Ами от твоя разказ излиза, че поне има някакво старание. Опитват се да ти решат проблема в крайна сметка. Сега, ако бяхме в Словения сигурно, вече щеше да имаш новата врата, ама сме в България. Нормално е да нямат части на склад и да поръчват.
Ама пък тия от локалният сервиз как не са погледнали, че ти слагат такава врата? Или са видяли, ама са решили да ти я сложат, защото така са им наредили. В първият случай е липса на професионализъм, а във втория случай е липса на проактивност. И в двата случая това са често срещани проблеми в сферата на услугите в България.
Иначе снощи пристигна моята сушилня. Куриера беше точен, даже бяха двама и предложиха да ми я качат до вкъщи, да не вдигам аз. Аз отказах, все пак съм млад, здрав, прав човек, а и исках да контролирам положението при качването. Вкъщи я разопаковах и я забърсах от прах. Тук останах втрещен колко беше чиста сушилнята. Реално парцалчето с което я чистих не потъмня изобщо. За пръв път ми се случва да ми доставят бяла техника в толкова чист вид. Сложих я до пералнята и я оставих да се темперира 24ч., така че довечера ще я включвам.