Здравейте, моля за мнения кой аспиратор да избера. Необходим ми е телескопичен тип, защото не ми е преработва кухнята, но да е доказано мощен и ефективен от практиката.
MAXIMA Touch - от Турция
Flachschirm-Dunsthauben - Grau - X66164MP1 | AEG от Полша
CNL 6815 Plus - Официален сайт на Тека:: Обзавеждане за Баня, Кухня, Професионално кухненско оборудване и Контейнери от Португалия.
Моля и за съвет, от къде мога да закупя мощен и ефективен мотор?
Благодаря на отзовалите се колеги!
Този пост е редактиран от vessonik; 15-08-17 в 13:45.
Здравейте,
Мисля да надупча външна стена с дупка ф150, за да мога да прекарам въздуховода за аспиратора през нея. Искам да прекарам една ПВЦ тръба(канализационна) ф150 през стената, отвън да е с кривка сочеща на долу, която да се затапи с някакъв филтър за да не влизат боклуци вътре. Аспиратора си има възвратна клапан! Въпроса ми е как е по-добре да прекарам въздуховода през стената? Ако някой има друга идея може да сподели.
Благодаря предварително.
В строителните хипермаркети /примерно Баумакс има готови фитинги с и без решетки отвън /да не влизат врабчета и листа/.
Идеята е добра.
Тръбата настрани с коляно и възвратната клапа отвън.
По този начин се пази от вятъра,врабки и гадинки.
Търсих твърда тръба ф150, но не можах да намеря. Та въпроса ми е ако прекарам тръба ф125 ще има ли голямо значение за дебита на аспиратора или да измисля друг вариант и да си прекарам тръба от ф150?
Здравейте.
Търся си аспиратор и абсорбатор в една машина.Този които харесах мисля, че е така според коментарите.Избрах го зареди цвета.
Изобщо не съм на ясно с въпроса за филтрите.Пише, че е с 2 метални филтъра, да разбирам ли, че се свалят и мият.Тази вилтър вата която я продават дали ще може да се сложи на този абсорбатор.
Машината https://www.emag.bg/absorbator-heinn...Fewp0wodjakFYQ
Благодаря предварително.Поздрави.
Този пост е редактиран от zapro; 21-08-17 в 09:05.
Не си харчи паричките за това подобие на аспиратор.
Специално за аспираторите е хубаво да се видят,преди купуването.
Много от тях са с тънки ламарини,калпави бутони и слаби мотори,особено в този ценови диапазон.
Този пост е редактиран от Viking72; 21-08-17 в 20:13.
Най-добре е да отделиш малко време и да видиш модели в техномармаладите.
Цената, дизайн,ламарина,пощракай бутоните,разгледай моторите/ да са с две турбини/ и след това ще ги обсъдим.
Постоянните филтри,които се мият,защо те притесняват?
По горе има снимка на мотор с две турбини.
Вижда се дясната,от лявата страна е другата.
Определи бюджет и дай размерите на стаята.
Този пост е редактиран от Viking72; 22-08-17 в 00:17.
Не знам дали постоянните филтри няма да пропускат мазнина по моторите и нагоре.Бюджета е 220-230 лева.Кухнята е пригодена в коридор което ще рече обща площ няма 10 квадрата.Размерите са 4х2 метра.
Ще ги разгледам по магазините.Може и да не е от техномармаладите.
Този пост е редактиран от zapro; 22-08-17 в 11:58.
Погледни Тека С6420wh.
Аспираторът е с два мотора,сглобката е качествена.
Моделът отговаря на твоите изисквания.
Благодаря за помощта и аз се бях загледал в него.Той ще е.
Дали ще може да се сложи вата филтър на него или няма смисъл, неговите са достатъчни.
Този пост е редактиран от zapro; 22-08-17 в 18:27.