Страница 12 от 17 ПърваПърва ... 21011121314 ... ПоследноПоследно
Резултати от 166 до 180 от общо 245

Перални,Препоръки 2008г

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Перални,Препоръки 2008г

Цитат Първоначално публикувано от zz_stefanov
    Пише си Made in Turkey.
    На кои? На произведените за UK ли? Ти виждал ли си такива в България?
    Останалото го знам може би по-добре и от теб. И Koc не държат половината турска икономика. Водещата групировка (фамилия) е Сабанджъ. Сигурно си виждал техните стилизирани букви SA, оградени в плътен син кръг на лицензните автобуси на Mitsubishi (TEMSA - Safir), както и на гумите Lassa?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2006

Перални,Препоръки 2008г

Прав си за Sabancı, те държат другата половина (условно е разбира се) . Бях започнал да се интересувам и от фирмите на Sabancı . Най интересното заглавие беше SaSA (в момента няма такава в сайта им). Koç и Sabancı са основните конкуренти в Турция.
    Разгледай и внесените с 'транспорни дефекти" английски BEKO-та. На Беко надпис Made in Europe, не съм виждал. Къде в Англия ги правят?
    Думата ми е, че търговската марка не е вече определяща за качеството на уреда и такива оределения като турско, корейско, китайско ..... нямат особена тежест. От тук следва, че за въпросното Деу, надали ще се намери някой да изкаже мнение само по табелката на магазина, ако не изтърбуши пералнята и не види как е направена. Дори и тогава няма да може да се види колко ще издържи на износване.

4. Тук е от
    Aug 2008

Перални,Препоръки 2008г

Здравейте,
    Видях в темата че е обсъждан хладилника на Daewoo, който има филтър за вода от чешмата и ако има накой моля да ми сподели къде се продават такива филтри.

5. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Перални,Препоръки 2008г

Цитат Първоначално публикувано от zz_stefanov
    Прав си за Sabancı, те държат другата половина (условно е разбира се) . Бях започнал да се интересувам и от фирмите на Sabancı . Най интересното заглавие беше SaSA (в момента няма такава в сайта им). Koç и Sabancı са основните конкуренти в Турция.
    Разгледай и внесените с 'транспорни дефекти" английски BEKO-та. На Беко надпис Made in Europe, не съм виждал. Къде в Англия ги правят?
    Думата ми е, че търговската марка не е вече определяща за качеството на уреда и такива оределения като турско, корейско, китайско ..... нямат особена тежест. От тук следва, че за въпросното Деу, надали ще се намери някой да изкаже мнение само по табелката на магазина, ако не изтърбуши пералнята и не види как е направена. Дори и тогава няма да може да се види колко ще издържи на износване.
    Някъде във форума беше писано,че е по-добре турско "BEKO" отколкото турски "BOSCH".В което и аз съм сигурен.

6. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2008

Перални,Препоръки 2008г

...а доста "корейски" марки се правят в Турция точно в заводите на Коч (Арчелик-Беко)
    И навсякъде по кашоните и по документите и на лепенките с баркодовете и на самата пералня пише "Made In Korea", така ли???
    Не мисля, но ако не съм прав - поправи ме.

Беко е марка номер 1 на Великобритания за хладилници, а деу саааа нищо.
    След това изказване няма дори да дочитам мнението нататък... смешно ми е как с лека ръка се квалифицират такива конгломерати
    Слушал съм подобни характеристики от сорта: "Това не е кола", "този не е доктор", "този не е учител" и т.н - доста "обосновано" мнение си дал все пак.

Разбира се, че не може да се оценява дадено изделие единствено по марката - с това съм 100% съгласен, но кой го твърди само, този който се присмиваше преди няколко дни:

Да, от Деу най добре е да си купиш кораб
    Както и да е - нито се заяждам, нито ми пука особено за Daewoo или за Beko, просто се радвам, че се получава някаква дискусия с различни мнения и човек като седне и я прочете мисля, че сам може да прецени - кое да вземе предвид и кое - не.

УСПЕХИ !!!

7. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Перални,Препоръки 2008г

Milky, отвори сайта на беко в англия то там си го пише, не съм го измислил аз, че са номер 1 за хладилници, те Хангличаните си ги купуват

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2006

Перални,Препоръки 2008г

Цитат Първоначално публикувано от milky
    И навсякъде по кашоните и по документите и на лепенките с баркодовете и на самата пералня пише "Made In Korea", така ли???
    Не мисля, но ако не съм прав - поправи ме.

....
    Както и да е - нито се заяждам, нито ми пука особено за Daewoo или за Beko, просто се радвам, че се получава някаква дискусия с различни мнения и човек като седне и я прочете мисля, че сам може да прецени - кое да вземе предвид и кое - не.

УСПЕХИ !!!
    milky, като ме цитираш употребявай ми ника.
    - пресмивах се на робуването на марки;
    - огледай се за турския самсунг внасян у нас;
    - на лепенките ли да вярвам, по скоро не вярвам, че моя Индесит е италиански. Огромен завод са построили в Липецк - *****;
    - БЕКО наистина беше най продаваната марка в англия;
    - наистина Деу са най добри в правенето на кораби, естествено не значи, че пералнята е зле. Рядко препоръчвам на някого нещо конкретно, по скоро мога да дам съвет и съм давал за това какво да не се купува и то единствено на основание собствените си патила (имам доста постове срещу Индесит). Не може да бъде дадена достоверна информация, без да се оформи елементарна поне статистика на проблемите.
    Купи го това деу и постни.
    Късмет .

10. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2008

Перални,Препоръки 2008г

freakobg, явно не се разбрахме нещо. Ще опитам пак - Казах, че ми е смешно как с лека ръка нареди "Daewoo" с думите:

"..., а деу саааа нищо
    Звучи несериозно и придава несериозен вид на цялото ти изказване, това имах предвид и съм ти го написал: "смешно ми е как с лека ръка се квалифицират такива конгломерати"

Остави - няма смисъл да коментираме повече....

zz_stefanov - оки, всичко е точно:

-не робувам на марки;
    -не казвам нищо за турския "Самсунг", щото нито съм го виждал, нито знам нещо за него;
    -за твоя "Индесит" не знам дали е италиански, но за конкретното "Daewoo", което писах вече съм сигурен, че е корейско;
    -ОК за Беко - стана ясно;
    -Разбира се, че "Daewoo" са най-добри в корабите - знам го, знам и че това не значи, че пералнята е зле - тук съм съгласен 100%;

И накрая - купих го "Daewoo"-то, но отзиви малко по-нататък, щото няма да се пусне в действие на момента, а след 1-2 седмици (живи и здрави).

Благодаря за мненията - УСПЕХИ !!!

11. Member
    Тук е от
    Nov 2006

Перални,Препоръки 2008г

Честито за Деу-то и да си много доволен от него.

12. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Перални,Препоръки 2008г

Честито Деу! Аз за момента се отказах от пералнята, може би след месец, два ще купувам.

13. Тук е от
    Sep 2008

Перални,Препоръки 2008г

Здравейте, искам да попитам нещо. Предстои ми цялостно обзавеждане на кухня. Някой би ли ми казал своето мнение за пералня Samsung Silver Wash WM-F1245AV или Samsung WM-F1045AV, фурна Bompani BO 243 OB/E-това е италианска фирма, за която много не се знае, но горещо ми я препоръчват продавачите. Аз се бях спряла на Gorenje B-7575E, но вместо нея ми предложиха Bompani.
    Що се отнася до марката Samsung, в момента имам такава купена преди 2г. и нямам забележки към нея. Но някъде във форума прочетох, че някой е имал някакви проблеми с модел Silver Wash WM-F1245AV или Samsung WM-F1045AV.

14.  

15. Тук е от
    Sep 2008

Перални,Препоръки 2008г

На мен ми трябва пералня с размери 85/60/40-45 см. Ако може някой да ми препоръча такава

16. Тук е от
    Aug 2008

Перални,Препоръки 2008г

Според мен В-7575Е си е разкошен вариант,препоръчвам ти я горещо.Има телескопични подложки за изваждане на тавите,супер екстра.За марката Гоение и особено готв.печки и фурни само добри думи...

17. Тук е от
    Sep 2008

Перални,Препоръки 2008г

Благодаря на yovobg за отговора
    Само че си взехме Bompani. Напълно импулсивно решение. Като сравнихме Gorenje и Bompani се оказа че италианската марка е с по-добри параметри и показатели. Но ... ще видим в последствие дали сме направили праваилният избор. Взехме марка, за която почти никой не знае нищо

18. Member
    Тук е от
    Jul 2007

Перални,Препоръки 2008г

Цитат Първоначално публикувано от aglaq
    италианската марка
    И тая марка е Италианска , колкото Conegliano

Дано поне да е качествена и да бачка дълго и безотказно

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 12 от 17 ПърваПърва ... 21011121314 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Перални,Препоръки 2010г
    От gpp във форум Бяла техника
    Отговори: 152
    Последно: 14-12-10, 23:56
  2. Перални,Препоръки 2009г
    От vermouth във форум Бяла техника
    Отговори: 297
    Последно: 31-12-09, 13:04
  3. Газов котел - мнения и препоръки 2008г
    От karim във форум Отопление
    Отговори: 115
    Последно: 26-12-08, 01:34
  4. Перални,Препоръки 2007г
    От badr във форум Бяла техника
    Отговори: 362
    Последно: 31-12-07, 14:23
  5. Перални,Препоръки 2005г
    От veszxr във форум Бяла техника
    Отговори: 27
    Последно: 13-12-05, 00:13

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе