Ами прати снимка и ще ти го преведем.
Имам питане. От днес съм с климатик Тошиба 225YR и забелязвам че на режим Ауто, дори при достигане на зададените градуси и вътрешното тяло забочва да обдухва по-малко, но все пак перката на компресора се върти с много високи обороти. Не трябва ли перката да намали оборотите си драстично
П.С и ако е възможно някой да ми даде превод на дистанционното
Пичове поне дайте модела на дистанционното или качете снимка.
Здравейте,
търся информация за DAIKIN F 28 ATES-W и нещо не успявам.Моля за помощ.Японски -100 V.
А и какво oзначават буквите на модела.
Предварително благодаря!
здравейте какво ще кайете за тези модели климатици:MITSUBISHI MSZ-F25D5-W ,TOSHIBA RAS-251NT ,TOSHIBA RAS-251NTD ,FUJITSU AS25FPB-W ,SHARP AY-F25G цените им са по 780лв с монтажа.Благодаря предварително.
iavor1981, от сега ти казвам...Спри се на тошибите...Качествени модели за времето си...особено ntd-то...
в крайна сметка си взех national CU-G25K дано да излезе читав
Здравейте,кой от всичките климатици бихте ми препоръчали.От магазина не ми дадоха никаква информация.Ако някои може да ми даде такава ,ще съм му благодарен.DAIKIN F22CTKS,HITACHI RAC 2810MX,TOSHIBA RAS2522ASD,NATIONAL CSG28V,SANYIO 288LVR,MITSUBISHI MUZ F284
Здравейте, някои може ли да ми даде информация за : SANYO SAP 285 и Toshiba RAS 285.
Мерси
това не може да са целите означения на моделите.. има и буквички които си пропуснал а са важни виж ги пак .. единственото което може да се каже така е че са 28ци
t_boy, Alexi ти е написал...Някакви букви липсват?!
Здравейте,може ли някой да ми даде превод на дистанционно АR-VS3 ,на външното тяло пише AO25VPR а вътрешното AS28WPR-W.климатика е fujitsu
Ще е по лесно ако дадеш снимка на дистанционното и ще ти бъде преведено без проблем.Първоначално публикувано от necata2
Aleksandars,снимка мога да кача чак другата седмица,че климатика е на един познат от далечен град,
Няма проблем...Когато можеш, публикувай снимката тук или пиши на пм.