На комбиниран уред трябва ли вратичката да се оставя отворена след приключване на работа? За да може да си съхне и да не хване мухъл. От друга страна щом е сушилня, би трябвало да е сухо след края на цикъла.
Ако по стъклото на вратата се появява конденз, значи трябва да я държиш отворена, ако не както искаш.
Този пост е редактиран от Rakeem; 18-10-21 в 19:41.
Здравейте какъв комбиниран уред ще ми препоръчате до около 1000 лв . Има доста модели но не ги разбирам и какво да внимавам . Благодаря ви много предварително !
В този бюджет е все тая. Беко, Горене, Уърлпул, каквото има най-дълга гаранция. Чисти филтрите редовно.
За филтъра на мъх на сушилнята сигурно става дума. Какви други филтри има, че са в множествено число?
На някои сушилни филтрите за мъх са няколко.
При нашата(Миле) са 2 на вратата и един долу като гъба. Та затова филтриТЕ.
На AEG (отделна сушилня) има един в долния край на вратичката. Да не би да има и втори и да не го знаем толкова години.
Виж си упътването най-добре. Зависи дали има термопомпа.
Какво мислите за Електролукс и ЛГ , по 1200-1300 лв има мисля че са малко по добри!?
Комбиниран уред с термопомпа си е към 2к..Ако е с нагревател Електролукс са в посочения порядък.
Що се касае до надеждността пералня със сушилня с нагревател няма особена разлика с пералня без сушилня.Но пък има други сериозни недостатъци.
Благодаря ви много , че отговаряте на въпросите ми !
Какво са недостатъците и плюсовете може ли малко повече информация към кой модел евентуално да се насоча.