Добре е че имаш, но обясни какво е вредното въздействие от него и как ти го почувства! А така само да казваш "вреден е" без да кажеш с какво е вреден и на какво вреди тук не върви!Първоначално публикувано от mvarbanov
Добре е че имаш, но обясни какво е вредното въздействие от него и как ти го почувства! А така само да казваш "вреден е" без да кажеш с какво е вреден и на какво вреди тук не върви!Първоначално публикувано от mvarbanov
Ама и Лазар е много загрижен за теб, да не мислиш че той говори - просто така.Първоначално публикувано от mvarbanov
Мисля че само си чешим езика,след като има котлон да вземе да замери на какво растояние се усеща индукцията.И тогава да говорим.Имам уред които улавя микровълни и магнитни полета и повярваите има доста стабилно магнитно поле,сравнение с стъклокерамичния и обикновен котлон.Ако искате подлагаите се на това поле,аз отказвам.
Ще ставаме ли сватове?Първоначално публикувано от mvarbanov
https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg488095
Ония от NASA ряпа да ядат!Първоначално публикувано от mvarbanov
Първоначално публикувано от mvarbanov
С какъв уред замерваш ?
Купих го от Conrad Electronic универсален можеш да откриваш проводници в стена,и доста други работи
Да, знам го. С него и космическо лъчение можеш да измериш. Не знам само как е с радиацията по марулите. Мери ли я?Първоначално публикувано от mvarbanov
Aбе колегата да не минава и покрай работещ електрожен, че пак има магнитно поле.Първоначално публикувано от Lupus
mvarbanov Колега много филми гледаш .
Представете си сега, че колегата @mvarbanov е електроженист... Ще се откаже от кариерата
За тези с магнитните наколенки, няма да говоря. Направо може капачките да ти паднат от магнитното поле
Колега наистина след като имаш такъв котлон и смяташ, че толкова вреден и никои не може да те убеди в обратното подари го на Lazar, пък той да му мисли
Не мога да направя това.......РЕЛИГИЯТА МИ не го позволява angel
Няма проблем - продай му го за 2с'тинки тогава! Това никоя религия не го забранява.Първоначално публикувано от mvarbanov