Хайде спрете със споровете а пишете по ТЕМАТА
Sent from my Sony Xperia Z3
Хайде спрете със споровете а пишете по ТЕМАТА
Как докарвате тези сметки за ток? Аз по-ниска от 100 лв. Не съм виждал, и но без отоплението или охлаждането. Това за 100 кв.м. панел с двата бойлера и другите му джунджурии в домакинството.
Изпратено от моят SM-A310F с помощта на Tapatalk
Stand by на Хитачи RPC35 и консумацията му за 8 денонощия(ползване през ноща).
След малко като се появи модератора или както там се казва и темата ще отиде при една подобна (под ключ).
ponyasd,
ненужно и прекалено ти е “хард” изказването за човек живеещ в “ново слънчево жилище".
Предполагам, че и ти нямаш представа в какви жилища живеят прежде пишещите, но бързаш да влизаш тон.
Разбирам, че си засегнат от предишните коментари, но бе достатъчно да се придържаш към заглавието на темата.
Адвокате,ти като имаш толкова обострено чувство за справедливост,що не му направи забележка на въпросния господин,когато той пръв лошо ме захапа ? Пристрастия някакви ли имаш ? Или искаш да му подложа и другата си буза ? Бех достатъчно толерантен да го изчакам,но той явно е опериран от благоприличие. Така че баце айде у лево и не ми давай наклон ,не съм обидил никого адресирано пръв,така че да се чувствам гузен.Ти съдник не можеш да ми бъдеш.Има си модератори,които могат да ми делнат постовете,да ме накажат и т.н.
Защо ми се струва, че ако темата продължили в същия тон, ще има доста изтрити мнения и после разни субекти пак ще "църкат", че във форума имало цензура?! Дръжте се като големи хора и бъдете възпитани един към друг. В последено време целия форум се е превърнал на "кочина"...