Предлагат ми Sanyo SAP-A22T или SAP-CA22T не съм сигурен за модела-- 900 лв. с монтажа .
Моля тези които се занимават с втора употреба -- дали си струва парите и какви са му
данните .Колко степени е вентилатора ?
Благодаря предварително
Предлагат ми Sanyo SAP-A22T или SAP-CA22T не съм сигурен за модела-- 900 лв. с монтажа .
Моля тези които се занимават с втора употреба -- дали си струва парите и какви са му
данните .Колко степени е вентилатора ?
Благодаря предварително
Отопление 2.5kW (0.5 - 3.9) Консумация 455W(180-895W)
Охлаждане 2.2kW (0.5 - 3.0) Консумация 435W(180-1000W)
COP 5.28
Модел - 2006г.
Вентилатора е с 3 степени.
Всички характеристики тук:Първоначално публикувано от gandi_bg
http://products.jp.sanyo.com/support...f/SAP-A22T.pdf
За 900 лв с монтажа това е прекрасен климатик. Та той си е направо нов. Изключително тиха машина. Първото означение, което си дал, е на вътрешното тяло, второто е на външното - това е комплекта на един и същ климатик.
Накратко - взимай
Някои може ли да ми даде пълен превод на дистанционното SAP-A22T
Благодаря
@gandi_bg ти добре вземай, но кажи първо какво ще топлиш с него, климатика е ОК, но за помалка стая и изложена не на особенно свиреп студ. Какво ще топлиш с него?
13 кв.м детска - вътрешна. ПВЦ и изолация . Всички ми казват че ще се справя . Варна
Базов модел, 2.2 kW само на отопление, тихичък, новичък За към 12-13 кв.м. стая става.
Като мощности и 3-те ще се справят без проблем,ако пбаче искаш наъ-доброто това е Toshiba 225UDR(класи над останалите).
Честно казано, избора не е лесен. Тошибата е разкошна, но все-пак доста е поработила...
Бих казал "Sanyo", но ще ме обвинят в пристрастие...
Щом е оджаскана Тошибата, взимай по-новото. Тя е разкошна технически, ама си е вече на 7-8 години, а и явно не е пазена по думите ти. Саньото е по-мощно и външното му е с едни 14 кг по-тежко от Национала
Уффф щях да кажа тошибата защото ми беше и на мен тръпка, но при тези условия, със забележките какво да кажа... новото си е ново. Аз също взех клима 2 ръка с филтри по чисти от на моите клими които са на 10-ина месеца, и стоял на показ 3 месеца баз драскотина ... САНЬО /вземай него/.Първоначално публикувано от wizard2000bg
Браво колега! Честита ти придобивка! Уцелил си. Това, че е втора ръка, не значи, че трябва да е модел от времето на пра-чичо ми, нито че трябва да изглежда, като ритан чайник... Със здраве да си го ползваш!Първоначално публикувано от mxkolev