Някой може ли да даде инфо за Mitsubishi MSZ-SV22R ?
Ще се ползва за отопление на 15м2 стая .
Някой може ли да даде инфо за Mitsubishi MSZ-SV22R ?
Ще се ползва за отопление на 15м2 стая .
Mitsubishi MSZ-SV22R - добро моделче от 2005 година - Параметри на климатика при 7°С външна температура: Охлаждаща мощност: 2.2 kW, Консумирана електроенергия: 420 W
EER: 5.24, Отоплителна мощност: 2.5 kW, Консумирана електроенергия: 470 W, COP: 5.32
Параметри на климатика при 2°С външна темепература:
Отоплителна мощност: 2.9 kW, Консумирана електроенергия: 860 W
Ще ти свърши работа за това помещение...Монтирал съм от този модели мога да те уверя, че работят добре...
Днес ми монтираха ето тази машинка. Много съм доволен - работи като пчеличка.
ето и параметрите:
[img width=800 height=450]http://img213.imageshack.us/img213/813/p1010971e.jpg[/img]
Какво е това, втора ръка Осака ли? Как си се набутал не е истина... а питаше за японски климатици втора употреба.
Дайте ми нож да си прережа вените..."боже колко мъка има по този свят"....това трябва да са ти го подарили барабар с монтажа...Първоначално публикувано от wizard2000bg
Не е осака, Емерсон е. И защо да съм се набутал ? Работи си много добре машинката. А и на тази хубава цена на която я взех - 500лв.+безплатен монтаж какво повече може да иска човек?! Е , верно не е Тошиба или Дайкин , но си топли и изстудява.Първоначално публикувано от deian
Ми то от толкова чудене и питане, накрая така става. Не знам, защо търсят хората съвети тук, след като не са склонни да ги ползват...Първоначално публикувано от Aleksandars
Не разбирам защо не ви харесва климатичето ? Жужи си като пчеличка, топли и изстудява...какво повече да прави един климатик ? Яйца няма да ми изпържи, нито да ми измие чиниите !
Все едно и също повтаряте: Тошиба, Мицубиши, Дайкин, Саньо...а другите марки са "набутване"
И ако искате да знаете хората от ЕКОКЛИМА са наистина компетентни специалисти, които са готови винаги да ви помогнат, а не да ви "набутват" определена марка и модел, щото това им е останало в склада и се чудят на кого да го "набутат" , че да се отърват.
Че няма да сготви яйца, няма...А колко ще те топли след месец, два, ще е друга приказка и как ще жужи, сам ще убедиш...А за хората от екоклима - какво да ти кажа, по добре ще зъмълча...Само ще ти дам един пример...Как отивам да демонтирам една осака 12-ка, която в последствие се окозва 9, а и на всичкото отгоре бяха изрязали етикета от агрегата да не се вижда модела...и за капак вътрешното небеше на осака, а нео на което беше махнат пластмасовия надпис толкова непрокопсано и го бяха продали на хайвана за 700 лв, чисто нов без монтажа...Така, че каво да ти кажа...и още примери мога да дам, ама има ли смисъл...Първоначално публикувано от wizard2000bg
Сега като се загледах в лепенката с параметрите на твоята нова "кошница", виждам че отново имаме рязана лепенка....No comment, нищо лично към теб, но си се набутал с това нещо (по скоро са те набутали)...
не знам до колко си се набутал, нямам представа колко е добър този климатик, но само да вметна, че в момента всеки климатик топли! ти се надявай да топли зимата, когато темп. паднат много под нулата...Първоначално публикувано от wizard2000bg
и все пак - честито за придобивката!
Не съм съгласен ! Прекалено много възхвалявате марките, а в същност имаме няколко пластмаси във вътрешно тяло и един ламаринен сандък с перка и хладилен компресор. Всичко останало е реклама и шминдикапели, на които се връзват баламурниците.
Човече като са шменди капенди, защо едните струват 500, а някой други 3500...и да те питам, отговори ми честно...защо изобщо си направи труда да ни разпитваш за японски климатици като разсъждаваш така?
Защото "японските" климатици се оказаха направени в: Тайланд, Корея, Китай ...дори Чехия и Унгария.
Защото трабантче за 100 лева може да стигне от т.А до т.Б както и Бугати Вейрон
Климатика е Galanz, в Зора ги бяха пуснали за 300 лв нови, а твоя като го гледам не си знае годините.
Климатика си е оригинален Емерсон , даже си има и гаранция + сервизна книжка. Разбирам , че не ви допада и затова се заяждате с марката...вероятно е конкурентна на машините, които предлагате .