Някой да има инфо за Mitsubishi MSZ-280yx и да ми каже колко пари да дам за него? Благодаря предварително !
Някой да има инфо за Mitsubishi MSZ-280yx и да ми каже колко пари да дам за него? Благодаря предварително !
Пич нищо не давай за тази машина или си объркал модела или е преди 96 година щом нищо не излиза за нея.
eVoKe, ако не се лъжа климатика е 2000-2001 година. Работи на R-22 фреон. COP около 4 и малко. Мощност 4kw при 7 градуса, 3,5kw при 2 градуса. Можеш ли да ми опишеш как изглежда вътрешното тяло?
Някой знае ли къде в Стара Загора продават климатици втора употреба?
Ами малко трудно мога да го опиша. Имаше няколко лампички, под които имаше йероглифи, които бяха цветни. Това ми направи впечатление(просто не бях виждал). Бяха зелени и оранжеви ако не се лъжа. Това беше по специфичното.. иначе дизайна си беше сравнително стандартен.Първоначално публикувано от G.Matakov
Здравейте предлагат ми за по 620 лв.с монтажа следните модели на Мицубиши,,MSZ-SX228-W.и MSZ-VS22H-W.кой да избера ?въпросами е към blue-1 .и малко инфо за тях ако има де, плииз спешно.!!!става въпрос за спалня 10 кв.
Velev защо не си отвориш тема:"Колко хубави са мидейките и как въобще не сдават багажа"
и там да си спамиш на воля!Точно за Мидейки и Осаки май не е хубаво да се отваря приказка колко са надеждни!
blue1 ще ти каже по-точно, но по-късно.Първоначално публикувано от necata2
Първият е 98-99 година, 2,2 kW охлаждане и 3,4 kW отопление, EER 4,49 COP 4,47.
За вторият нещо не мога да намеря...
Здравейте,
искам да си взема 2-ра употреба японски климатик , но да има и прахов филтър (ел-статичен или плазмен или нещо подобно).
Та има ли някакво правило от коя година( 1999, 2000,2001....) се произвеждат такива модели ? Примерно както за леките автомобили в Европа въведоха /почти/ масово airbag и ABS след 1995 /сравнението не е от най-успешните, но за друго сега не се сещам/.
Идеята е според годината на производство на климатика да се ориентирам за тези функций.
Благодаря предварително
t_boy плазмени филтри има в модели още от 98 година.
по традиция само високия клас имат плазмени филтри ,модели на по 4-5 години си държат цена и рядко изпадат
А някой знaе ли фирма която да продава читави климатици 2-ра употреба с плазмени филтри? иначе трябва да се инвестира в нов :-(
Моля ви да ми дадете информация за тези модели:
SAP-285VR- SANYO
AY-H22G- SHARP
AY-E22S- SHARP
RAS-2558T- TOSHIBA
Търсих инфо, но за жалост е на японски. Всяка информация ще ми е полезна. Даже, ако можете да направите сравнение между тях. Благодаря.
Ти български не можеш ли да пишеш,фонетик нямаш ли,сиреч-кирилица,моето момиче??? Малко уважение??? Не се сърди,ако никой не ти отговори,докато ти се разчетат латинските знаци със съмнителни окончания,шифровани с цифри вместо букви.......
Пък има и правила,прочете ли ги?