Страница 105 от 159 ПърваПърва ... 5595103104105106107115155 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,561 до 1,575 от общо 2385
Like Tree2Одобрявам

Втора употреба климатици

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Re:Втора употреба климатици

Интересно ми е и на мен това за нов климатик ли ти го продадоха? Защото тази марка я няма на пазара от поне 4 години.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2009

ще пия една ракиЙка за дълаг живот на емерсончето , че ако се счупи на колегата сте му трябва Бутилка ..........

4. zzz
    zzz е офлайн
    Member Аватара на zzz
    Тук е от
    Aug 2009
    Живее в
    БУРГАС

съседът ми го има леле добре чесъм с ПВЦ

5. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от wizard2000bg
    Не съм съгласен ! Прекалено много възхвалявате марките, а в същност имаме няколко пластмаси във вътрешно тяло и един ламаринен сандък с перка и хладилен компресор. Всичко останало е реклама и шминдикапели, на които се връзват баламурниците.
    Прав си само за едно - това наистина е ламаринен съндък. Ако беше се вслушал само в едно от мненията, които получи от "баламурниците", дето се опитаха да ти помогнат... щеше да имаш климатик.

6. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Климатика си е оригинален Емерсон , даже си има и гаранция + сервизна книжка. Разбирам , че не ви допада и затова се заяждате с марката...вероятно е конкурентна на машините, които предлагате
    EMERSON е дъщерна фирма на Копеланд за хладилно оборудване и не съм виждал да правят климатици.
    А да ти кажа и за Галанц. Откакто започнаха да си правят сами всичките мотори, няма по- шумни климатици.
    вътрешния мотор е капсулован като консерва, безумно трудно се сменят лагери, а те заминават бързо. Моторчето за клапите издържа от 1 до 2 години. самия факт,че Еко клима са го свалили от някъде е показателен.

7. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Който не вярва да заповяда и да се увери

8.  

9. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Интересно... аз пък имам в бачкането няколко Емерсона. Ама са с размер на 4 крилен гардероб с надстройка. Големи, черни и грозни, а не като това чудо на естетиката.

Цитат Първоначално публикувано от wizard2000bg
    Днес ми монтираха ето тази машинка. Много съм доволен - работи като пчеличка.
    П.С. Поне на нови стойки можеха да ти го сложат, а като гледам - и те втора ръка...

10. Member
    Тук е от
    Sep 2009

преди години ..... след всяка среща с тази машина сънувах по една седмица кошмари , вече не искам да се убеждавам че в тази тенекия има и грам техническа мисъл

11. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Така и не разбрах за нов ли ти го дадоха или втора ръка този Емерсон. Не ми изглежда никак на нов. Табелката наистина е лепена, личи си от километри. Изобщо какво да ти кажа, ама човек каквото сам си направи, друг не може да му го направи. Айде и дано те радва.

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Няма как да е нов и да е на фреон 22.Дори и неото отдавна е с новите фреони....Не се ли вижда колко е сделан с брадвата,я само се вгледай в лепенката,сваляна е сигурно три пъти.Болтчетата отдулу на лицевия капак не са оригиналните,а крановете са потъмнели от годините.На новите са си ясно жълти.
    wizard2000bg- явно си нямал досег със Санио или Дайкин,да разбереш,че всъщност "мъркането" на твоя е истинско бучене.Имал си даже гаранционна карта.Ми те се печатат на кило,колко искаш да ти пратя ? 10,20 или 50...

13. Member
    Тук е от
    Dec 2007

злорадствате, че нямате като моето слънчице да ви топли
    разбирам ви !

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Абе ти май нещо за канарчета ни хвана, я кажи наистина какво си си купил

16. Member
    Тук е от
    Apr 2003

@wizard2000bg счупи керемидите с този ЕМЕРСОН бе ... 1.октомври но звучи като 1 април ....

Цитат Първоначално публикувано от Aleksandars
    gandi_bg, заповядай....
    Бутон за "турбо" режим това животно няма ли ....!?

17. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Нема да ги слушаш батйвото ексра ти е ледогенераторчето те ти завиждат че немога да съберат пари за такъв затва тий те нападат , ни ги слушай ми земи още един за другото помещение - от единия чупиш лед за уйскито а от другия къртиш лед за бирата , то така като гледам нали каза че имаш пвц дограма да не би тия дни да си си сложил пак старата от нумезматична гледна точка или викаш лаф мообед да става айде от нас уйски от тебе ледчееееее

18. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

fc-s12hc пиша му модела щото го има и с други имена. Това творение на китайската инженерна мисъл е с невероятният СОР- от 2.89 при 7*С при -5*С електрическият радиатора ще е по-ефективен. Обаче аз си мисля, че колегата wizard2000bg явно му е скучно и е решил да се гъбарка с нас и като гледам повечето май му се вързахте.....

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Втора употреба климатици - част 3
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5338
    Последно: 16-12-24, 23:02
  2. Климатици втора употреба в София - от къде?
    От radop във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 86
    Последно: 15-02-14, 13:26
  3. Втора употреба климатици - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1527
    Последно: 23-10-12, 09:50
  4. Продавам части втора употреба за климатици
    От popovski във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 09-09-12, 17:25
  5. Отговори: 10
    Последно: 17-10-09, 22:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе