Страница 116 от 159 ПърваПърва ... 66106114115116117118126 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,726 до 1,740 от общо 2385
Like Tree2Одобрявам

Втора употреба климатици

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Re:Втора употреба климатици

Ta така snegorin,аз съм избрал 7-8 годишен "мерцедес" пред нова мидея и изборът ми не ме е подвел вече трета зима,но каквото и да избереш моли се да попаднеш на правилният човек за поставянето и сервизирането насетне,независимо нов или втора ръка, и успех с избора .

2.  

3. Тук е от
    May 2009

snegorina
    ако си от Варна виж тук: www.japanclima.com
    човека е коректен и вече 4 климатика сме купили от там и сме много доволни !

4. Тук е от
    Oct 2009

Снощи видях и този сайт,ще мина тия дни да вия какво предлагат,То май е на гаражите на колхозния пазар.Твоите климатици от колко време са и каква марка/модел?

5. Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от diksanal
    Ta така snegorin,аз съм избрал 7-8 годишен "мерцедес" пред нова мидея и изборът ми не ме е подвел вече трета зима,но каквото и да избереш моли се да попаднеш на правилният човек за поставянето и сервизирането насетне,независимо нов или втора ръка, и успех с избора .
    Каква марка е "мерцедеса" ,откъде си ,ако случаино си от Варна,то сподели откъде го взе!Точно намирането на "правилния човек"ме притеснява най-много,тоя човек цяла България го търси за едно или друго.Намира се понякога "правилния човек" ама трудно,затова не искам да разчитам само на късмета си.

6. Тук е от
    May 2009

от там съм вземал 2 Fujitsu, 1 Daikin и 1 Mitsubishi
    всичките са пушка но моето мнение е да си вземеш Daikin

7. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Заваляха рекламите

8.  

9. Тук е от
    May 2009

когато човек е доволен няма лошо да сподели
    аз съм прям и ако нещо не ми хареса си го казвам
    форумът според мен е за обменяне на информация и съвети

10. Тук е от
    Oct 2009

Разбира се нали за това е форум.Как би звучало мнение/Купих си един климатик от една фирма,много съм доволен ама да не правя реклама...../Кому би било полезно подобно мнение?

11. Тук е от
    Oct 2009

да си кажа и аз...за рекламите )))) закупих за мене дайкин...а за мои близки ..тошиб-ки / на 100 волта ," японки" ))))) Но...изборът е голям ...така че ...всеки според джоба ? )))))

12. Тук е от
    Oct 2009

Лошото е,че за клматик 14-ка плюс монтажа разполагам с хилядарка/и може би 100-200 отгоре ако много си заслужава/.Така се лишавам от възможноста за нова японка от този клас.... май.

13. Тук е от
    Oct 2009

snegorin...сега е криза...пазари се бе човек ! )))))

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

snegorin - с този свит бюджет каквото и да правиш,няма как да си вземеш 14ка инвертор,че и японец,че и с монтаж,дори и за европейски няма да ти стигнат.Само Мидея,ако нямаш нещо против.

16. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Цитат Първоначално публикувано от snegorin
    Лошото е,че за клматик 14-ка плюс монтажа разполагам с хилядарка/и може би 100-200 отгоре ако много си заслужава/.Така се лишавам от възможноста за нова японка от този клас.... май.
    Само да те светна че климатик с индекс 28 ти го продават за 14ка а в действителност е 9ка. Фирмите продаващи втора употреба продават климатика според максималната отдавана мошност на отопление а правилното е да се индиксират в охлаждане и на номинал.

17. Member
    Тук е от
    Apr 2003

Търговеца си е търговец, но важното е да си купи човека климатик който да му върши работа и едва ли го интересува кое какво е ...
    @snegorin смяташ обема на помещението което искаш да топлиш и на всеки кубик слагаш /умножаваш/ от 55вата до 85вата в зависимост от излоации, дограми, изложение и дори съседи. Ако всичко от изброените разботи в "+" за теб 55вата стигат, а ако нямаш посочените "екстри" 85вата на кубик. Така полученото произведение е добре да е номинала на машината на отопление. Дали е 22, 25 или 28 индекс .. това няма значение ...
    п.п. Аз така си сметнах съответните мощности на машините които имам, проблеми-нямам.

18. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Климатик с номинал на отопление 4 киловата, и с фреон 410, в Пловдив на цена около1200 лева с монтажа може да се намери.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Втора употреба климатици - част 3
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5338
    Последно: 16-12-24, 23:02
  2. Климатици втора употреба в София - от къде?
    От radop във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 86
    Последно: 15-02-14, 13:26
  3. Втора употреба климатици - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1527
    Последно: 23-10-12, 09:50
  4. Продавам части втора употреба за климатици
    От popovski във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 09-09-12, 17:25
  5. Отговори: 10
    Последно: 17-10-09, 22:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе