Вижте резултатите от анкетата: Каква марка е съдомиялната ви ?

Гласували
331. Не можете да гласувате в тази анкета
  • АЕG

39 11.78%
  • Beko

59 17.82%
  • Blomberg

8 2.42%
  • Bosch

68 20.54%
  • Candy

4 1.21%
  • Daewoo

3 0.91%
  • Electrolux

36 10.88%
  • Fagor

3 0.91%
  • Gorenje

20 6.04%
  • Hotpoint-Ariston

20 6.04%
  • Indesit

10 3.02%
  • Midea

14 4.23%
  • Neo

0 0%
  • Siemens

14 4.23%
  • Whirpool

22 6.65%
  • Zanussi

8 2.42%
  • Conegliano

3 0.91%
Страница 17 от 73 ПърваПърва ... 715161718192767 ... ПоследноПоследно
Резултати от 241 до 255 от общо 1083
Like Tree131Одобрявам

Съдомиялни машини / FAQ - обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2011

Re:Съдомиялни машини / FAQ - обсъждане, мнения

Във форума, към който си дал линковете пише за много оплаквания и от всички останали марки..
    Едва ли някой очаква, че няма да има проблемми с техниката си. За съжаление..

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2010
    Живее в
    Бургас

Недей да робуваш на марки, специално съдомиялните БЕКО са се доказали като издръжливи. Имам сумати приятели с BEKO DIS 5830 и машините си работят от години без проблем. А сега гледам е излязъл и модел 5831...

4. Тук е от
    Oct 2011

Хммм... Беко .... и колко години я ползвате точно ???
    Принципно всички съдомиялни работят по един и същ начин , разликата идва вече като издръжливост , безшумнилиса, дали имат екстри примерно Aquasensor или Aquwastop , изсушаване, гланциране ???
    те всичките имат гланциране , ама не всички гланцират !!!

5. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от BatPe6
    Хммм... Беко .... и колко години я ползвате точно ???
    Принципно всички съдомиялни работят по един и същ начин , разликата идва вече като издръжливост , безшумнилиса, дали имат екстри примерно Aquasensor или Aquwastop , изсушаване, гланциране ???
    те всичките имат гланциране , ама не всички гланцират !!!
    Аз имам Беко и я ползваме от 2 години и няколко месеца. Всеки ден мие, даже понякога по 2-3 пъти. Не се чува като работи, има екстри (даже такива, които не се ползват). Aquastop няма, но не ми и трябва (представлява двоен маркуч за чиста вода...). Aquasesnor мисля, че има. Гланциране имат ВСИЧКИ и ВСИЧКИ гланцират! Гланцирането е много просто: представлява дозатор, който в последното плакнене пуска определеното му (от 1 до 6) количество гланц.

6. Тук е от
    Sep 2008

Аз също съм със съдомиялна машина на "Беко". И също като дракончето я ползвам от 2 г.! И също като дракончето я ползвам всеки ден. Ииии също като дракончето понякога пускаме по 2-3 съдомиялни.Само дето това: "понякога" може би при мен е по-често.Просто зверска експлоатация от моя страна..."акъла" й се взима на тази машина.
    Перфектна е и сме много доволни.Следващата ми съдомиялна пак ще е "Беко" със сигурност!!!

7. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2010
    Живее в
    Бургас

BatPe6 е решил да си продава техниките, които други хора са изхвърлили и цвъка на всяка тема. Тука модератори няма ли?

Има модератори и не само.Прочетох му мненията и в тях няма нищо търговско,следователно поста ти може да се приеме като чесане по клавиатурата.
    Затова за в бъдеще се въздържай от безсмислени коментари!

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цялата работа беше,че посочих модели на Беко/Блумберг и Електролукс вместо Аристон,влагайки първо идеята за по-ниската цена на Беко и второ лошото качество на Аристон за среднобюджетните им продукти.Оттук на сетне народа взе да се прави на отворен,без кьораво предложение за марка/модел,влизащ в посочената сума и помощ за питащия-никва.

10. Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Живее в
    Русе, и малко у десно и малко у лево

Аз да дам впечатления - взехме http://www.technomarket.bg/products/...lux-esl-65070r докато беше на 10 вноски по 79.90+1лв банк.такси. Тиха, голяма, монтирана без особености. НЯМА САМО ИЗПЛАКВАНЕ, но ИМА Авто, и отложен старт, и приятна индикация на пода /едно червено и едно зелено диодче/ - нищо работа, ама нали вдига цената... Аква сензор - идея си нямам какво е. Аква стоп - също незнам, но дано и не се налага да разбирам.
    Нямаше РЪКОВОДСТВО на Български!?! И в нета, не мога да намеря. Някой ако може да помогне, ще съм благодарен?
    Пускали сме я вече 6-7 пъти - уж мие, ама май на места има неизмито - май ни трябва тренинг с подреждането и избора на програма. Добре изсъхват съдовете. Взех препарати на МЕДИКС - и те вършат работа гледам.

11. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Подреждането е толкова важно, колкото и избора на препарати. Избягвай таблетки. Гела на Медикс е с прилично качество.

12. Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Живее в

По вашите съвети и аз така мисля и затова си купих и на Медикс - сол, гел, блясък /тяхното обикновено веро най-го признавам - за измиване на ръце/. Още повече, че при първото пускане беше останало неразтворено около 1/4 от таблетката Финиш Квантум - бонусчето към машината. Програмата беше Авто - която е или 45 или 70 градуса - като машината избира според замърсеността. При положение, че първо ги поизплакваме съдовете със студена вода, явно на 45гр. таблетката не се е разтворила.

13. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от V_Simeonov
    ...Нямаше РЪКОВОДСТВО на Български!?! И в нета, не мога да намеря. Някой ако може да помогне, ще съм благодарен?...
    Честито за придобивката!
    Помощта е в магазина, от където си я купил. Трябва да се върнеш и да им го поискаш. Длъжни са да ти го дадат. Да не споменавам, че са длъжни да го предадат в момента на покупката.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Живее в

Е да, ама малко далечко ми се пада ТП в Русе, да ходя специално за това, пък и доставката беше до врата, ама буквално ДО ВРАТАта. На втори етаж - грабнаха я момчетата, даже не се и тикаха в асансьора - тя няма и 50 кила, ама я смъкнаха на площадката пред вратата, и докато им кажа, чакай да отворя вратата само да я вкарате /щото си беше съвсем празно в коридора на апартамента/ и онея я разхврърляха като кака по монокини - само долния стиропор и остана . И трябваше да я тикам сам през прага /без малко да я поогъна оттук оттам/. Пък остана и тогава да гледам има ли на български! Ама ще си искам де! То даже и на английски няма - че се мъчих малко с руския, щото съм го позабравил вече.
    И благодаря за честитката.

16. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Не ти трябва ръководство.Важното е да си определиш степента на сол и гланц (имащите Електролукс да помогнат),свястен препарат(аз съм се спрял на финиш класик),правилно подреждане(слагай с наклон,дъното нагоре и никога едно в/у друго,поглеждай дали нещо не стърчи до перката) и имаш кратка програма с по-висока Т-идеална е за слабо/средно замърсени,ако са загорели-програма с още по-висока Т и си канап,демек на 30гр. нищо не става.Като приключи я отвори,за да излезе парата,а после я притвори докато изстине и след 10-15 мин.всичко е сухо и ок.

17. Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Живее в

Че си прав за експлоатацията - прав си. И всичко си е така както го описваш. Ама има електронна и ръчна настройка за твърдостта на водата, преминаване от режим Мултитаб към разделни препарати, степента за препарата за изплакване/блясъка и там табличката "Какво, АКО..." със съвети. Та там руския малко ми се омесват кое да увелича, кое да намаля.

18. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Те за тва говорим-определяне солта(според твърдоста на водата) и гланца да го обяснят имащите Електролукс или като мен според предпочитание(на средно положение съм настроил,въобразил съм си,че така мие най-добре).Другото кат имаш мулти таблетки (не са долюбвани от ползвателите) не включвай на 3 в1 програмата,а си слагай гланц и сол и си я карай на обикновена програма.Кат ги свършиш,гледам препоръчват медикс течен,аз карам на W5 сол и гланц от Лидъл и Финиш класик таблетки.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 17 от 73 ПърваПърва ... 715161718192767 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Бойлери / FAQ - обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Бяла техника
    Отговори: 1710
    Последно: 05-01-25, 11:33
  2. Сушилни машини / FAQ - мнения, обсъждане
    От mvarbanov във форум Бяла техника
    Отговори: 1317
    Последно: 17-12-24, 18:21
  3. Ютии и гладачни машини / FAQ - избор ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Малки домакински уреди
    Отговори: 99
    Последно: 16-12-24, 14:52
  4. LCD матрици /FAQ - мнения , обсъждане
    От hristoslav2 във форум Ремонт, сервиз и калибрация на телевизори
    Отговори: 23
    Последно: 06-04-18, 19:32
  5. Мнения и обсъждане на tv LG LCD 37LD420
    От pacho-gr във форум LG телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 08-07-10, 19:52

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе