VeleV.Klima, това искрено ме развесели...Това че, ти не си успявал да диагностицираш проблеми, не означава че машините са калпави....Надявам се че ме разбираш?!Първоначално публикувано от VeleV.Klima
VeleV.Klima, това искрено ме развесели...Това че, ти не си успявал да диагностицираш проблеми, не означава че машините са калпави....Надявам се че ме разбираш?!Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Споко, има хора, дето им разбират.Първоначално публикувано от VeleV.Klima
П.С. Навремето един комшия от нема какво да прави, всека събота и неделя правеше основен ремонт на Траби пред блока.
Те твойте са само 2 изпарителя и 3 датчика какво да им се развали по скоро да развалиш на хорицата електромеритеПървоначално публикувано от VeleV.Klima
Колега в интерс на спора ще кажа че съм инженер електроника и се справям прекрасно с много марки но спора е бесмислен и ще ви оставя раздела на мира.
Баси , хапете се тук на теферич, а аз не напредвам изобще с японския.
Кажете ми това копче"грижа за кожата" ако го натисна ще ми се опнат ли бръчките ?
Ще ти се опънат, като разбереш, че това е "спокоен сън".Първоначално публикувано от wizard2000bg
интересно: при натискане на бутона"спокоен сън" на дисплея се сменят цифри-0.5;1.0;1.5;2.0;2.5;3.0;3.5;4.0 ??? Това с колко градуса да пада температурата на час ли е или ...?
И за какво служи Турбо режима ?
На час с половин или един градус, а турбо режимът е за бързо стопляне /охлаждане/, машината бачка 10-ина минути на пълна мощност.
На теб, никаква работа няма да ти свърши. Аз го ползвам, когато съм на аварийно захранване, за да не си претоваря генератора.
То добре, че няма да ми свърши, ама снощи на 123456 ракии реших, че съм напреднал с японския и натисках копчалаците. Особено това за ампеража - сменяха се някакви проценти помня и от 23 амп нагоре надолу...
явно съм се представил добре
手探りとshuffleを設定します。その後、針とするdifoltでは復元されたケトンのボタンを押します。
Здравейте,
Търся превод на дистанционно за Daikin модел AN22FNBS-W
модела на дистанционкото е ARC446A1
Благодаря предварително !
Tи тъй добре ще се представиш , че после ще купуваш друг климатик . И аз си играх с дистанционното на предното ми саньо , като гсм го ползвах докато разбера кое за какво е и накрая го скапах . Тия пущени имат токлкова електроника вътре и като му сменяш режимите , намаляш увеличаваш тока кво си мислиш че става вътре .Първоначално публикувано от wizard2000bg
Слагай го на едни градуси , настрой му клапата и вентилатора да ти е комфортно и го забравяй
Той си знае какво да прави по-добре от теб
Няма никакъв начин някой да успее да си скапе климатика с дистанционното.Софтуера му е достатъчно надежден откъм тая страна - играта с дистанционното. Я се опитай от охлаждане да включиш веднага отопление. Дали ще успееш???
Има едно бутонче RESET - възстановява заводските настройки ли ?