Страница 11 от 17 ПърваПърва ... 910111213 ... ПоследноПоследно
Резултати от 151 до 165 от общо 245

Перални,Препоръки 2008г

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2008

Перални,Препоръки 2008г

Благодаря. Всякя информация е полезна.

2.  

3. Тук е от
    Jul 2008

Перални,Препоръки 2008г

аз съм домакиня имам 2 малки деца които се цапат непрекъснато и имаме пералня lg хоято пере вече 5 године непрекъснато така че всичко зависи от късмета някои имат перални от 1 година и вече са се разваляли поне 1 път така аз лично не препоръчвам марка казах вече ако имате късмет ще имате здрава пералня

4. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Перални,Препоръки 2008г

Ще си купувам пералня но силно съм притеснен от огромното разнообразие марки и модели. Та ще ви помоля да ми посочите 4-5 модела перални с цена до 500-550 лв, с предно пълнене и поне 600 оборота. И понеже съм от Видин, където все още нямаме хипермаркети и преобладават техники като НЕО, ЕЛИТ, САНГ и други турски боклуци най-добрия избор в града са италиански и словенски машини, мооооооже и да се намери някой Уърпул или Елекролукс или ЛГ с много търсене.
    А и да попитам, толкова ли е важен терморегулатора, че все за него говорите?

5. Тук е от
    Aug 2008

Перални,Препоръки 2008г

badr,
    Можеш ли да ме ориентираш към днешна дата - август 2008 - в диапазон до 600-800 лв какво да предпочета от наличното на пазара,като имам предвид твоите предпочитания: AEG, BOSCH, SIEMENS, PRIVILEG, GE, ELECTROLUX, BAUKNECHT ?Може и WHIRLPOOL. Молбата ми е свързана с това, че имам двустранна пареза на краката и много бързо се уморявам от ходене,така че не мога първо да обиколя големите вериги, а след това да те питам.Разбира се, ако трябва, ще го направя,но ако знаеш какво налично е за предпочитане, ще ме улесниш много. Прпеписах си всичките ти съвети от 54-те страници, обаче не знам дали е актуално онова, което е било в наличност преди две години.
    Предварително ти благодаря,като имам предвид, че беше споделил колко си зает и че нямаш време за форума. Но само на теб имам пълно доверие.

6. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2008

Перални,Препоръки 2008г

Здравейте,
    Супер голяма и полезна тема. Виждам и много грамотни и компетентни мнения от хора, които са явно наясно с нещата.

Имам следното конкретно питане относно този модел перална машина:

DAEWOO WM DWD-F1011

С какъв тип двигател (мотор) е - инвертор или обикновен??? - това ме вълнува основно
    С какъв казан и барабан е (материал) ???

Всякаква такава информация относно това моделче ще ми е от полза.

Благодаря предварително !!!

7. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Перални,Препоръки 2008г

За двигателя - братушките пишат, че е универсален. Предполагам значи обикновен. Относно казан и барабан - данните са противоречиви.
    Виж тук и тук .

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2008

Перални,Препоръки 2008г

Дам - нито конкретни данни за мотора, нито за казана и барабана - и аз това гледам.

Затова попитах - моля някой, ако може да даде сигурна информация по тези въпроси - да съдейства.

Всякакви мнения за марката, както и конкретно за това моделче ще са ми от полза.

Благодаря !!!

10. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Перални,Препоръки 2008г

Аз съм по-склонен на Беко, отколкото на Деу - нещо не ми се връзва с перално производството тая фирма :-D

11. Member
    Тук е от
    Nov 2006

Перални,Препоръки 2008г

Цитат Първоначално публикувано от freakobg
    Аз съм по-склонен на Беко, отколкото на Деу - нещо не ми се връзва с перално производството тая фирма :-D
    Да, от Деу най добре е да си купиш кораб

12. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2008

Перални,Препоръки 2008г

freakobg - незнам какво с какво ти се връзва, но на мен "BEKO" ми се връзва с Турция, а "Daewoo" с Корея. Останалото е безсмислено да коментираме.

zz_stefanov - и газов котел мога да си купя от тях, ако искам. Не се пули...правят и едни от най-добрите газови котли.

Случайно попадам на следната статия от 2002година:

"Уреди, заредени с шесто чувство:

-Samsung демонстрира прахосмукачка със специален филтър, който е смъртоносен даже за микрочастиците. Вътрешността на уреда може да се измие на чешмата и теоретично животът му е почти вечен.
    -Печка на LG Elektronics пък използва специална нова технология, при която няма опасност яденето отвън да е прегоряло, а отвътре недопечено.
    -Пералня на Daewoo Elektronics пере и изсушава в един и същ цикъл, при това без да се нуждае от прах за пране.
    -Liebherr представи нов хладилник с височината на маса, който не заема място и може да се сложи и под работния плот. Специална технология позволява дълбоко замразената храна в хладилната камера да не изсъхва.
    -Фурната на Whirlpool пък е със специални сензори, които й позволяват сама да се почисти от мазнини и наслагвания."

Ще се въздържа от повече коментари по въпроса...

Бъдете здрави.

УСПЕХИ !!!

13. Member
    Тук е от
    Nov 2006

Перални,Препоръки 2008г

Цитат Първоначално публикувано от milky
    freakobg - незнам какво с какво ти се връзва, но на мен "BEKO" ми се връзва с Турция, а "Daewoo" с Корея. Останалото е безсмислено да коментираме.

zz_stefanov - и газов котел мога да си купя от тях, ако искам. Не се пули...правят и едни от най-добрите газови котли.

Случайно попадам на следната статия от 2002година.....

......
    Хубави неща си написал, но когато говорим за конкретен уред продаван у нас не важат. Само по търговска марка не става. Беко бяха здрави уреди независимо от произхода, сега обаче хладилниците им се правт в Румъния, а доста "корейски" марки се правят в Турция точно в заводите на Коч (Арчелик-Беко). Частите са от няколко големи световни доставчици (сега хита е ACC primerno)
    Виж за корабите на Деу ти давам гаранция (но пък те са собствениците на корабосроителноцата в Констанца)

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Перални,Препоръки 2008г

Цитат Първоначално публикувано от milky
    Беко е марка номер 1 на Великобритания за хладилници, а деу саааа нищо. А и съгласи се, че не може 1 фирма да прави от кораби до прахосмукачки и цялата и продукция да е добра. Е не става, то за това хората са измислили специализацията. Ферари що не прави телевизори?!

16. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Перални,Препоръки 2008г

Цитат Първоначално публикувано от freakobg
    Беко е марка номер 1 на Великобритания за хладилници, а деу саааа нищо. А и съгласи се, че не може 1 фирма да прави от кораби до прахосмукачки и цялата и продукция да е добра. Е не става, то за това хората са измислили специализацията. Ферари що не прави телевизори?!
    Да, за Англия и БЕКО е вярно! Само, че с едно уточнение. На техните пише Made in UK, а на нашите - Made in Europe и нашите са 13-то качество. И аз себях засилил към тях, но като видях какво е в задната част при изпарителя и отидох в другуия край на сектора!

17. Member
    Тук е от
    Nov 2006

Перални,Препоръки 2008г

Цитат Първоначално публикувано от Gena_bs
    Да, за Англия и БЕКО е вярно! Само, че с едно уточнение. На техните пише Made in UK, а на нашите - Made in Europe и нашите са 13-то качество. И аз себях засилил към тях, но като видях какво е в задната част при изпарителя и отидох в другуия край на сектора!
    Пише си Made in Turkey. Марката е на Коч холдинг http://www.beko.com/TR/EN/default.htm
    братчето му (по слабо позно у нас) http://www.arcelik.com.tr/ProductCat...masirVeKurutma
    и холдинга майка
    http://www.koc.com.tr/en-US/Business/KocBrands/?ID=1
    http://www.koc.com.tr/en-US/Business/FordOtosan/#basla
    http://www.koc.com.tr/en-US/Business/KocGroupCompanies/ дърпат конците на половината турска икономика че и навън. Не са за пренебрегване. Те произвеждат и Форд и Фиат в Турция.

18. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Перални,Препоръки 2008г

Добре де, до 500лв какво да си взема като всички са боклуци? Боклука с най-голяма гаранция може би => турско беко с 3години е по-добре от италианско канди с 2 примерно

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 11 от 17 ПърваПърва ... 910111213 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Перални,Препоръки 2010г
    От gpp във форум Бяла техника
    Отговори: 152
    Последно: 14-12-10, 23:56
  2. Перални,Препоръки 2009г
    От vermouth във форум Бяла техника
    Отговори: 297
    Последно: 31-12-09, 13:04
  3. Газов котел - мнения и препоръки 2008г
    От karim във форум Отопление
    Отговори: 115
    Последно: 26-12-08, 01:34
  4. Перални,Препоръки 2007г
    От badr във форум Бяла техника
    Отговори: 362
    Последно: 31-12-07, 14:23
  5. Перални,Препоръки 2005г
    От veszxr във форум Бяла техника
    Отговори: 27
    Последно: 13-12-05, 00:13

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе