Ако това е твоето дистанционно, то е елементарно и освен таймер (трите бутона надолу) друго няма. Синьото е за вкл. и изкл., над него е за смяна на режимите, до него за градусите а в другия край е скоростта на турбината.
Ако това е твоето дистанционно, то е елементарно и освен таймер (трите бутона надолу) друго няма. Синьото е за вкл. и изкл., над него е за смяна на режимите, до него за градусите а в другия край е скоростта на турбината.
Да то4но това е интересуват ме режимите
на снимката си студено след него кой следва?
Най-отгоре: автоматично, студено, вентилация, топло, обезвлажняване. Но това не е оригиналното за твоя модел дистанционно.
Включвам се и аз с моя проблем по разшифроването на дистанционното. Климатикът е DAIKIN S22GTSS. Дадоха ми листче с превод на бутоните, но на 4-5 бутона липсва превод, пък тези на които пише "бутон за настройка", "системни бутони", инфо бутон"... не мога да разбера какво настройват, как и за какво се използват. Моля помогнете!!!
Ето линк на листа, който са ми дали: http://profile.imageshack.us/user/ha...rmtcntrsn9.jpg
Може ли да ми дадете реална оценка за следната машина:
Производство: Япония - Санио
Модел: SAP-DK22T
Тип: Инверторен ( ХИПЕР ИНВЕРТОР )
Охладителна мощност: 0.3 - 3.0 kW
Отоплителна мощност: 0.3 - 4.7 kW
APF: 5.60 / COP: 5.38
Фреон: R-410А
Шум: 18dB
Нормален режим на работа до: -20 градуса
Супер икономичен, йонизация, UV.
Интересува ме при зимни условия за колко кв.м или куб.м максимално е подходящ защото при -10 -15С показателите нали рязко спадат(колко всъщност?) и се чудех дали наистина без усилия може да огрее стая 18кв.м/50куб.м или максимума е 15кв.м примерно?
И още това 22 дето го има в името на 9-ка или 7-ца отговаря и 25-ицата дали е 12-ка.
Хубав климатик, но ако можеш вземи 25-ца според мен. Този е малко на ръба.
22~7.
25~9.
35~12.
Sanyo SAP-DK22T
Отоплителна мощност 2.5(0.3~4.7)кВч.
Консумация при отопление 465(120~1,075)кВч.
СОР 5,38
Охладителна мощност 2.2(0.3~3.0)кВч.
Консумация при охлаждане 425(120~950)кВч.
EER-5.18
При 2*С външна температура максимална мощност на отопление е 3,4кВч, и СОР 4,32.
При -15*С външна температура максимална мощност на отопление 2,7кВч, и СОР 2,51.
Това са реалните стойности на машината, в каренцето горе случайно или нарочно са пропуснали оптималните стойности. Както се вижда до външни температури около 0*С няма да имаш никакви проблеми, но при -15* С ще ти липсват в най-добрият случаи около 500 вата. Възможно е и да се справя с подържането на 20-21*С в големите студове, но това е индивидуално и трябва да се знаят повече подробности за твоето помещение. Иначе машината е отлична, модела SAP-DS22T които е със същите характеристики , но с повече екстри е бил N1 в класа си по мощност за 2006 година в Япония.
добър избор ,стига да го намериш в наличност някъде все още че модела е 06 г .. но за 18 квадрата е малък ,поне 25ца( тоя модел DK е с леко завишено топлоотдаване но няма да ти помогне ,аз лично бих сложил 28ца дори - просто се топля от 5 години с климатици и знам какво става при -15 )
НАМЕРИХ ОТГОВОР НА ВЪПРОСА СИ! За всички, които търсят manuals за подобни климатици и дистанционни ето линка:Първоначално публикувано от hania2003
http://www.daikin.co.uk/binaries/01_...cm46-74822.pdf
Мерси за изчерпателните отговори относно Sanyo SAP-DK22T, значи за по малката спалня от 14кв.м е достатъчен но за 18кв.м ми трябва поне 25.