Страница 109 от 116 ПърваПърва ... 5999107108109110111 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,621 до 1,635 от общо 1727
Like Tree8Одобрявам

Собственици на климатици 100V

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Re:Собственици на климатици 100V

Дали проблема не е в бушоня?

2.  

3. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Alexi, колко ампера ти е бушона? Трябва да е 25A.

4. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

то ,мене главния ми отпада той е 32А .. и то само на 3 климатика и плазма отпада .. Касапа ме насочи към бушона ,отидох купих( знам магазинче работещо в неделя ,да са живи и здрави ) и го смених преди малко ( не го правете на своя глава ако електротехниката ви е чужда ) ,новия доста по трудно му се движи езичето та е доста вероятно да е от него .. в момента го тествам ..

5. Banned
    Тук е от
    Oct 2011
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Здравейте. Моя климатик спря да работи MSZ-WX28J-W .
    Външното тяло работи по шумно от обикновенно предполагам на пълна мошност но неще да духа нито студено нито топло.
    На дисплея на вътрешното тяло почва да мига само една двойка в продължение на 3 минути после се вклучва пак мъчи се да заработи може би към10 минути и пак изключва пак мига на дисплея двойка и така постоянно.
    Веднъж вместо 2 започна да мига 6-ца предполагам че това е някаква грешка.

6. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Спри климатизатора от дистанционното управление. След това го изключи от захранването за 15 минути. След този период, го пусни и стартирай на режим отопление. Виж как се държи и ако отново има проблем, извикай техник да го погледне.

7. Banned
    Тук е от
    Oct 2011
    Живее в

Сега ще пробвам. Дано да тръгне.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

И си разледи външното тяло. Щом работи шумно, значи е пълно с лед.

10. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Да, Деян е прав...Провери дали се върти външния вентилатор, да не е блокирал от лед.

11. Banned
    Тук е от
    Oct 2011
    Живее в

Тръгна да духа вътрешното тяло дано да влезе в режим.
    Благодаря ти.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1328685420[/time]_________________________________________________

Проверих външното тяло няма видимо никакъв проблем питата е обсолютно чиста вентилатора се върти не е така шумен като беше като мигаше на дисплея цифрата 2. Почна да духа топло. Мислия че влезе в режим. Но какво е станало незнам. Може би студа до е ошашкал.

12. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

Цитат Първоначално публикувано от landor
    Трагна да духа вътрешното тяло дано да влезе в режим.
    Благодаря ти.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1328685420[/time]_________________________________________________

Проверих външното тяло няма видимо никакъв проблем питата е обсолютно чиста вентилатора се върти не е така шумен като беше като мигаше на дисплея цифрата 2. Почна да духа топло. Мислия че влезе в режим. Но какво е станало незнам Може би студа до е ошашкал.

По точно токовите удари.

13. Тук е от
    Jan 2012

Здравейте на всички.
    Бих искал да споделя какво се случи в крайна сметка с 28-цата Sanyo на брат ми.
    след като сервиза донесаха ново външно тяло и цяла електроника с всички датчици за вътрешното се оказа че климатика пак не тръгва
    тогава измериха кабела за комуникация между двете тела, заводско кабела е бил снаден вместо да го отрежат и да продалжат и при много ниски температури двете жици се отдръпват и не прави връзка.

14.  

15. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

Инверторните климатици имат самодиагностика. Мигат светлинки или изписва грешка на дисплея, ако има такъв, че няма комуникация между телата.

16. Тук е от
    Aug 2011

Здравейте от ден ,два дена взех да чувам по отчетливо вибрациите на компресора като бръмчене.По преди не съм ги чувал.Климатика ми е от вън на стената и нямам много лесен достъп за да го огледам.Или се получава вибрация която се придава и на стената и ме дразни.Някакви идеи от какво може да е ?

17. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от tunebg
    Здравейте на всички.
    Бих искал да споделя какво се случи в крайна сметка с 28-цата Sanyo на брат ми.
    след като сервиза донесаха ново външно тяло и цяла електроника с всички датчици за вътрешното се оказа че климатика пак не тръгва
    тогава измериха кабела за комуникация между двете тела, заводско кабела е бил снаден вместо да го отрежат и да продалжат и при много ниски температури двете жици се отдръпват и не прави връзка.
    забрави да е заводски

18. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от kokicha
    Здравейте от ден ,два дена взех да чувам по отчетливо вибрациите на компресора като бръмчене.По преди не съм ги чувал.Климатика ми е от вън на стената и нямам много лесен достъп за да го огледам.Или се получава вибрация която се придава и на стената и ме дразни.Някакви идеи от какво може да е ?
    Хвърлях на боб и нищо не показа, сега ще погледна в кристалната топка тя дали ще каже нещо. Между другото ако климатика е фуджитсу или някой от производните недоразумения не се учудвай на шума.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Собственици на климатици 100V - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1661
    Последно: 05-01-25, 12:00
  2. Мнения от собственици на климатици LG
    От zhelko във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 15
    Последно: 27-07-15, 19:50
  3. Въпрос за климатици 100V
    От kaki във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 51
    Последно: 06-10-13, 11:10
  4. Собственици на климатици
    От Vanquished във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 122
    Последно: 02-02-12, 19:32
  5. Отговори: 2
    Последно: 13-08-11, 00:17

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе