Пълна, пълна…. https://www.miele.bg/media/domestic_..._10_godini.pdf
Това не го разбрах…..а след 10 години я има бай Миле я нема.
Последно (преди 1/2 година) като говорих с тях ми казаха, че няма Задължителна профилактика за сушилните.Разговора беше с човек от сервиза, тъй като тогава имах питанки за хладилната им част.Препоръчителна била след около 5г нормално ползване.
п.с. Ейй.., милото се заинтересува какво ровя пак и като видя сушилнята най накрая се нави да сменим старата.
Та утре ще говоря пак с тях и отнасям една TSF763.
Може и старата съдомиялна да я духне вятъра на промяната, ще видим..
Ще пиша какво са казали за профилактиките.
Може би има предвид бг подразделението на Miele Няма такъв вариант да го няма, в момента българите имат пари и се купува на богато. А само допреди няколко години тук във форума имаше коментар, че е марка само за нардони предтавители. Е, нещата много бързо се промениха
Така, днес говорих с тях...
За 10те години гаранция не се изискава никаква задължителна профилактика и не се доплаща нищо (за промоционалните - има си ги в сайта кои са).
Поръчах TSF 763 WP, и една съдомиялна че направиха добра промоция - -35% от цената на сайта .
Петък ще ги доставят.
Този пост е редактиран от ccankov73; 05-12-23 в 17:26.
Честито, със здраве да си ги ползвате! Вие ли си поискахте намаление или? Защото още 35% звучат адски примамващо, чак започнах да се замислям и аз (нищо, че вкъщи уредите са на по 2 години)
Ами имат един модел на разпродажба - G 5481 от 2.2 на 1300, попитах ги как е, и момичето директно каза че е счупена - физически счупени панели
и ми предложи G 5590 - 2200 на сайта. Казах и директно, че не ми се дават толкова пари при положение, че имам работеща и веднага ми я намали на 1459.
Дет се вика ми направи предложение, на което не можах да откажа . Съдомиялната обаче не е с 10 годишната гаранция.
Направо си е предложение, на което не може да се откаже Чудя се дали да не пробвам същия номер И за съдомиялната ли направих отстъпка?
Е, това е за съдомиялната, сушилнята е на цената от сайта, тя си е вече намалена + 10 годишната гаранция, как да прося още .
Ако искаш тел. на момичето пиши ми на лични.Нищо не пречи да попиташ.
Ехе, че то останало ли е нещо за печалба....
Здраво си я омагьосал девойката, ще има после мъмрене от шефа.
Дойдоха машинките, ден по-рано.
Сушилнята вече е подвързана за ток, канал и Wi fi-то и се тества в момента.
Първи впечатления -определено по-тиха и не вдига влагата в помещението за разлика от старата (кондензационна). Доста програми, важни са ми деликатните, заради вълнени дрехи и пухени завивки.
Надявам се, че ще е по-щадяща към тъканите. Смятам да ползвам основно Drycare40 - суши всичко що се пере на 40С, нещо като универсална програма.
Дизайн, осветление в барабана и Wi fi, няма да ги коментирам - готини са естествено, но не влияят на работата.
Съдомиялната ще я вързваме утре вече.
Сега погледнах приложението - показва на коя програма е, колко време остава и консумирана енергия(за маниаците ).
Това с Wi fi-то за къща или за голям мезонет е гот ама за апартамент е абсолютно безмислено според мене. Лично мнение. Дано е по-щадяща към тъканите. Живи и здрави ще дадеш отзиви.