук е от
    Jun 2007

Перални,Препоръки 2007г

утре като доидат и си кажат тежкото мнение ще споделя ама и аз си мисля че е нещо такова, сега пак сме я заредили сигурно пак ще стърже ама какво да правя... няма да се вмерисваме я, само дано ... де да знам това до какво може да доведе

12. Тук е от
    Jul 2004

Перални,Препоръки 2007г

"Сър, дълбоко моля да бъда извинен за дръзновението да Ви противореча, но мисля, че на Вашия въпрос бе отговорено най-изчерпателно и то преди около година - ето тук: http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg201972
    Оттогава нямате зададен въпрос във форума - нито на последната, нито на предпоследната страница - така показва статистиката."
    Брех колко сте докачливи нещо.
    Напротив, имам въпрос и той е на същата тази 34-а последна страница от темата, където искрено помолих за услуга.

стр. 34, « Отговор #661 -: 17.06.2007, 10:35 », второто съобщение отгоре надолу

Пардон, видях си грешката. По някаква причина веднъж съм се рег-нал във форума като Sir Humphrey, а веднъж като ataknoT. И съм объркал login-ите.

//mod edit Lupus
    А какъв е смисъла от такова шизофренно раздвояване на личността?

13. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

Перални,Препоръки 2007г

А бе имаше едно цветущо изказване по подобен повод, ама не мога да го намеря ! Беше мисля на Malone. Някой, ако го намери - нека даде линк. Както и да е. Офтопика ми е много забавен, но продължавам по темата:
    Цитат Първоначално публикувано от ataknoT
    Моля за съвет.
    В Техномаркета на промоция продават Whirlpool AWO/D 9361 (http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09028228), трябва да е нещо подобно на http://www.whirlpool.bg/index.asp?ac...=&type=2&typ=2.
    В момента имаме Gorenje PS201 на 26+ години, за която на майка ми 3-ма майстори са казвали, че е добре да я държи докато не се скапе тотално. Правен й е основен ремонт (пренавиване на бобината на двигателя), а освен това е с на два пъти чупен и лепен механичен програматор.
    Моля за съвет дали наистина да я държим или да купим Whirlpool-a преди да се е скапала.
    Благодаря предварително.
    ataknoT ( сър Хемфри или както там се чувстваш в момента), ако искаш новата пералня, не оставяй майка си да говори с други майстори, а я заведи да и поговорят четирима търговци на бяла техника, защото всеки дърпа чергата към себе си, а вие давате парите за ремонтите или за новата пералня и лично трябва да вземете решението.

П.П. не съм целял лични обиди - просто се позабавлявах .

14.  

15. Тук е от
    Jun 2007

Перални,Препоръки 2007г

дойде майстора днес в 9:30 сутринта, пусна пералнята и каза че шума е нормален това е колекторен двигател и той така си работи.... моля ви, кажете ме какво е колекторен двигател търсих в темата ама нещо не намерих точен отговор, и ми е интересно какво точно в тоя двигател издава подобен шум? Благодаря предварително !

16. Тук е от
    Oct 2005

Перални,Препоръки 2007г

Има четки, т.е. има механично триене м/у въртящата и неподвижната части на мотора, затова свисти, такива са моторите на бормашините, прахосмукачките, сушоарите, кухненските миксери (нали и те шумят повечко).Тези мотори са по-компактни при едни и същи мощности от асинхронните (на старите перални). По-лесно и евтино се управляват оборотите им, затова се наложиха в новите перални. Недостатък: като се изтрият четките, трябва да се сменят, но това става след доволно голям брой часове. Така че няма да се притесняваш от шума.

17. PVV
    PVV е офлайн

Тук е от
    Jul 2006

Перални,Препоръки 2007г

bilyanaz, това което чета за твоята пералня леко ме притесни , защото и аз се бях насочил към Фагор със сушилня от Интермаркета. Казаха ми , че са много по безшумни от WHIRLPOOL. Аз държа наистина пералнята да пере безшумно. Но няма как да накарам в магазина продавача да пуска всички модели, а например старата ми Вятка най стържеше на изпомпване на водата. Може ли някой от специалистите да ми препоръча модел по-безшумен и около 1000 оборота центрофуга. За фагора ми казаха , че конденза се отделя през тръбата за мръсна вода.Вярно ли е това, защото четох във форума назад ,че имало два вида отвеждане- чрез отдушник и с казанче което събира конденза.Ако са направили Фагора да изхвърля водата направо според мен това е добре.Да не е обаче някой търговски трик или недомислено решение.Предложете нещо ,парите не са от решаващо значение по скоро искам качество.Нямам място за отделна сушилня.

18. Тук е от
    Jun 2007

Перални,Препоръки 2007г

здравей PVV, ако не се лъжа в магазина имаше вариант на пералня със сушилня, и доколкото си спомням казаха че изпарява на принципа на конденза , но каде точно отива този конденз дали в казанче или в мръсният канал... не съм питал защото и не ме интересуваше. Иначе жената разбира се беше инициатор за Фагор, защото и хареса най-много (най- много екстри на най-добра цена според нея...) и тук от форума не прочела нито едно лошо мнение за тези перални , е нашето май беше първото. Искам само да те посаветвам да не си взимаш Фагор преалня + сушилня които ги има в Метро, защото доколкото разбрах те са правени за марката Метро от фагор на външен вид са същите но са "поосакатени" ако мога така да се изрека, даже ако направиш едно проучване ще видиш и разлика в цената м/у магазина и Метро. Другото нещо което ме посаветваха в един магазин е да не се взема такъв уред с електронен програматор, защото сушилнята го прецаквала. Ами това е от мен , дано съм бил полезен
    Иначе стърженето от първото пране изчезна и сега само леко свири, шума дори се чува като завъртиш с ръка барабана. Ако ще ходиш до магазина обезателно завърти барабана на мострата която е там( ние не се сетихме ) и ще го чуеш, по време на центрафуга се засилва малко, с помпата нещата са в норми, поне за сега

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 25 ПърваПърва ... 67891018 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Перални,Препоръки-2010
    От Danri във форум Бяла техника
    Отговори: 267
    Последно: 23-11-16, 18:51
  2. Перални,Препоръки 2010г
    От gpp във форум Бяла техника
    Отговори: 152
    Последно: 14-12-10, 23:56
  3. Перални,Препоръки 2009г
    От vermouth във форум Бяла техника
    Отговори: 297
    Последно: 31-12-09, 13:04
  4. Газов котел - мнения и препоръки 2005-2007г
    От lsabg във форум Отопление
    Отговори: 151
    Последно: 16-12-07, 19:04
  5. Перални,Препоръки 2006г
    От XaMaB във форум Бяла техника
    Отговори: 532
    Последно: 27-12-06, 20:45

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе