Интересно ми е и на мен това за нов климатик ли ти го продадоха? Защото тази марка я няма на пазара от поне 4 години.
Интересно ми е и на мен това за нов климатик ли ти го продадоха? Защото тази марка я няма на пазара от поне 4 години.
ще пия една ракиЙка за дълаг живот на емерсончето , че ако се счупи на колегата сте му трябва Бутилка ..........
Прав си само за едно - това наистина е ламаринен съндък. Ако беше се вслушал само в едно от мненията, които получи от "баламурниците", дето се опитаха да ти помогнат... щеше да имаш климатик.Първоначално публикувано от wizard2000bg
EMERSON е дъщерна фирма на Копеланд за хладилно оборудване и не съм виждал да правят климатици.Климатика си е оригинален Емерсон , даже си има и гаранция + сервизна книжка. Разбирам , че не ви допада и затова се заяждате с марката...вероятно е конкурентна на машините, които предлагате
А да ти кажа и за Галанц. Откакто започнаха да си правят сами всичките мотори, няма по- шумни климатици.
вътрешния мотор е капсулован като консерва, безумно трудно се сменят лагери, а те заминават бързо. Моторчето за клапите издържа от 1 до 2 години. самия факт,че Еко клима са го свалили от някъде е показателен.
Интересно... аз пък имам в бачкането няколко Емерсона. Ама са с размер на 4 крилен гардероб с надстройка. Големи, черни и грозни, а не като това чудо на естетиката.
П.С. Поне на нови стойки можеха да ти го сложат, а като гледам - и те втора ръка...Първоначално публикувано от wizard2000bg
преди години ..... след всяка среща с тази машина сънувах по една седмица кошмари , вече не искам да се убеждавам че в тази тенекия има и грам техническа мисъл
Така и не разбрах за нов ли ти го дадоха или втора ръка този Емерсон. Не ми изглежда никак на нов. Табелката наистина е лепена, личи си от километри. Изобщо какво да ти кажа, ама човек каквото сам си направи, друг не може да му го направи. Айде и дано те радва.
Няма как да е нов и да е на фреон 22.Дори и неото отдавна е с новите фреони....Не се ли вижда колко е сделан с брадвата,я само се вгледай в лепенката,сваляна е сигурно три пъти.Болтчетата отдулу на лицевия капак не са оригиналните,а крановете са потъмнели от годините.На новите са си ясно жълти.
wizard2000bg- явно си нямал досег със Санио или Дайкин,да разбереш,че всъщност "мъркането" на твоя е истинско бучене.Имал си даже гаранционна карта.Ми те се печатат на кило,колко искаш да ти пратя ? 10,20 или 50...
злорадствате, че нямате като моето слънчице да ви топли
разбирам ви !
Абе ти май нещо за канарчета ни хвана, я кажи наистина какво си си купил
@wizard2000bg счупи керемидите с този ЕМЕРСОН бе ... 1.октомври но звучи като 1 април ....
Бутон за "турбо" режим това животно няма ли ....!?Първоначално публикувано от Aleksandars
Нема да ги слушаш батйвото ексра ти е ледогенераторчето те ти завиждат че немога да съберат пари за такъв затва тий те нападат , ни ги слушай ми земи още един за другото помещение - от единия чупиш лед за уйскито а от другия къртиш лед за бирата , то така като гледам нали каза че имаш пвц дограма да не би тия дни да си си сложил пак старата от нумезматична гледна точка или викаш лаф мообед да става айде от нас уйски от тебе ледчееееее
fc-s12hc пиша му модела щото го има и с други имена. Това творение на китайската инженерна мисъл е с невероятният СОР- от 2.89 при 7*С при -5*С електрическият радиатора ще е по-ефективен. Обаче аз си мисля, че колегата wizard2000bg явно му е скучно и е решил да се гъбарка с нас и като гледам повечето май му се вързахте.....