Страница 73 от 116 ПърваПърва ... 2363717273747583 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,081 до 1,095 от общо 1727
Like Tree8Одобрявам

Собственици на климатици 100V

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Re:Собственици на климатици 100V

Цитат Първоначално публикувано от budala
    съдейки от отношението ти към инженерите стигам до извода че не си такъв. И не само по него - 6 вата при 30 вата обща консумация си е 20 процента, което си е цифра. Най-добре е да го дадеш в проценти
    Изхождайки от твоята логика, 24В реална консумация на климатика в покой, при отдавана 0В, колко % е ? Всеки един електроуред си има минимална консумация под която не може да падне ако работи, за това ако искаш да не ти харчи, просто дърпай щепсела и ще си максимално икономичен.

Цитат Първоначално публикувано от budala
    еди, не знам откъде ги прочети тези показатели, минимална консумация е консумацията на покой, т.е. консумацията при която уредът ти е изключен от дистанционното без да си дръпнал щепсела от контакта.
    Дал съм линкове, кое от къде го взимам като инфо. Всичкото инфо което съм дал с изкл на данните за Дайкина е от страници на производител, явно ти имаш повече информация от тях. Аз понеже не разбирам и чета, за да мога да споря аз винаги прилагам факти, празни приказки водя като седна на кафенце да разтоварвам, за това казах и че като почне отоплителния сезон и започна да използвам климатиците денонощно, ще направя и снимки, както на пик, така и на мин консумация.

Лека ви нощ

2.  

3. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Хайде да разведря малко темата...Надявам се, че собственика на машините няма нищо против че публикувам снимки...Имах удоволствието да монтирам от най-добрата серия на Panasonic за Япония XB....Страхотна машина. Ето няколко снимки за тези който не знаят как изглежда модела.

Страхотна машина с уникални показатели...както и перфектни екстри допринасящи за комфорта на потребителя.

4. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Страхотен климатик (с големи мощности) и монтаж, като гледам ще се конкурира с модел *ДР на Тошиба в съседната стая На снимката ми изглежда, че външното на Панасоник е по-голям от на Тошиба.
    Ако собственика е регистриран във форума, през зимата да пише отзиви от двете машини.

5. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Другото не е DR на тошиба, а от базовата D серия.....два броя...

6. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Да да, тъкмо бях влязъл да разглеждам снимки на Тошиба и видях, че е от Д-серията

7. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Бе изгърбил се е Сашко с монтажа... Добре е станало, но гърча си е голям. А и за поддръжка не е леко.

8.  

9. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Цитат Първоначално публикувано от Kasap
    Бе изгърбил се е Сашко с монтажа... Добре е станало, но гърча си е голям. А и за поддръжка не е леко.
    Важното е, клиента да е доволен.....

10. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Най-вероятно монтажа на външното е правен с автовишка и в този случай е по-лесно, но ако е със стълба, тогава наистина е изгърбване Както и да е монтиран е станало перфектно.

11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

Aleksandars- Клапата шумна ли е на Panasonica докато се отваря и затваря при пускане и спиране на климатика?

12. Тук е от
    Jul 2010

Коментирам поста на Александър (« Отговор #1083 -: Вчера в 20:51 »).
    Аз съм гордия собственик на тези прекрасни машини. Дигам високо две ръце за всичките съвети и за безупречната работа от страна на Александър и брат му. Всичко, което беше обещано от него беше свършено перфектно.

13. Тук е от
    Jul 2010

chachoto - Въобще не е шумна мога до няколко дни да ти пратя видео как работи и какъв шум издава, ако го чуеш разбирасе

14.  

15. Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от gnf
    Страхотен климатик (с големи мощности) и монтаж, като гледам ще се конкурира с модел *ДР на Тошиба в съседната стая На снимката ми изглежда, че външното на Панасоник е по-голям от на Тошиба.
    Ако собственика е регистриран във форума, през зимата да пише отзиви от двете машини.
    И аз чакам зимата да видя машинките ми как ще се справят, но силно се съмнявам, че ще издъхнат, напротив .

16. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

chachoto, честно да ти кажа...аз лично стоях доста време при климатика докато работеше и нищо не чувах...Но пък датчиците за движение са безупречни....

17. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от Divoto
    И аз чакам зимата да видя машинките ми как ще се справят, но силно се съмнявам, че ще издъхнат, напротив .
    Кой е точно модела и в каква стая е монтиран?

18. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

хол ~ 44 кубични метра (Panasonic CS-229XB), спалня ~ 35 кубика (Toshiba RAS-2219D) и кухня ~ 27 кубика, същата машина като в спалнята...По принцип цялата къща е перфектно топло изолирана.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 73 от 116 ПърваПърва ... 2363717273747583 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Собственици на климатици 100V - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1680
    Последно: 06-02-25, 17:47
  2. Мнения от собственици на климатици LG
    От zhelko във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 15
    Последно: 27-07-15, 19:50
  3. Въпрос за климатици 100V
    От kaki във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 51
    Последно: 06-10-13, 11:10
  4. Собственици на климатици
    От Vanquished във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 122
    Последно: 02-02-12, 19:32
  5. Отговори: 2
    Последно: 13-08-11, 00:17

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе